Късметлийчета са всички, на мама милите душички!

• 20 063
  • 305
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро   bouquet
AnMary - барво на Алекс, голям сладур е пу-пу.
GERI844 - и Били е с астигматизъм и далекогледство, казаха ми да я заведем пак каот стане на 2г. и тогава можело нещо да се прави (предполагам очила)
Пали  и аз стискам палци.Не с епритеснявай.Мойте сливици(и трите  Laughing ) са вадени като дете (10г. бях) много бързо минава, операцията е лека.

# 76
Zoia_Alex,аз съм се объркала, Жоро е с късогледство /миопия/.  Пали, пиши как сте?Днес, ще стискам палци и бързо да се възстанови сладурчето.Viki_76,как е Виктор?Ходихте ли вече на моренце или чакате тати да си дойде Hug?

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 10:16 от GERI844

# 77
  • Варна
Гери, предполагам, че не е толкова лесно да се отчекне зъбче.  А и мисля, че много щеше да го заболи и Жорко щеше да плаче много по-дълго. Няма ли начин да обезопасиш местата, където го оставяш? Аз ще кажа какво бях направила - може да ти дойдат идеи: през деня го пусках в хола - бях разместила масата към стената.По средата на стаята остана голямо голо пространство. Постлах 2-3 одеала и ги покрих с чаршаф. Това поле беше отвсякъде обградено с табуретки (събрах ги от родителските тела) и  фотьойлите. Стана като една голяма кошара. Друг вариант за такава кошара е между спалнята и стената (на стената слагах възглавници - да не се удря). Много е удобно, особено като започват да пълзят - като се усъвършенстват вече става неудобно).
За морето - явно татито ни докато се върне няма да става за плаж, та мисля да се пробваме да отидем с компания уикенда (дано Вики издържи, че те стоят по няколко часа).
Стискаме палци на Ади! Да операцията й мине "като по учебник".  fingerscrossed
Zoia_Alex, аз пък доколкото си спомням астигматизма и далекогледството (в някакви граници разбира се) са нормални за около 1г дете и с възрастта се оправят.

# 78
Viki_76 - да нормално е далекогледство( към 2.5 диоптера мислиа ) просто на Били е доста повече от нормалното и искат да изчакаме да видим колко ще се коригира с израсването.

# 79
  • София
И аз съм с далекогледство и астигматизъм.
Очила сложих като малка, в забавачката, диоптер 2,75, само за далекогледството. Свалих диоптрите до 0.25 към 6ти клас и махнах очилата. Далекогледството ми остана в този диапазон, но си го има.
Като малка не съм носила очила за коригиране на астигматизма. Сега само меня градусите.

# 80
Чудно ми  е ,как вижда сега Жоро newsm78след, като е с астигматизъм?Сигурно, Ади вече е при мама Hugпредполагам ,сливацата вече са я отстранили. HugДано всичко е ОК

# 81
  • София
Зависи от цилиндъра. Аз виждам нормално, т.е. нямам някакво фрапантно изкривяване на образа. С 1 цилиндър съм.

Ние отново сме в прашна Сф. Трябва да се вдигам и да ходя да вадя болничен, третият. Преди време питай "трябва ли ви третия болничен", не получих отговор и забравих за него. В петък ми се обажда счетито и вика "ще ме глобят". Поне Алекс ще види офиса и другият край на Сф Simple Smile
Чувствам се уморена от разходката до Б-с, но на Алекс му се отрази страхотно. Както бях писала порасна за тези 2-3 дена.

# 82
Ето ме и мен  Wink
И аз стискам палци всичко с Ади да мине нормално и бързо да се забрави лошото  Hug
Гери, и аз мисля, че ако нещо му имаше на зъбчето на Жорко, щеше да плаче много... Дано не се случват вече такива неща, въпреки че май това си е в реда на нещата  Tired
Моя Жоро постоянно се катери някъде - на дивана, за да включва и изключва лампата на осветлението /това му е любимо занимание от месец вече сигурно, но още не му е омръзнало  ooooh!/, на холната маса, на секцията  Tired, вече му свикнах. Не се беше качвал само на бюрото, където е компютъра...е, вчера за моя изненада и това стана  Whistling
Viki_76 , отивайте на плаж, ще видиш, че Вики ще слуша  Mr. Green И аз си мислех, че няма да мога да удържа Жоро на едно място, но явно новата обстановка го плаши, както и водата до известна степен и не мръдна на три метра от мен   Rolling Eyes
Качих малко снимки от нашето "моренце" , ама като си нямаме друго и това ни радва  Wink

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 14:23 от ivanah

# 83
Благодаря ви момичета.Операцията мина без усложнения.Сливицата е била доста голяма,дано повече не пораства PraynigАДИ В МОМЕНТА ЯДЕ КРЕМчЕ В ХОЛА И СЕ НАЛАГА НА БАТКО СИ.ЗНАЧИ ВСИЧКО Е ТИП-ТОП Grinning

# 84
браво Ади!!! Hug Hugрадвам се ,че всичко е ОК Peace

# 85
Гери все се каня да ти пиша за астигматизма.моя син е късоглед,носи очила от седем годишен.при компютърно изследване ,му откриха астигматизъм.сменихме очилата,носи ги детето,криви очи ,парят ,бе ужас.така близо половин година.накрая оптиката настоя да го види и друг лекар.оказа се че няма никакъв астигматизъм,щяхме тотално да му объркаме зрението.мисълтас ми е да се допиташ до повече специалисти

# 86
Пали, а Жоро въпреки, че е малък може ли да направят и на него, едно такова компютърно изследване?Незнам  newsm78на нас ни казаха ,че това Жорковото е миопия.Много ни е трудно ,не можем да слагаме цъките,малкия хич не може да ги трае .Аз му ги сложа, той ги свали, че ги и хвърля и рита #CrazyМного ни е трудно ,много.

# 87
днес ставаме на 9 месеца.почерпете се  party023 Wine Glass Popcorn  food010 cook

# 88
  party006Честита месечинка на Стефи!

# 89
Честита месечинка на Стефи!

Общи условия

Активация на акаунт