Класация на лекарите в Майчин Дом-София

• 266 087
  • 689
  •   1
Отговори
# 105
Искам да дам и моя глас за д-р Дяволов!

След като последните 2-3 месеца от бременността ходих при него за наблюдение и подготовка за раждането, на 12 ноември с огромната помощ на д-
р Дяволов се роди дъщеря ми! Раждането беше нормално, стана бързо -  приеха ме в 5 сутринта, а в 8 ч. родих, благодарение на добрата преценка и професионализма на доктора всичко мина добре и лесно!

Изключително съм благодарна на д-р Дяволов! Имам чувството, че нямам достатъчно думи, за да изразя благодарността си! Страхотен доктор, страхотен човек! Хиляди благодарности  Hug Hug Hug

# 106
ЧЕСТИТО!Всичко най,най -хубаво и добро ви желая  bouquet

# 107
Към Anine от gold-78, не "из4иткам" никаква прах от Славов-МД, просто съм ходила при него в МД и Св.Пантелеймон, където преглежда и съм доволна, много е информиран и старателен. Това, което ми каза съвпада с мнението на други гинеколози. Две мои близки приятелки са ходили при него и са доволни.Все пак това е мое мнение, всеки сам преценява...

# 108
gold-78 ,аз само попитах какъв специалист е(стерилитет,акушер,онкогинеколог и тн.)понеже си сложила изчетквам в кавички ми се стори ,че съм те засегнала,извини ме ако е така!
Попитах ,защото за първи път чух това име,аз и останалата част от женските във фамилията ходим при друг доктор,но полюбопитствах Blush
чао Peace

# 109
Anine,не си ме обидила.Споделям мнение и опит като всички във форума.Все пак има класация и реших да споделя. Млад лекар е. Прави ми впечатление,че в дните му за преглед в МЦ-то има много жени!

# 110
  • София
Аз съм много доволна от Д-р Босев и Д-р Славов Peace

# 111
д-р ДЯВОЛОВ, Благодаря на д-р ДЯВОЛОВ ,че с негова помощ,след 5г.на14.11.2008 с цезарово сечение ни дари с най голямото богатство.БИСЕР иИЛИАНА

# 112
Искам да дам един глас и за Д-р Алексиева +вече дадения за Д-р Дяволов от МД,във възторг съм от нея съвсем на скоро се запознах с нея и ми направи много добро впечатление,компетентен лекар+сладка като човек!
Което е рядкост Peace

# 113
 Peace За д-р Гунев.Невероятен човек и специалист.

# 114
  • София/Севлиево
Аз бих дала гласа си за доц.Карагьозова, благодарение на която имам едно прекрасно почти 6 месечно момченце.Реагира бързо и адекватно и въпреки, че малчо беше изваден с вакуум и с асфикция го спасиха.За което благодаря и на неоанатолозите.А също и на д-р Клисурски, който следеше бременността ми, пак в МД.Той ми спести ходенето по лекари и инвитро опитите, след като от друга болница ми казаха, че без инвитро няма да се получи при мен.Е, получи се, при това само 4 месеца след мисед.
Междудругото и в МД имат 3Д ехограф.Моят лекар 2 пъти ме гледа на него.Единият път даже беше без пари.

# 115
дадох ласа си за Димитрова,страхотен човек,тя ми води бременноста и съм много доволна.и за Дяволов,Карагьозова и чернев  съм чувала дори отзиви

# 116
  За д-р Божилов!!! Peace

# 117
Здравейте,
д-р Клисурски от МД ми води бременността. Какви са отзивите ви за него? Малко съм притеснена, защото го споменават  в  черния списък.

# 118
  • София/Севлиево
Аз съм много доволна от д-р Клисурски.Той ми следеше бременността и , когато пак забременея живот и здраве пак него ще си избера.Всичко ми обясняваше подробно, всеки път ме гледаше на ехограф(който за съжаление си плащах,защото ЗК поема само 3 ехографски прегледа), а и в предишния си пост в тази тема съм написала още хубави неща за него.Да е жив и здрав   bouquet

# 119
Аз съм много доволна от д-р Дяволов.Хиляди благодарности.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт