Късметлийчета са всички, на мама милите душички!

• 20 067
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Честито на порасналите Simple Smile
Дияна се реве "искам Алекс да порасне по-бързо, че да си играя с него" Simple Smile

Дияна съм я водила на комп. изследване на зрението, но беше голяма, на 4г. Тогава й откриха астигматизма. Не съм питала дали е наследствено.
Мисля, че няма проблем и на по-малки деца да се направи такова изследване.

# 91
Здравейте от нас с Жорко HugПаликарова как е Ади? Viki_76,къде се скри пък ти newsm78

# 92
  • Варна
Вики пак е болен.  #Cussing out Вчера трябваше да бием втората доза на ваксината против пневмококите, но от сутринта носа му потече. Постепенно започна и температурата да се качва. Засега сме само на хомеопатия - надявам се да е вирус (макар симптомите му да не са като на децата наоколо). А бях убедена, че ще ни се размине, защото му давам имуностимулатор, който предния път му подейства много бързо. През нощта вдигна до 38.5, което е добре - да не дърпам дявола за опашката, но поне не стигна 39 градуса.
Bordima, затова вчера не се обадих - не посмях да наближа, че не знаех още какво ще излезе от хремата  (не че сега зная повече, де  Joy).
Гери, беше питала за Dundurela. Доколкото помня, тя беше казала, че почти цялото лято ще е извън София.
Честита месечинка на Стефи и от нас (макар и с малко закъснение). Да расте здрава и жизнерадостна!   bouquet
Пали, как е Ади? Учудих се, че са ви изписали веднага - нали поне 24 часа след това наблюдават децата.  newsm78

# 93
Viki_76,Виктор как е днес?Още ли е с Т? ooooh!Ех, много съжалявам ,че отново е болничък.Дано скоро се оправи ,дано!Пиши как е Praynig

# 94
  • Варна
Гери, Вики ми се струва, че е  по-добре. През нощта не е вдигал висока температура. Чак сега започна да се качва по малко, но не е над 38.0. Надявам се лошото да е минало.
Жорко как е?

# 95
  • Варна
Честита месечинка на Даниела на dima74!   bouquet

Къде изчезнахте всички?
Вики се влоши - днес ми вдигна 39.4 и започваме антибиотик (за съжаление не ни се размина - точно бях решила, че това ще е първото ни боледуване без антибиотик). Като вдишва хърка като мях, така че ще пие и Вентолин.

# 96
  • София
Аз мърдам, едвам, едвам, разтекла съм се по стола от жега.
И Алекс не може да спи от горещина. Днес го бях оставила по памперс, но стаята е юго-източна. Той милият се скъса от рев. Мъж ми рече "взимай лаптопа и излизайте, долу в кафето има wireless".
И излязохме. Алекс заспа моментално. И все още спи, но ще го събудя... да го окъпя и да яде.

Бързо оздравяване на Вики.
На Алекс трябва да му слагат пентаксим на 12ти. И малко съм се притеснила дали ще вдигне темп. и как ще мине всичко.

# 97
AnMari ние вече имаме 2 приема Пентаксим и малката ги прие без проблем- нито е вдигала температура, нито е била крива. Надявам се че и при вас нещата ще минат без проблем.
 Viki_76 надявам се скоро да се оправите. Целувки от нас  love001

# 98
Viki_76,как е днес Вики?От Пентаксим,Жоро вдигна такава Т ,че направо се подлудих от притеснение #Crazyужас!AnMary,дано при вас няма такива реакции.Поздрави от нас  bouquet

# 99
  • Варна
Гери, Вики е зле. През нощта горкото при няколко "кризи" се бори за всяка глътка въздух. Хърка и въздуха не минава (поне аз така го усещах - сега като го пиша ми звучи странно, но така беше). По някое време докато му давах нурофен повърна - толкова много секрети - гъсти. Малко по малко хъркането понамалява. Отпаднал е - все гледа да лежи. Още се чудя дали следобед да го заведа в спешния кабинет - да го преслушат - ако трябва да добавят някакво лекарство. Уж вентолина действа бързо, а в случая май не е така.
mim4eto,  Hug

Понякога при ваксините се вдига висока температура, а понякога се появява и болезнен отток на мястото на боцкане. Тъй както кават, че пентаксима не дава реакции (заради което стана мода), при януарчетата четох навремето за доста такива.
AnMary, ако се притесняваш питай педиатъра дали да не дадеш превантивно панадол.
Хубав ден желая на всички!  Heart Eyes

# 100
Ex, Viki_76  ,много ми е мъчно мила!Заведи го в спешния кабинет, нека го прегледат.И още по-лошо-пак си самичка у дома с Вики нали?  Аз, не бих реагирала адекватно ако бях на твое място ooooh!Айде, стискам палци всичко да се оправи по-бързичко!Поздрави и много прегръдки  bouquet  bouquet

# 101
Viki_76, и аз стискам палци по-бързо да минава Hug, да забравяте лошото и Вики да продължава отново със щуротиите  Wink

Айде и от мен хубав ден /или остатък от деня Wink/

# 102
Мили мами, намесвам се във вашата тема защото днес бях на гости на едните ни тризначета. Те всичките са ни преждевременно родени, но мулти-мама Милена нещо се е шашнала тези дни и все й се струват мънички и т.н. Аз се опитах да я успокоя, но нямам опит с недоносени бебчета и думите ми увиснаха във въздуха. А пък тя има 2 момиченца, а аз съм мъжка майка и изобщо гледах като теле докато ги преобличаше.  Embarassed Ще се радвам, ако някоя от вас иска да й напише мейл (ще го дам на ЛС), за да я поуспокои. Сигурно има и изследвания, през които е добре да минат и т.н.

Следващата седмица заминават за Добрич за 2 месеца, ако иска някой да й бъде подкрепа съм сигурна, че много ще се зарадва.  Peace

# 103
Привет и от нас. Дълго време нямахме интернет и не можех да ви чета, но сега пак сме тук. При нас новините са-пак ще правим гимнастика 2 пъти дневно, защото нямаме парашутен рефлекс и си караме ръчичките назад. Иначе имаме вече 5 зъба,от 2 седмици се обръщаме, сега се опитваме да се обърнем от корем по гръб и пак имаме малко проблеми с храненето. Не обича каши , но се справяме някак  Wink Това е за сега Hug Hug До скоро

# 104
Viki_76,какво става с вас ?Защо не пишеш?Дано, Вики е по-добре Praynig :pray:P4eli4ka_maia,радвам се ,че сте добре Hug Михалко, утре ще пиша  Peace

Общи условия

Активация на акаунт