"Огън служба" не остана! През СЕПТЕМВРИ ще съм мама!

• 13 814
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
До сега вилнях с прахосмукачката и веднага ми се втвърди коремчето Sad!!
И моята одисея със стриите продлжава!Видях една голяма дълбока почти през пъпа да минава!!!! CryА снощи я нямашеееееееее!! Sad SadЕ защо ме нападат какво искат от мен!!!!Вече не издържам аз май имам за всички бременни на куп!!! Cry CryЩе си свлека кожата като родя Sad
Ехх Бръм супер снимки и страхотно сте си прекарали!! Hug

# 151
Понеже виждам, че много мами се интересуват от легълцата на Дизайн бейби (Аделина и Деси) ви пускам линк на сайта. Там може да разгледате всички модели и да видите телефоните на представителите им за различните градове: http://www.dizainbaby.com/bg/products.php
Аз лично искам Аделина Лукс. Звънях в палавници, казаха, че цената е 370лв. Ходих в Пигис хаус, там ми казаха, че е 420. Ама мисля, че консултантката много, много не им разбираше, щото ми пробутваше Аделина за Аделина Лукс. Аз се опитах да й обясня, че съм го виждала на снимка и не е това, което ми показва, ама тя си знаеше нейната. Сега пък Дианченцето казва, че там е 429. Направо не знам какво става newsm78 .
Мирче, направо влез в сайта и виж телефоните за София. Преслушай всички представители за цените на легълцето което те интересува и избери сама от къде да го вземеш. Наистина е сладко Деси Лукс. Hug И стига си се преуморявала толкова! Мърсотийката никъде няма да избяга - почивай си повече! Heart Eyes
Малко дълго ще стане, ама ще ви пусна и част от съобщението, което ми прати Стефина:
"Аз също съм писала на производителя,но той ни препраща към дистрибуторите си в София-между другото тези легла са турски и много здрави-имам наблюдения от приятелки.Ето ти адреси на представителите му в София....................... Най-изгодно е да си го вземеш от Илиенци,но там е склад не магазин-там е 360лв.Поръчваш си го по телефона и отиваш и си го взимаш.После в м-н Палавници в Младост до Била-370лв.-там имат и доставка до домовете,но тя се плаща допълнително.На другите места е над 400лв.Има още една представителка-тя е в Люлин-4/Креми-74,но и там е над 400лв."

# 152
Верно ли,бе душа?За една нощ ли се появи newsm78 ?Твойто наистина е одисея..Ама не се ядосвай поне,явно кожата ти е такава.Майка ти така ли е?Моята майка беше доста пълна,но стрии нямаше.Много е раzлично..Ще се посвият като родиш.Не спирай да се мажеш,да отъвеш някоя и друга и се къпи с нещо zа много суха кожа..Друго не zнам..
Бръм,срахотни снимки,бива те  Wink .

# 153
Здравейте мамета   Hug ,
преди малко се върнах от болницата. Първо ще дам отчета и после ще ида да се ограмотявам какво сте дискутирали днес. Та хемоглобина ми е нисък 96 това според полевият тест ( за справка почнах от 134 ...как се сггромоляса не ми е ясно  Shocked ), взеха ми 2 епруветки кръв да ги пратели в лабораторията, ще се обадя след 2-3 дни. С акушерката имаше и стажантка, та момичето не можа да ми оцели вената на свивката на лакътя, та старшата акушерка дръпна кръвчицата от китката. Ама аз кат старо куче, не се плаша от никъкви игли. Полевият тест на урина показа наличието на протеин, та освен кръвчица трябваше и да пишкам за лабораторията. Демек погрижих се да имат работа. Следващата стъпка беше да видя доктора, приятен човек, невлизащ в подробности. Та каза че бебето било среден размер, каквото и да значи, околоплодни води в норма, кръвопоток ( незнам дали това е правилната дума ) към бебето бил нормален. Не можа да ми потвърди със сигурност пола, каза че изглеждал на женски. Важното е бебето да е добре. После му се оплаках от пелвиса и ме прати на физиотерапия. Та физиотерапевтката каза че пелвиса ми се бил изметнал демек дясната част била хвръкнала малко на пред. Бута , дърпа, много болеше уж да ме намества, не знам дали успя, но ще чакам да ми пратят час пак да се видим. даде ми да правя упражнения и категорично ми забрани да седя с кръстосани крака ( а аз само така си седя ама вече забравям). Та така това е отчета. Сега отивам да ви изчета.

