LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 720
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 675
  • под дъгата
Някой поръчвал ли е потника и панталона от тук http://www.laredoute.fr/vente-gilet-sans-manches-femme.aspx?prod … e&pagesize=16
Отговарят ли си на номерата?Според размерите в laredoute отговарям на N 40 за потника и N 42 за панталон,но не знам дали си отговарят на номерата.Ако някой има инфо моля да пише  Simple Smile

# 676
  • Там....където всичко е възможно ....
Днес най-после и аз си взех покупките от първи юли. Сигурно оглавявам класацията за най-късно получен колет от тази дата.  Simple Smile
Не с наи късно получен колет ще бъда аз Изчака ми се чакането.ИСКАМ СИ ГО ВЕДНААААГА ама не утре ами сега.Чакам 3 колета от 1.07 и още 3 с по късни дати Rolling Eyes

# 677
Сайтът си работи идеално при мен. Изчистете си Temporary files и Cookies на браузърите и опитайте отново.

# 678
Някой да сподели мнение за размер на тези
 ...На Колев сме с 20, но като отчета, че са за есента примерно 21 КК. Ама тези как са се чудя  newsm78

# 679
Еййй, ама опасни са тея франсета! Във връзка с вчерашната ми несполучлива поръчка, днес отидох до банката и помолих да се свържат с картов център и да проверят дали имам блокирана сума от вчера. Оказа се, че нито имам блокирана сума нито дори е правен опит да се блокира такава... и преди малко на мейла имам писмо от Сабине, в което ми пише че банката била отказала да извърши транзакцията... Ама много ще им пораснат носовете бе... Outta Joint

# 680
  • Там....където всичко е възможно ....
Сайтът си работи идеално при мен. Изчистете си Temporary files и Cookies на браузърите и опитайте отново.
Я ни предаи един компютърен урок на по неграмотните Mr. GreenКаде влизаш за да ги изчистиш?  bouquet

# 681
някой питаше за бебешкото ескимосче за 3е :
http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-offre-arrivage-automn … &pagenumber=3

# 682
  • Варна
Мисля си, че поръчките се бавят от нашите тук. Франсетата са си дръпнали парите на 07.07, за поръчка от 02.07, а за тази от 09 на 15.07. Явно и тогава са пуснати, но все още си играят с нервите ми.
Днес на митница Варна имаше получени само 10-тина френски колета, като 2-3 бяха за Провадия и 1 за Тополи. Разбира се, за мен нищо, а жената ми каза, че е най-добре в понеделник да проверявам, ама как да стане тази работа като нямам никакво търпение и всеки ден ходя да си пробвам късмета.  Mr. Green

# 683

извадка от таблицата с детските размери: 168(см. височина) отговаря от 165-170см , гръдна: 92, талия: 66, ханш: 96см. 174см е за "деца" с височина от 171-176см. гръдна, талия и ханш са като на размер 168.

Лично аз съм 40 номер от дамската, и всички дрехи, които съм взела 168-174 са ми перфектно. Има някой блузки които са по тесни в гърдите, но връхните дрехи са свободни, панталоните и дънките също са екстра.
Ми явно тази информация не е много точна, защото на мен размер 174 ми е ок, а съм с гръдна 97 и определено в якето има място за още гърди, талията ми е и аз незнам колко, ама ханша ми е мале мила 112 #Crazy, но ми става.
[/quote]

Боже!
Аз пък само веднъж се престраших да поръчам от юношеските дрехи - долнище на анцунг за 2Е,размер 174 и едва влязох в него,хем е трикотажно и има някаква еластичност....Мерките ми са талия 84, ханш 110, от ларедутските поли ми става размер 42( установих след като 3 пъти упорито поръчвах 40 и не се намъкнах в нито една пола Cry,очаквайте ги в продавалника)

Сега се чудя да си взема ли едни дънки от юношеските или да не рискувам newsm78

А относно времето за доставка - не съм открила никаква зависимост,но установих,че в Ловеч ми пристигат за 10-тина дни, вкл. и сега,по намаленията, на 16-ти,миналата сряда получих едновременно поръчки от 30.06 и от 3.07, а сега очаквам от 10-ти.

# 684
  • София
Някой да сподели мнение за размер на тези
 ...На Колев сме с 20, но като отчета, че са за есента примерно 21 КК. Ама тези как са се чудя  newsm78

Може ли линк към обувките  Rolling Eyes

# 685
Я ни предаи един компютърен урок на по неграмотните Mr. GreenКаде влизаш за да ги изчистиш?  bouquet

Ако си с ИЕ 7.0 - Tools - Delete Browsing History - Delete All
За по-ниските версии - Tools - Internet Options - General - Clear Browsing History.
Надявам се, че не си с Мак  Mr. Green

# 686
Дали има някой идея това какво включва    http://www.laredoute.fr/vente-tour-de-lit-cocoon.aspx?productid= … e&pagesize=16

# 687
# 688
Някой беше питал за кафявите еспадрили с пайетите. Аз днес си получих поръчката от 2-ри юли. Доволна съм от повечето неща, даже някои от тях се съчетаха страхотно с предната поръчка. Аз нося обувки между 37 и 38 и си поръчах еспадрилите 37-ми номер. Станаха ми и стоят много хубаво, така че бих посъветвала да се взема същия номер, който по принцип си носите.

# 689
Момичета,пак имам спешна нужда от помощ. Ще поръчвам тези чаршафи
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=9213619& … ue&ksource=-1

целия комплект,обаче има нещо,което ме смущава - на долния чаршаф и калъфките дава цвят "бланк+антрацит", а на горния дава "Бланк". Кажете ако става дума за чисто бял чаршаф,да не се набутам със 7Е, аз чисто бели си имам.

Общи условия

Активация на акаунт