"Огън служба" не остана! През СЕПТЕМВРИ ще съм мама!

• 13 538
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Ето ме пак. Скокнах до морето за уйкенда и сега нямате изчитане.

Не6то 6те забравя  newsm78 сигурна съм  Whistling

Дескаааааааа [/b  ] Hug Heart Eyes

На всички нови мами  welcome welcome smile3525 smile3525

Шейли не ми се отваря линка.

Кид браво     bouquet

# 91
  • София
Стелче, любима  Hug На теб ти хареса да отскачате с Ния и Иван до моренцето  Heart Eyes
Деска, и аз се пеня много на такива теми. Пита майка къде има агенция да си запише детето за фатомодел. И като скокнаха тези оси - изядоха я, че не било морално  Crazy (не че някой им е искал мнение дали до си запише детето някъде). Тези дни имаше подобна тема - нещо си за красивите деца - ами и тази мама я сдъвкаха  #Crazy И аз никога не се стърпявам в такива случаи малко да ги отрезвя и да ги светна, че темата е друга.   Whistling Пфууу...аман от супер майки  Sick
Шейле, какво да ти кажа? За теб ще е достътъчнво предполагам, ако ти кажа, че не ми дадоха 200-те мл. водичка на детето да си внеса. Или да ги изпие на входа, или да изхвърля шишето. А вътре имаше само супер ледена вода на всичкото отгоре. Аз не че не му давам сладолед и студено отдавна, ама толкова ледено чак, все едно от фризера Crossing Arms Та какво да е било, че да си заслужава? За мен след такъв прием няма такова нещо!  Crossing Arms

# 92
Иринкаааааа   Heart Eyes Heart Eyes
Хареса ни, тъкмо и с Уанда виждам, таз сладурка. Сватята ти от Варна е пич, да знаИш  Hug, нооооооо док каза стига толкова  Confused Егати  Rolling Eyes

К'ви са тез' идиоти на които си попаднала бе мило?

# 93
  • София
К'ви са тез' идиоти на които си попаднала бе мило?
Басейнче, мило. В София. Дето седят двама бабаити на вратата и ти ровят в чантата да не внасяш храна и напитки отвън Crazy
Деска, посетих ти темата - даже се разписах  Joy

# 94
Стели,доктора не дава вече да пътуваш ли?? Rolling Eyes Аз тъкмо си мислех другата седмица да отскочим до моренцето за 4-5дни  newsm78
Утре съм на консултация и мислех да питам моя лекар,ама ти сега малко ме притесни  Sad
Дано и моя не каже да си седя на Д-то,че така ми се ходи на мореееее  Crazy

# 95
Димчо, благодарско за темата и на Асето за страхотното заглавие
Juliko, да си стигна аз до Варна през август и аз ще се оставя на морето да ми поолекне тежкото бебе. и да добавя, че бакшиша /никой да не се обижда/ си е бакшиш навсякъде - такива са нагледци, просто ужасни
den4e,  Hug сигурно и твоя милия ти е изпаднал в някоя емоционална криза. ще му мине, ти само не плачи много
vilistar 4естито, мноооо,мнооого прекрасни години ви желая и страхотно бебче през септември  married
cydonia, невероятни покупки, страхотна стая - много ти се кефя  Hug май май и ти в пигиса си се вихрила Wink
по повод подаръци за новородени - особено за такива където "лудите" им мами, не са оставили какво да им купиш да ви кажа, че видях страшниии розови и сини биби от кристал сваровски - много яко изглеждаха
jojo&vik, аз пък ще си ходя във Варна да раждам и мисля там да постоя 3-4 седмици Simple Smile
за съфорумките, дето се кривят по другите теми - абе тия майки защо така реагират странно на някой теми във форума - много държат да си налагат мнението  newsm78

# 96
Димчо, благодарско за темата и на Асето за страхотното заглавие
Juliko, да си стигна аз до Варна през август и аз ще се оставя на морето да ми поолекне тежкото бебе. и да добавя, че бакшиша /никой да не се обижда/ си е бакшиш навсякъде - такива са нагледци, просто ужасни
den4e,  Hug сигурно и твоя милия ти е изпаднал в някоя емоционална криза. ще му мине, ти само не плачи много
vilistar 4естито, мноооо,мнооого прекрасни години ви желая и страхотно бебче през септември  married
cydonia, невероятни покупки, страхотна стая - много ти се кефя  Hug май май и ти в пигиса си се вихрила Wink
по повод подаръци за новородени - особено за такива където "лудите" им мами, не са оставили какво да им купиш да ви кажа, че видях страшниии розови и сини биби от кристал сваровски - много яко изглеждаха
jojo&vik, аз пък ще си ходя във Варна да раждам и мисля там да постоя 3-4 седмици Simple Smile
за съфорумките, дето се кривят по другите теми - абе тия майки защо така реагират странно на някой теми във форума - много държат да си налагат мнението  newsm78