# 154
Anjelika84 ще звъня да питам то се е видяло!! Hug
Деска за едно нощ но на фона на всички останали които се появяваха буквално за часове съм си щастливка направо  CryМама не е така.Тя е на 41 и нищо и няма да не казвам че винаги е била по-слаба и по-добре оформена от мен LaughingВече не зная какво да се правя!!!На фона на 5те кила които имам отгоре имам и още толкова стрии #Cussing outКаква е тая пуста моя кожа не знам!!И сега си имам пълен комплект грозотии по тялото!!!самочувствието ми отиде в боклука-стъпкано и премазано и убито!!Дано като родя да се посвият и да не се виждат че са като белези от операции направо!! Cryохххххх как и да е!
BAE дано изследванията са добри!!!Аз не разбирам нищо от хемоглобина newsm78не ми е падал или поне не са ми казали до сега!!Ама щом бебче е добре няма по-важно все пак Hug Hug

# 155
Бе Мирка слънце на Чико има един концентрат за вече появили се стрии, що не вземеш да пробваш и него  newsm78.  Малко е скъпичък, но съм чувала добри отзиви. Пък и като родиш, те верно ще се посвият и поскрит малко, пък и като избледнеят не е чак толкова зле.  Hug
ВАЕ много странно как толкова много ти е паднал хемоглобина, но ще си попиеш малко железни препарати и ще си ок. Дано другите ти показатели са добре  Peace
Мен лично не са ми изследвали нищо от началото на април и следващият път (06.08) няма да мръдна от кабинета на тая от ЖК, докато не ми пусне всички възможни изследвания, че вече  #2gunfire #2gunfire #Cussing out
Анжи мерси за инфото, май и аз ще се раззвъня.  Peace

# 156
Дианченце, по-добре ги пиай, душа за изследванията. На мен ми казаха, че ми се полагат 3 през цялата бременност. И понеже се записах в 5-тия месец, та затова само 2 Wink И последното сега ме викат на 5-ти август, за да ми пуснат и кръвна група, и да ми дадат обменната карта Peace
Тъй че може да ти ги оставят за най-накрая Peace
Но няма за какво да се тревожиш, ако не се чувстваш зле Grinning В крайна сметка е нормално при бременните хемоглобинът да спадне Peace
Мирка, не се коси, душичко. По-добре се приеми така, отколкото да страдаш Hug И, за да те "успокоя" да ти кажа, че възможността за поява на стрии не се изчерпва само с бременността. По принцип много жени се нацепват точно след раждането Confused което е още по-гадно Sad

# 157
Мирка, това със стриите е много неприятно изживяване. Аз от 2 месеца постоянно се мажа с "Мамма Донна" на Чико и ефектът е поразителен. Не само, че не се образуват нови стрии, ами и старите изчезнаха почти Simple Smile Опаковката е 200мл и струва 16,80лв. Има ги в магазините за детски принадлежности, не в аптеките. Хубаво е да се мажеш сутрин и вечер, но мен мъжът ми ме мацка само вечер преди да заспим, защото е нужно врмее олиото да попие в кожата, а сутрин бързам за работа и няма как. Освен олиото, "Чико" имат и спрей против вече появили се стрии, който е с 5лв по-скъп, но е е невероятно ефикасен и си струва! Аз в началото за по-евтино се мажех с дефламол - така ме посъветваха гинеколога и акушерката, но дефламолът е супер мазен и отнема доста време, докато попие в кожата, а и  миризмата си е отблъскваща  Outta Joint

# 158
Да точно така е(zа появяването),аz имам няколко стрии около пъпа,които се появиха в един момент,когато отслабвах след раждането първия път.Дори не раzбрах точно кога.Докато родих тогава,все още нямах нито една.Сега чакам нещо подобно,до момента нямам нови..
Момичета,гледам Шейлето е сложила нова снимка,ако не сте я видели..Но направо ме раzбива как си ходи с дънки  #Crazy .Аz и първия път и сега,почти от 2рия месец нищо,което ми е било точно не можех да zакопчая.Е сега има плитки,но пак,zабравих ги от не помня кога вече.

