Класация на лекарите в Майчин Дом-София

• 264 900
  • 689
  •   1
Отговори
# 345
  • Ирландия
Здравейте!Много ще съм благодарна,ако ми кажете дали Д-р Дяволов приема в частен кабинет и евентуално координати.Не съм бременна в момента,но се касае за друг проблем.Направление не бих могла да ползвам в момента.Ще съм благодарна,ако някой знае повече.

# 346
  • София
Здравейте!Много ще съм благодарна,ако ми кажете дали Д-р Дяволов приема в частен кабинет и евентуално координати.Не съм бременна в момента,но се касае за друг проблем.Направление не бих могла да ползвам в момента.Ще съм благодарна,ако някой знае повече.

Платен прием има в кабинета в МД (ако не бъркам във вторник следобед), също приема и в клиниката на д-р Славчев: http://mcslavchev.com/index.php?option=com_phocagallery&view … d=2&Itemid=28

# 347
  • Ирландия
Хиляди благодарности за бързият отговор   bouquet

# 348
Хм...моя док го няма в списъка...д-р Божилов  newsm78

# 349
Здравейте,
доста отдавна няма нови мнения в тази тема.
Аз съм в 6г.с с се следя в Фемина при Д-р Врагалева.Доволна съм. Но съм малко рискова пациентка и се чудя трябва ли ЖК да ми е в МД или да запиша в близката поликлиника?
Или е по- добре да си ме следи някой от началото до края в МД - но КОЙ ???
Казаха ми за много добри отзиви за д-р Петър Марков - имате ли наблюдения от него?Правил и секцио и следи бременността в ЧЦ Марковс.
Или да избера Дяволов, Маринов,Манчев,Димитрова уффффф многооо са и съм объркана какъв би бил най- добрия вариант и да не обикалям от кабинетна кабинет все пак !

# 350
Здравейте,
аз ходя при д-р Клисурски на ЖК и съм много доволна.Винаги ми обръща достатъчно внимание,пуска ми всички необходими изследвания.Досега ме е гледал 3 пъти на ехографа( аз съм 24 г.с) ,а по-здравната каса мисля,че се полагат 2 пъти за цялата бременност.Не ми е отказвал и допълнително посещение.За сравнение само ще кажа,че през лятната му отпуска се падаше да отида на ЖК и той беше заместван от негов колега-Б. Петров.Консултацията беше по-малко от 5 минути,а когато му казах че имам отоци,той ми отговори-"Вие пък днес всички сте с отоци! ".След това ме остави акушерката да ми направи измерванията.

# 351
Здравейте,
доста отдавна няма нови мнения в тази тема.
Аз съм в 6г.с с се следя в Фемина при Д-р Врагалева.Доволна съм. Но съм малко рискова пациентка и се чудя трябва ли ЖК да ми е в МД или да запиша в близката поликлиника?
Или е по- добре да си ме следи някой от началото до края в МД - но КОЙ ???
Казаха ми за много добри отзиви за д-р Петър Марков - имате ли наблюдения от него?Правил и секцио и следи бременността в ЧЦ Марковс.
Или да избера Дяволов, Маринов,Манчев,Димитрова уффффф многооо са и съм объркана какъв би бил най- добрия вариант и да не обикалям от кабинетна кабинет все пак !

boggy, според мен е без значение къде ще се запишеш на ЖК, където и да е, не можеш да разчиташ на нея. Казваш, че си рискова пациентка, значи бременността ти трябва да бъде изцяло и отблизо наблюдавана, което ти вече правиш в частния център "Фемина". Щом си доволна от обслужването там и от д-р Врагалева, защо искаш да я сменяш? Според мен няма смисъл. Дори да избереш някой друг от изброените от теб лекари, те пак ще следят бременността ти в някой частен медицински център, никой от тях не следи бременност в МД, там работят друго. Не знам за какво обикаляне от кабинет на кабинет говориш.  newsm78
Що не се успокоиш и не се порадваш на бременността си.  Peace Ако ти възникне конкретен проблем, с който Врагалева не може да се справи, съм сигурна, че тя сама ще те насочи към подходящия специалист. Недей се притеснява за нищо сега, има време да избираш кой и къде ще те изражда.  Peace Тази Врагалева изражда ли и къде? Ако не изражда, пак ще те насочи къде да раждаш. Или ти вече си се насочила към Майчин дом?

ПП. За доцент Виолета Димитрова ли говориш по-горе? Доколкото знам тя не изражда, специалист е по фетална морфология, амниоцентеза, рискова бременност. Преглежда във Фемина.

Последна редакция: пн, 26 сеп 2011, 10:22 от Little wingels

# 352
Интересувам се от д-р Емил Филипов,моля Ви да го включите в анкетата.
Правил ми е лапароскопия,специалист е по репродуктивни методи,но нямам впечатления относно раждане.
Още не съм раждала и за момента не съм бременна,той проследява лечението ми .

# 353
 boggy , по-добре се следи във Фемина, аз съм се следила при д-р Врагалева, супер е. Бях високо риско пациент.
Предната ми бременност следих при д-р Манчев, който направи всичко възможно да родя по-рано, с инфекции, изтекли води, който само ми взимаше парите и ме преглеждаше за 5 мин. Благодарение на него погребах 2 деца.

Следила съм се и при д-р Клисурски, мн е готин и внимателен, но и той не отреагира на моите проблеми. Така че внимавайте, като сте висока рискови пациенти, не е шега работа.

# 354
  • София
Клисурски не е лекар за рискови пациенти, според мен. Нито лекар за профилактика, но това е друга тема.
Става да е лекаря по ЖК, но паралелно да се ходи и на доверен лекар и на съответните важни изследвания.

# 355
Да, съгласна съм че Клисурски не е доктор за рискови пациенти. Има си такива, мислих, че Манчев е такъв, но не ми било писано с него.

# 356
И аз съм била при Клисурски, но не за ЖК, а за стандартни прегледи - става. Правил ми е биопсия за раничка на шийката, беше много внимателен и обясняваше подробно. Не бих ходила обаче на ЖК там.
Във Фемина съм правила две морфологии при д-р Илиева и съм много доволна  Peace

# 357
  • София
И аз съм била при Клисурски, но не за ЖК, а за стандартни прегледи - става. Правил ми е биопсия за раничка на шийката, беше много внимателен и обясняваше подробно. Не бих ходила обаче на ЖК там.
Във Фемина съм правила две морфологии при д-р Илиева и съм много доволна  Peace

Точно на стандартен профилактичен преглед ме изкара, че съм нямала овулация, че съм имала киста, че съм имала изменение на шийката...
За ЖК по здравна каса става, но задължително паралелно и някъде другаде.

# 358
Аз бях на ЖК при Клисурски и само там. Прави ми първата, а втората ФМ в частния кабинет. Към 32 г.с. откри по-малка матка и намалени води. Изписа лекарства, редовни записи на тонове, водите се повъзстановиха и така.
Когато забременях тъкмо се бях преместила да живея в София и не знаех никой АГ. Питах в един друг форум и там Николина-Пиколина препоръча Клисурски за доктор по ЗК.

# 359
  • София
Аз бях на ЖК при Клисурски и само там. Прави ми първата, а втората ФМ в частния кабинет. Към 32 г.с. откри по-малка матка и намалени води. Изписа лекарства, редовни записи на тонове, водите се повъзстановиха и така.
Когато забременях тъкмо се бях преместила да живея в София и не знаех никой АГ. Питах в един друг форум и там Николина-Пиколина препоръча Клисурски за доктор по ЗК.

Виж сега, радвам се, че си доволна от него и всичко е наред, аз изказвам лично мнение на база на някакъв опит също. Имам 2 приятелки, следили се при него на ЖК, още една приятелка, която в момента се следи, но и при друг лекар на частно. ФМ аз лично не бих направила при лекар в ЖК, само при добър такъв (не всеки акушер-гинеколог може да направи ФМ). Просто бих имала едно на ум за лекар, който ми е заявил, че нямам овулация и помислил фоликул преди спукване (преди овулация точно) за киста (това не е мое твърдение, а на друг лекар, а и аз винаги знам, когато съм в овулация, която се появи точно на следващия ден). Или го направи от незнание, или защото бях отишла на частно в кабинета в МД и е решил, че може да ме викне още 5 пъти...

Приключвам с този въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт