Класация на лекарите в Майчин Дом-София

• 264 681
  • 689
  •   2
Отговори
# 90
Сапфира,мерси!Чела съм я вчера цялата до 2през наща обърнах всичко в нета и не ми е по-леко!Добре че,вече знам с емейно ще вземем решение тези дни на къде и как,а и чакам още подробности от чужбина за това как ще се процедира евентуално там!

Благодаря ти за хубавите пожелания,
желая ти всичко най-хубаво!

# 91
като гост не мога да участвам в класацията,а нямам повод все-още да се регистрирам при вас Wink
но прочетах темата и понеже съм доволна от Др.Дяволов,бих искала да го подкрепя!

Ние семейно му ползваме услугите и то от доста време,съвестен лекар е,това мога да кажа за него!

# 92
Момичета имате ли телефон на приемния к-т на Др.Дяволов ,само че в МД,доколкото разбрах от постовете ви приема от 17ч.аз му намерих координати във форума но,са мобилен телефон на който ми е неодобно да го безпокоя,не е спешно(няма да раждам) профилактичен преглед.Има и телефон в жк `Стрелбище но,аз не съм от София и неми се обикаля да го търся! newsm78

мерси  bouquet
Таня

# 93
За съжаление нямам идея за телефон в МД,нито в отделение нито кабинет но,в Стрелбище е на много лесно място! Grinning

# 94
Момичета имате ли телефон на приемния к-т на Др.Дяволов ,само че в МД,доколкото разбрах от постовете ви приема от 17ч.аз му намерих координати във форума но,са мобилен телефон на който ми е неодобно да го безпокоя,не е спешно(няма да раждам) профилактичен преглед.Има и телефон в жк `Стрелбище но,аз не съм от София и неми се обикаля да го търся! newsm78

мерси  bouquet
Таня

Звънни му по мобилния в подходящо време. В приемния кабинет може в четвъртък може и да не ти вдигне тел, щото преглежда, а пък дори и за знаеш телефона на патологията на 5 етаж, при позвъняване може да не го намериш поради задачи.

# 95
Сапфира,кажи как си?Обеща да пишеш а ,те няма Sunglassesв коя седмица си вече? baby_neutral

# 96
Здравей Ира,
Привет и на другите мами тук!

Вече вървим към 14-та седмица с бебока. Другата седмица съм на втори контролен преглед при д-р Дяволов. Радвам се, че на първия  той ми каза, че шийката ми е доста голяма, въпреки конизациото и най-вероятно няма да правим серклаж. Сега окончателно би трябвало да се реши този казус на 15-ти октомври. Иначе се чувствам доста добре, разнясям се с мъничето насам-натам, работя и съм много-много щастлива... Grinning
Иска ми се да видя детенцето ми на 3Д, но не знам къде мога да направя това, защото при Дяволов май няма такъв видеозон. Някакви идеи? newsm78
Ира, пиши ми ти как си, продължаваш ли с прегледите при д-р Дяволов? Пращам ти целувки и се надявам, че ще ме зарадваш с хубави новини около теб. Hug

# 97
  • София
Sapfira 1, за 3Д видеозон ти препоръчвам да отидеш при д-р Вили Димитрова в МЦ "Фемина". Тя също работи в МД, колеги са с д-р Дяволов, но в този център преглежда на частно. В МД със сигурност няма такъв видеозон.

# 98
Сапфира,мисед при нас Sadмина и замина!Но,се радвам за вас Peaceможеби трябваше да изчакам и от догодина да опитам,както и да е!
И аз работя и съм на диета  Sunglassesдобре сме!
П.С. Доц.Димитрова има и 4Д,а и е с добра репутация!

Успех  bouquet

# 99
Кати М, благодаря за инфото- ще отида да видя бебока там.
Ира, съжалявам много за случилото се, прегръщам те и мислено съм с теб Hug
Ти за мен си герой- мисля, че много от жените тук получават нагледно представа и пример за това колко силна може да бъде една жена и как трябва да продължаваме напред, защото искаш ли силно нещо, то неминуемо се получава... Важна е позитивната нагласа- за мен ти си един крайно позитивен човек и може и догодина да бъде, но вярвам, че ще станеш майка на прекрасно детенце.   Praynig

# 100
Сапфира, изчерпала си си лимита на л.с.и затова ти пиша тук,идеята ти за кафе и сладки приказки ми отеква прекрасно в ушите,но ще трябва да е през някой почивен ден!?Изпрати ми твоя скайп и ще се разберем Grinning

Съветвам те да кротуваш в къщи,има грип! ooooh!пази си,глези се и се радвай,имаш повод Hug те!

# 101
Здрасти Ира,

Не знаех, че съобщенията имат лимит newsm78
В скайп мисля, че би трябвало да ме намериш като Sapfira 1983, но по-скоро събота или неделя, или по-късно вечер можеш да ме откриеш. Засега съм на работа, но обмислям сериозно нещата и в крайна сметка май ще взема да изляза в болнични от началото на Ноември, че нещо в офиса взеха да ме закичват с доста задачки... Така че от другия месец май ще се отдам на блажено лентяйство Laughing и ще релаксирам пълноценно.

# 102
Привет момичета,

Записах си час за 3Д в МЦ Фемина, но не при д-р Димитрова, а при д-р Врагалева, защото часовете при д-р Димитрова са окупирани чак до края на Ноември Shocked
Ако някоя от Вас е била на преглед при д-р Врагалева, нека пише, ще се радвам да чуя отзиви.
Във петък съм на 3Д, а иначе утре сме с бебо при д-р Дяволов на ЖК.

# 103
# 104
gold-78 ,за севте чувам за този доктор от МД,в какво е специалист човека?Нова звезда или е събирал прах и ти го поизчитка сега? Wink

Общи условия

Активация на акаунт