Класация на лекарите в Майчин Дом-София

• 264 827
  • 689
  •   2
Отговори
# 375
Скъпи бъдещи майки, бягайте далеч от Майчин дом. Това не са лекари, това са убийци.

Соня,очевидно ти се е случило нещо твърде неприятно.Но бих те помолила да бъдеш конкретна.

Аз съм имала операция в Майчин дом и съм впечатлена от гинеколога,който ме оперира,въпреки че във форумите прочетох най-неприятните коментари за него.

За мен не е от значение да му гука на ухото,а да  се чувствам сигурна,че ще си свърши работата добре Peace

# 376
Първо там не работят хора, да не говорим, че се наричат лекари.
Пиша на този сайт, за да предпазя много други бъдещи майки да преживеят това което преживяхме ние. Да вярвате или не си е ваша работа.

# 377
  • Mars Hotel
Съжалявам за това, което ти се е случило, но тук десетки жени са родили в Майчин дом и са доволни. Ако имам второ дете, пак там бих родила.  Peace

# 378
Първо там не работят хора, да не говорим, че се наричат лекари.
Пиша на този сайт, за да предпазя много други бъдещи майки да преживеят това което преживяхме ние. Да вярвате или не си е ваша работа.
съжелявам за случилото се, но във всяка болница може да се случи. това не означава, че  това не е болница и са некадърници, тъй като в МД са спасени редица жени и бебета, изпратени от другите болници от софия и страната.  Peace
миналата седмица лежах там и впечатлението ми е различно от прочетеното до момента и негативните отзиви на част от потребителите. наистина имаше много тежки случаи и мъка, ужасно завършващи бременности, но не чух коментари като вашите, които във всички теми са еднакво отрицателни и неаргументирани.  Peace

# 379
Искам да попитам г-жа слонче, колко пари платихте? Аз за тези дни видях доста разплакани майки.

# 380
Искам да попитам г-жа слонче, колко пари платихте? Аз за тези дни видях доста разплакани майки.

аз не съм плащала, все пак има ЗК и съм здравно осигурена. за разплакани майки и аз видях, но не по причина на лекарите, а по причина на природата или немърливост на същите тези майки. пожелавам здраве и късмет следващия път и този ужас повече да не се повтаря.

# 381
Хайде да не се лъжем, при личен ангажимент на лекаря, отношението и резултатите са съвсем различни. Само не се опитвайте да ме убедите, че в другите болници е друго. Просто в МД лекарите са на най-високо ниво, с най-много възможности за реакция. Важен е крайния резултат. Освен това, при достатъчно тежък случай, гарантирано, без заплащане или със, миггновена реакция има!!!

# 382
Мили, момичета през цялата бременност моята снаха лежа на 5 ет. "майчин риск". Нагледахме се и изпитахме какво ли не. В осмия месец поради небрежно отношение на д-р Дяволов , снаха ми получи белодробен оток и едва я спасиха в "Родилно отделение". Това което ме учуди, че лекарите признаха своята грешка, дори бяха порицали д-р Дяволов.                                                              Преди 3 дни снаха ми трябваше да роди, но уви при един от прегледите не чуха тоновете на бебето. Най-възмутителното е , че от четвъртък до днес , тя все още е с мъртъв плод в утробата си.
На въпроса, кога ще роди, ни отговарят, че в понеделник "умните" глави ще решат.
Сега ви питам, за какво аджаба ми говорите?????????

# 383
 Госпожо sonya17, медицината не е математика и 2 плюс 2 не винаги е 4! Обикновено, ако няма СПЕШНО състояние и риск, подобни случаи се решават делничен ден, когато всички са на работа и реанимациите работят с пълен капацитет! За сведение, детенцето ми беше с тежък проблем в събота вечер! Отложиха операцията за понеделник, което беше добре, работи го най-добрият специалист!!!Говоря по принцип, невежите в медицинско отношение не могат да преценят и проумеят нещата!

# 384
Соня,изгубила съм две бебенца и съм намерила начин да се съвзема.Живот и здраве,чакам детенце.

Моля Ви,пуснете си друга тема,излишно е да тревожите жени,които вече са направили своя избор за здравно заведение.Със сигурност имат достатъчно притеснения,за да четат нападките Ви.
Водете битките си не тук,а където трябва,излишно е да нападате жени,които нямат никаква вина за нещастието Ви.

Пожелавам бързо възстановяване и нека всичко лошо остане зад гърба Ви Peace

# 385
  • Mars Hotel
Соня, съжалявам за преживяното, наистина. Но за всяка трагична история, тук има и една, която е преизпълнена с благодарност към лекарите. И в Майчин Дом, и във всяка друга болница. Къде е гаранцията, че дори бъдещите майки да те послушат и да отидат да раждат другаде, такива неща няма да се случват повече? Кой ще го гарантира, ти ли?

# 386
  • София
Госпожо sonya17, медицината не е математика и 2 плюс 2 не винаги е 4! Обикновено, ако няма СПЕШНО състояние и риск, подобни случаи се решават делничен ден, когато всички са на работа и реанимациите работят с пълен капацитет! За сведение, детенцето ми беше с тежък проблем в събота вечер! Отложиха операцията за понеделник, което беше добре, работи го най-добрият специалист!!!Говоря по принцип, невежите в медицинско отношение не могат да преценят и проумеят нещата!
Аз съм невежа, а вие от името на гилдията ли се изказвате?

Съжалявам за това, което Ви се е случило, но подобни обобщения са неприемливи. Коя болница тогава препоръчвате? А знаете ли, че повечето добри АГ лекари са кадри на МД? Разбраме,ч е сте против тази болница, достатъчно е това. За съжаление, лоши неща става навсякъде, но айде да не обобщаваме всички болници и лекари. И не е нужно да плашите бременните, които за първи път ще се сблъскат с това.

Можете да подадете официална жалба (подавала съм такава срещу друга болница) и по официален път да се разследват нещата и да се докаже вината. Определено медицината не е математика.

# 387
Приемам фактите около случая на Соня, само не ми го побира умът как може да оставят мъртъв плод в утробата на майката, защото идвал уикеенд. А за психиката на бременната кой да мисли!!! Голям изрод трябва да си да оставиш нещата така!

# 388
Не съм АГ-специалист, но съм с висше медицинско образование. Напълно съм наясно с последствията от престой на мъртъв плод и то не само теоритично, а за съжаление и като пациент. Затова смятам, че хората са направили кръвни изследвания и са преценили, че манипулацията може да се отложи за време, в което в болницата са на разположение всякакви специалисти. Че се правят много гафове, правят се, че отношението не е на ниво, не е, но силно се съмнявам, че ще се неглижира състояние, непосредствено застрашаващо живота. Поне ми се иска да е така.

# 389
  • София
дали класацията си е все същата:)
виждам,че са старички мненията тук!
престои ми ражане септември,всичко ми е нормално!! Mr. Green
за сега разбира се!
мога да си избера екип,който ще ми осребрят от фонд!
препоръчайте ми някой свестен немеркантилен тип(доктор) там! Hug Mr. Green

Щом всичко ти е нормално - др Кръстева.Не пришпорва нещата и ще те изчака да си родиш нормално.

За мен също в МД са най-добрите специалисти, ако не дай Боже нещо се обърка. Пак там ще раждам, но този път не мога да си позволя избор на екип.

Общи условия

Активация на акаунт