# 159
До сега вилнях с прахосмукачката и веднага ми се втвърди коремчето Sad!!
И моята одисея със стриите продлжава!Видях една голяма дълбока почти през пъпа да минава!!!! CryА снощи я нямашеееееееее!! Sad SadЕ защо ме нападат какво искат от мен!!!!Вече не издържам аз май имам за всички бременни на куп!!! Cry CryЩе си свлека кожата като родя Sad
Ехх Бръм супер снимки и страхотно сте си прекарали!! Hug

Аз  използвам на Чико Мама Дона Антистрес - преди само за гърди...че ми се бяха появили и само с една опаковка се оправих  Wink сега нямам (остана ми само леко зачервяване  Shocked което си личи като изляза от банята), а сега си взех за цялото тяло и засега да стискам палци нямам нито една на корема  Laughing...цената наистина си заслужава  Peace !

# 160
Бае, и аз имам същият проблем с хемоглобина, но при мен причината е, че не ям месо - нали съм вегетарианец. Та лекарят ми предписа по 1 таблетка дневно малтофер, т.е. желязо. Пих го 1 месец, но хемоглобинът не се покачи много, та от миналия месец пия по 2 на ден. За съжаление вчера ми направиха изследвания и нивото ми отново е ниско - 109 и от днес трябва да пия по 3 таблетки дневно Sad Много ми е трудно, защото го приемам успоредно с 2 х 2 магнезий, а между двете лекарства трябва да има поне 3 часа разлика. Та сега само си гледам часовника и гълтам хапчета, но нали е за бебинка Simple Smile

# 161
Ужас как го пиеш този Малтофер и то три пъти на ден...в началото на бременноста си и аз бях така и ми го педписаха...успях да го пия само няколко дни..той е ужасен на вкус   ooooh! а и нали е по-хубаво да се смуче...на следващите изследвания вече ми беше в нормата и без него.

# 162
И аз пия Малтофер. И Магнерот, че вече няма нощ, в която краката да не са ме събудили с крампи. Е не е толкова страшно на вкус.
Мерси за хубавите думи за снимките! Не помня кой питаше има ли къде да се спи - има разбира се! Даже точно там, където ние бяхме на палатки имаше и хотелче на 50-100м. Ама нямам идея дали може да се намери в нета нещо... Мен ако питате - човек трябва задължително да отиде поне веднъж в живота си по онези места! А ако знаете колко от красотите не са снимани, защото нямаше отбивки Peace

# 163
Не е толкова гаден на вкус, но аз го пиех повреме на хранене и от него ми се гадеше...то всъшност това беше най-големия проблем.

# 164
Ох, да се запиша и аз, че предната тема направо я изтървах Simple Smile Много пишете, сладуранки, едвам ви изчетох   Hug
Ние с бебо сме добре, той лично бая си упражнява ритничетата, но да ми е жив и здрав, кеф ми е като го усещам, па макар и в някое ребро или пикочния мехур Simple Smile
Вече съм с понамалено работно време, защото миналата седмица получих едни контракции на работа, та по спешност се прибирах да си легна. Тази седмица не съм имала такива случки. Ох, още малко и излизам и аз окончателно в болничния, в края на другата седмица. Вече едва-едва се движа, дишам и говоря ( и подозирам, че хемоглобина ми е яко паднал, трябва да го проверя тези дни ).
За дрешките - не съм купила почти нищо, щото нали ще се местим и така. Чакам да излезя в болничен и тогава Simple Smile
Айде до послее Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт