Класация на лекарите в Майчин Дом-София

• 264 901
  • 689
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Здравейте, мамчета.

Имам следния проблем, раждането наближава, края на Декември-началото на Януари и тъй като вчера разбрах, че доктора, който ми води бременността (д-р Механджиев МД) няма да може да води раждането, Ви моля да ме насочите към друг доктор (за предпочитане) привърженик на нормалното раждане. Д-р Механджиев ми даде контакт на д-р Кръстева, но за нея четох ужасни неща тук. Ще съм Ви много благодарна   bouquet

Аз ходех последният месец и раждах при нея и нищо ужасно не ми се случи. Платих си избор на екин на касата, нищо повече. Раждах през ноща по време на празници и тя дойде 30-40мин след като й звъннах.

# 331
В анкета нестава ясно за кой Др Налбански става въпрос. В Майчин дом са трима  Wink

# 332
Бихте ли ми дали координатите на др Маринов и/или др Манчев, как може да се запише при тях?

# 333
Аз ходя при доцент Маринов , който работи в екип с Манчев, ако не се лъжа, мога да го питам ако искаш следващият път като го видя.

# 334
blumence, ако ти е удобно ще бъде супер. Аз намерих тел на кабинета му, но не вдига. Четох, че е много добър, а аз съм с болки от самото начало и искам да ходя при него за наблюдение. Ако искаш ми пиши на лични да ми разкажеш за него.   bouquet

# 335
защо в класацията не  е включена д-р Мария Атанасова,аз раждах при нея и съм много доволна,невероятен специалист

# 336
Преди около година помолих да прибавят д-р Филипов, но виждам че не е добавен, смятам че това е изключителен специалист и доколкото четох темета има и за него доста добри и само добри отзиви, а за споменатите в анкетата ще гласувам за дребосъчко Хранов, добър и учвив млад специалист

# 337
vici, Хранов е сигурно от повече от 20г. в Майчин дом  Joy Ще се забавлява много, на твоя комплимент  Joy Иначе наистина младее  Wink

# 338
Д-р Начев е много добър специалист, той ме следи само в началото на бременността и след това ме препрати при свой колега,понеже той следи само проблемни бременности. След 3-я месец ме следи д-р Клисурски, който не ми обръщаше никакво внимание, кръв мис е взимаше веднъж на 2-3 месеца и когато отидох да раждам разбрах,че съм била с нисък хемоглобин. Убеждаваше ме,че понеже съм млада скрининг не ми трябва и т.н. Изключително недоволна съм от него  Naughty

# 339
И аз бях при Клисурски на ЖК. Често нямаше направления за кръв и урина. Иначе в 8 месец ми откри проблем и ме викаше често на преглед.

# 340
Гласувах за доктор Дяволов от Майчин дом. Наложи се да ме оперира по спешност. Имах късмет, че беше дежурен същата вечер. Операцията мина бързо и след това раната не ме болеше въобще, само дето ставах трудно, но това е нормално за първите дни след секцио. Благодаря ти докторе за грижите към мен.

# 341
Трябва да се добави и д-р Мария Атанасова! Много е мила и внимателна. Simple Smile
Аз гласувах за Гунев, понеже съм ходила на прегледи и при него и съм доволна! Много уравновесен и сдържан! Вярно не говори много, но мисля, че определено си разбира от работата! За съжаление вече не се ангажира с водене на нормално раждане, а само със секцио Sad

# 342
  • София
Записвам се и да питам и тук-някаква информация за д-р Хашим или д-р Сашо Георгиев?  Hug

# 343
Д-р Хашим ми се струва доста внимателен! Мисля, че е добър лекар, но имам съвсем бегли впечатления за него! Друго не мога да кажа!

# 344
  • София
Тук отдавна не е писано но все пак да попитам някои има ли координати на д-р Нинова от Майчин дом?

Общи условия

Активация на акаунт