LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 71 018
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 345
И аз имам едно питане.За какви артикули мога да ползвам тази оферта?
http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=274fa4bfc41d3b9cb2

Есен-зима от новата колекция

# 346
...Преди малко ми отговориха, че поръчката ми е регистрирана и няма нужда да я пускам отново. Влязох веднага в Суиви-то си и видях, че там вече фигурират нещата, в процес на регистриране са.  Grinning

Щастливка  smile3501  Аз все още нямам отговор на запитването, а в суивито ми пише Nous avons bien reçu votre commande du 22/07/2008. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous, и взех леекичко да се отчайвам че може и да нямам късмет този път...  #Puppy dog

# 347
Здравейте момичета, давам отчет за получена поръчка от 2ри юли, пратена от там на 11ти. )))
тези калъфки, много са хубави, харесват ми
http://www.laredoute.fr/vente-taie-imprimee-rayures.aspx?product … e&pagesize=16
Калъфките наистина са хубави.....имам ги от доста време, но не намерих тогава с какво да ги комплектовам.....долния чаршаф и плика към тях ли си ги взимала /жалко, че не намираш плика....той ми е бил основния проблем/

sparkk, чаршафа и плика към възглавниците не са ли всъщност тези: 

Много са красиви! Тази комбинация от тюркоаз и кафяво ми е любима  Grinning Досега не се включих в колективното поръчване на чаршафи, но май ще размисля   Laughing
Имам от зимното намаление такъв чаршаф с ластик и не е мръднал.Една от най сполучливите ми покупки.Беше 3 евро 160/200

# 348
А мислех да си поръчам още
Днес взех една поръчка с ето този "гардероб"Точно се събра в на детето гардероба.Мислех да му правя рафтове но си го спестих сега. Много съм доволна  Peace
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=238345&pid=6587599&lp=-1690
Може ли линк към него, ако го има все още? Практично ми изглежда.
Няма го вече Rolling EyesА мислех да си поръчам още поне 1.Сега ме е яд беше 5 евро Close

# 349
Момичета от Пловдив да ви попитам поръчките по пощата  централна ли пристигат всички или в клоновете по местоживеене,пишили на известието от къде да се вземат и те могат ли да се взимат с пълномощно......оф много въпроси станаха  Praynig ама пуснах две малки поръчки,а ще ходим на море и се чудя  newsm78
Аз досега съм си получавала пратките само в кварталната поща и мисля, че би трябвало да ги взимаш от пощата чиито код си дала. Т.е. ако си дала код 4000 в адреса - централна, ако си дала кода на вашия клон ги чакаш там. Дано да не те заблуждавам. Ако греша се надявам по-опитните да ме поправят.

# 350
  • Варна

Почти винаги ходя да си вземам колетите 5-10 минути преди 19.00 часа, досега не е имало случай да ги няма служителите! Peace Много са любезни, никога не са ме погледнали накриво. На портиера изобщо не му обръщай внимание, сигурно си е помислил, че за митническите служители питаш. И не са "лели" само, има и един младеж. Mr. Green
[/quote]

Еми ето значи е лично към мен мразят ме Sad

# 351
Някой получи ли вече от тези евтините пуми от 15 евро,интересуват ме сиво черните  и колко е стелката на №39 Thinking
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-junior-v-team-de-puma.aspx … e&pagesize=16

# 352
  • Варна
Пуснах поръчката с подарък (78298)ето тази чанта малка е  Peace
Ама да знаеш колко работи побира Mr. Green
Събирала съм вътре кофичките на Калоян,лопати,мъжки панталон,якета,дрехи.Визулано изглежда малка,но очевидно формата й позволява да се поберат доста неща Laughing
На мен ми е идеална и откакто съм я получила,все нея разнасям Laughing

И аз я харесвам, и наистина доста неща събира  smile3521
Очаквах да е малко по голяма,щом събира мн неща е направо супер  Grinning

tevolere кодът няма специални изисквания,аз го пуснах с едни бански и едни балеринки (от намалените) Peace

# 353
sis7 за това сако имаше много момичета,които казаха,че има разлика дори между различните цветове от един и същи номер.Нашето наистина е според мен за 86. newsm78
lady di ето размери за 94 - рамене - 26см,под мишниците - 30см,дължина - 34см,дълж.на ръкава - 30,5см,дълж. на ръкава от подмишницата - 20 см.А иначе за да бъда честна дъщеря ми до май месец беше 83см,а онзи ден я мерихме 86 - това,което съм й вземала от Ларедут 86 й е все тясно или аха-късичко.Затова й вземам 94 от нещата при които има този размер и 102 от нещата при които изобщо няма н.94/не изчерпан а просто нямат такъв/Има и нещо друго,че тя е с много развити рамене-малко момчешка конструкция  Blush Иначе за панталончета и роклички 102 си отговарят на 100 % и са й големи,94 са й дългички обаче на дупето са й ок,че в 86 не успява да влезе най-малкото заради памперса.От всичко споделено тук съм разбрала,че си зависи от детенцето но пък и аз съм май една от малкото,които за такъв ръст и възраст вземам все 94 или 102  Blush
New line - Заповядай а сега като сравнявам размерите - вашето 86 е по-голямо от нашето 94  #Crazy
А да те попитам за тази туника че ги гледам отдавна - доволна ли си?Как е като материя?

kras8204   bouquet За чантичката жалко,а за панталонките понеже все не им идваше реда сега пък дори не ги намирам  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 22 юли 2008, 17:00 от mamaB

# 354
..................................................
Имам от зимното намаление такъв чаршаф с ластик и не е мръднал.Една от най сполучливите ми покупки.Беше 3 евро 160/200
Мда,тогава е било истинско намаление,а не пунта-мара като сега Close.На някой друг да му липсва зимата вече  Mr. Green?

Някой получи ли вече от тези евтините пуми от 15 евро,интересуват ме сиво черните  и колко е стелката на №39 Thinking
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-junior-v-team-de-puma.aspx … e&pagesize=16
Маратонките почнахме да ги нищим преди 5-6 дена,като им закръглиха цената на 15Е.Съмнявам,се,че до края на седмицата някой ще ги получи,още се чакат поръчки от 01.07.Иначе и аз поръчах този цвят и този №(между 38 и 39 съм)-ще видим какво чудо са като дойдат Peace

# 355
Момичета от Пловдив да ви попитам поръчките по пощата  централна ли пристигат всички или в клоновете по местоживеене,пишили на известието от къде да се вземат и те могат ли да се взимат с пълномощно......оф много въпроси станаха  Praynig ама пуснах две малки поръчки,а ще ходим на море и се чудя  newsm78
Моята пристига в клона,обслужващ адреса ни.На известието е споменато кой номер е клона .Може и от пощата с пълномощно-с личните карти и вземат някакви ст. такса.

# 356
Никой ли не иска да се отърве от умаления син бански 38н.? newsm78

http://www.laredoute.fr/vente-2-pieces.aspx?productid=324116871& … e&pagesize=16

Дъщеря ми много иска такъв, но е свършил вече Sad
миналата година бях поръчала на дъщеря ми такъв по това време пак. Тя не го хареса, ще го потърся  да видя дали  съм го запазила и ще ти го дам.

# 357
  • Варна
Моите върнати неща най-после са се получили. Не знам как така пуснати на 16.6 и излезли от България на 18.6 изведнъж се намериха чак вчера след като им написах едно не особено любезно писмо. Част от нещата щели да ми ги пратят, за някой щели да ми пратят ваучер, а за платената от мен сума са ми написали това:
For the returned fees, thank you to forward the receipt of the returned fees.
Какво би трябвало да значи. Да им пратя бележката за платените разходи или само да им я покажа.
Моля връщалите нещо на ЛР да кажат как са си получили парите за разходите. Благодаря предварително.  bouquet
И да попитам от къде търсите по референтен номер? Уж чета старателно темата, но това явно съм го пропуснала. Embarassed

# 358
от два дни не мога да си вляза в кошницата и да си завърша поръчката. Про всеки опит ми излиза жената с  книгата. Имал ли е някой подобен пробллем?

# 359
от два дни не мога да си вляза в кошницата и да си завърша поръчката. Про всеки опит ми излиза жената с  книгата. Имал ли е някой подобен пробллем?

Аз имах на няколко пъти, дори последният път неможах да си влезна в кошницата една седмица. Писах им, но докато Сабине разбере за какво става въпрос то взе че се оправи...

Общи условия

Активация на акаунт