LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 71 038
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 315
  • София
И аз чакам от 7.07, поръчах за дружка разни нещица, като почнат да ме разпитват дойде ли поръчката, ама  защо се бави....все едно аз си я държа в къщи нарочно....Ейй,смахната работа  ooooh!
Леле, добре, че поръчващите при мен са коректни и не ми дуднят постоянно. Аз имам поръчки от 1.07 още. Получих от 30.06 и една от 03.07 и до там. И то преди седмица. Днес по принцип на митницата получават много колети, така че утре ще изчакаме да ги пообработят и следобед ще щурмуваме с или без известия. Пък дано да имаме късмет  Praynig

# 316
lady di - Доколкото виждам днес май имате чудесен празник - Да ви е живо и здраво малкото слънчице,да ви радва,да расте щастливо и засмяно детенце !!! nbirthday newsm67  party023  ura Tada

За кое сако става въпрос?Ако е това - имаме го но 94 и според мен е умалено,защото на малката й е ок ,а тя е 86см..Ако трябва ще меря.

Бингъл - направо не мога да повярвам!!!!Разкрита си  Mr. Green - Радвам се да те видя на линия и наистина Благодаря за помоща за голяма част от покупките ми   bouquet  bouquet  bouquet

# 317
  • Там....където всичко е възможно ....
Би ли ми казала размерите на белите къси панталонки с връзките.  Simple Smile
Вече ги продадох ,но още не съм изтрила обявата Peace http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=266418&cat=500

# 318
  • София
И аз чакам от 7.07, поръчах за дружка разни нещица, като почнат да ме разпитват дойде ли поръчката, ама  защо се бави....все едно аз си я държа в къщи нарочно....Ейй,смахната работа  ooooh!

При мен беше същата работа-поръчвам за 100 човека и всеки недоволен Sick.Кога ще дойде,защо я няма.Като дойде-това защо не ми става,онова защо е такъв цвят,а не онакъв Crossing ArmsДа не говорим като стане въпрос да дават пари Sick
Затова отрязах всички,направих на някои акаунти да си поръчват сами,и сега ми е мирна главата.Аз от тях за мен не можех да си поръчвам Naughty

Аз чакам от 02.07 поръчка.Няма я,ама не се притеснявам още.Ще дойде Laughing
Чакам и две от 09.07,една от 18 и една от 19-и всичко е за мен,мъжо и детето Laughing.Засега временно съм предустановила поръчките,освен ако не изпадне някой много примамлив код smile3508

# 319
  • Пловдив
lady di - Доколкото виждам днес май имате чудесен празник - Да ви е живо и здраво малкото слънчице,да ви радва,да расте щастливо и засмяно детенце !!! nbirthday newsm67  party023  ura Tada

За кое сако става въпрос?Ако е това - имаме го но 94 и според мен е умалено,защото на малката й е ок ,а тя е 86см..Ако трябва ще меря.

И от мен ЧЕСТИТО да ти е жива и здрава куклата   bouquet

mamaB как така умалено....направо ме хвърли в размисъл  newsm78 аз си взех на мен такова 162 и ми е с леко дълги ръкави и взех и на едно момиченце 126 р-р което уж го дават за 8 г. а то сега прави 7 г. може ли някоя мама ако има същото да каже за колко годишно дете,че ми е за рожденния му ден подарък ,да не се изложа  ooooh! Иначе детето си е нормално за годините,слабичко и високо  Thinking

Иначе аз снощи пуснах две поръчки след 12 часа и добре че всичко е наред с тях и не ги оставих за тази сутрин  Hug

# 320
  • София
Пуснах поръчката с подарък (78298)ето тази чанта малка е  Peace
Ама да знаеш колко работи побира Mr. Green
Събирала съм вътре кофичките на Калоян,лопати,мъжки панталон,якета,дрехи.Визулано изглежда малка,но очевидно формата й позволява да се поберат доста неща Laughing
На мен ми е идеална и откакто съм я получила,все нея разнасям Laughing

# 321
Пуснах поръчката с подарък (78298)ето тази чанта малка е  Peace
Ама да знаеш колко работи побира Mr. Green
Събирала съм вътре кофичките на Калоян,лопати,мъжки панталон,якета,дрехи.Визулано изглежда малка,но очевидно формата й позволява да се поберат доста неща Laughing
На мен ми е идеална и откакто съм я получила,все нея разнасям Laughing

И аз я харесвам, и наистина доста неща събира  smile3521

# 322
  • Там....където всичко е възможно ....
kras8204 а аз да те попитам за тази чантичка - има ли я в сайта,защото не намирам такава  newsm78 . А също и за тези панталонки - получихте ли ги? И ако да - какво ти е мнението за тях?  Praynig
Чанчичката я нямам бях я сканирала от един френски форум за кодове,но така и не намерих код за тях Rolling Eyes
А панталонките не успях да ги поръчам нашия номер се изчерпа много бързо Rolling Eyes

# 323
Ох, момичета благодаря за поздравленията, ама малката стана на 2 год. преди 20 дена  Embarassed. Сега видях, че съм забравила да сменя лентичката. Все пак, винаги приемам хубави пожелания  Simple Smile.
Относно сакото, mamaB ако можеш измери го, моля те.
MamaB, ти на детенце 86 размер ли пазаруваш?

# 324
  • София-Младост
Би ли ми казала размерите на белите къси панталонки с връзките.  Simple Smile
Вече ги продадох ,но още не съм изтрила обявата Peace http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=266418&cat=500
Супер значи май ще вляза в н.40, че с полите  се изложих, поне едни панталонки да ми станат.   bouquet

# 325
Чакам само 8 поръчки. Така както нищо не ме грабваше.Казвам си д съм търпелива, но почва да ме хваща беса. Първата, която се бави е от 3.07. 30.06. го получихминалия понеделник и беше пратен на 11.07
Да си побутна питането за номерацията на мъжките ризи Типстер. Пише 37, 38 и т.н на М кой отговаря

# 326
Velesa , защо не проверяваш като имаш път към Иван Вазов? Нашият вход също се заключва, но аз като реша, че е време да дойде пратката ходя да питам. Поне там са любезни и услужливи, за разлика от онези троснати кози от централна поща. Mr. Green

# 327
Здравейте момичета, давам отчет за получена поръчка от 2ри юли, пратена от там на 11ти. )))
тези калъфки, много са хубави, харесват ми
http://www.laredoute.fr/vente-taie-imprimee-rayures.aspx?product … e&pagesize=16
Калъфките наистина са хубави.....имам ги от доста време, но не намерих тогава с какво да ги комплектовам.....долния чаршаф и плика към тях ли си ги взимала /жалко, че не намираш плика....той ми е бил основния проблем/

sparkk, чаршафа и плика към възглавниците не са ли всъщност тези: 

Много са красиви! Тази комбинация от тюркоаз и кафяво ми е любима  Grinning Досега не се включих в колективното поръчване на чаршафи, но май ще размисля   Laughing

# 328
момичета можете ли да ми кажете как стоят номерациите с клиновете
на типстар ми излизат с номер 1,2,3  и 4 и нз на какво отговарят?
мерси предварително

# 329
А за проверяването едно на ръка, ама някой ако засече нещо да каже, та да не им досаждам на хората час по час. Това ми е първата по-солидна поръчка и от мерак да не взема да стана нахална.

Общи условия

Активация на акаунт