Цитат

можем една срещичка да си чукнем...я в софия ...я във Варна... Grinning

# 97
Пенелопи, не би трябвало да имаш никакви проблеми. Ти тепърва влизаш в 8-мия. Ако си спомняш преди две седмици бях на почивка Hug Не се тревожи. Всичко ще е ОК Hug Само бавничко и внимателно по пътя и няма да имаш никакви проблеми Hug
Сид, просто ме разби със стаята и подредбата - евалла, мацко! Шапка ви свалям - так и всичко на място Hug
Ние тепърва питаме търгавеца с креватчето дали ще ни го прати до БГ. Още нищо не е отговорил... и сега сме в чуденка ooooh!

# 98
Пенелопи аз съм с проблемна бременност и док се презастрахова. Иначе до морето карах аз и се и върнах. Ни6то ми няма6е. Иван го возих като куфар  Joy

# 99
така само софийските таксиджии са ме натоварвали досега.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
[/quote]
   Tоа моя им вика стотинкаджии newsm11

# 100
Хей здравейте бързи пръстчета  Hug
Нямате изчитане.   Peace Дано да са ми пуснали нет в Бс, че за 10-на дни не знам как ще ви наваксвам  Crazy.
Гледам напоследък много поводи за празници има, дано да стават все повече и празнуващите да са все по-щастливи и само хубави неща да ви се случват на всички.  newsm51
Добре дошли и на новите мами   bouquet!
Много ви се радвам на покупките и напоследък и аз съм почнала да посъбирам малко по малко нещицата за бебо. Ще се пробвам тия дни да кача и аз някоя снимчица, че вече нямам оправдания да се моткам - официално съм си вкъщи (в отпуск).
Даже мислим и до моренцето да отскочим най-накрая, докато още има време  Simple Smile.

Щях още нещо да пиша ама ... Crazy .. другия път като е сетя.

# 101
  • при моите любими
Милички много ви благодаря за всичко, без вас и форума нямаше хич да съм подготвена  smile3525 нито щях да знам какво да купувам за бебка, нито какво ще е добре за мен. Вие сте безценни да знаете. Когато човек влага цялата си  любов винаги става прекрасно без значение от размера и количеството  newsm53. Всички ние, скоро ще имаме най-хубавото нещо на света и цялата тази суета около приготовленията ще остане ненужна и на заден план, но важното е да сме щастливи и усмихнати.    bouquet

# 102
 welcome на новите мами, радвам се че има много нови попълнения   bouquet
Суит, мерси за инфото за легълцето  Hug
Аз днес бях при док да се разберем за раждането, но се шашнах понеже излиза в отпуска от другата седмица до 01.09 и с тези контракции ще се моля  Praynig да не стане нещо преди това. Иначе бебка си е добре, изписа ми допълнително гинипрал 3х1/2, но каза, че може да получа сърцебиене от него, а аз патката забравих да питам ако стане така какво да правя, дали да го спирам  newsm78 Някой пие ли го от вас и забелязали ли сте такива симптоми? Пък като е в отпуска ще ми е неудобно да звъня, а на лекарката по ЗК пак не върви понеже не го е изписала тя  newsm78

# 103
Деска, посетих ти темата - даже се разписах  Joy
Видях,Иринче,преди малко   bouquet .А и Мирката и тя се е обадила  Hug Hug .Много сте мили,да не е само щото тука пишем zаедно?Шегувам се,даже малко ме хвана яд на себе си,щото се zанимавам с раzни zагубени снобки.Но малко да помисля и пак съм готова  Twisted Evil ..К´во да правя,явно лесно се паля.Имала тя гривна,ама не каква да е а АЛТъНБАШ,ааа?Ей направо  Shocked
 Joy Joy

# 104
  • София
Десе, както казах, често не се стърпявам да се разпиша в подобни теми  Embarassed
Ето и любимата ми такава  Whistling
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=314353.0;all
Имала тя гривна,ама не каква да е а АЛТъНБАШ,ааа?Ей направо  Shocked
 Joy Joy
hahaha
А за паленето - ми раците сме такива. Мъничко по чувството ни за справедливост да подълбаят и сме готови  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт