Класация на лекарите в Майчин Дом-София

• 264 834
  • 689
  •   1
Отговори
# 360
catty m, напълно те разбирам Hug. Моето мнение исках да звучи неутрално относно Клисурски  Peace.
А иначе има тапия за специалист по ФМ. Е, за третата ФМ отидох при специалист, там докторката ме  пита къде съм правила другите две и защо не съм отишла и на третата при него.

# 361
Здравейте, днес звъннах в болницата, за да се запиша за дните на отворени врати. Знаете ли колко време продължава обиколката? Има свободни места чак за 20.12.2011г. Тогава ми е малко късно, не знаех, че толкова по-рано трябва да се запиша. Някой ходил ли е на отворени врати - проверяват ли дали си записан?

# 362
Вчера случайно попаднах на тази статия за МД в dir.bg:

Бум на ражданията през октомври в ”Майчин дом”

3 ноември 2011 / News.dir.bg

Бум на ражданията през октомври отчита Университетската АГ болница "Майчин дом".
370 бебета са проплакали през миналия месец, през септември са били 316, а преди ремонта на родилна зала, са били средно 260-270 на месец, съобщиха от болницата, предаде БГНЕС.

До момента числото на избралите да родят в реновираната родилна зала на най-старата АГ болница жени надхвърля 3200, съобщи изпълнителният директор доц. Виктор Златков. От началото на годината двойките близнаци родени в "Майчин дом" са 96, а тризнаците са 7.

Бъдещите майки, които идват да разгледат новите индивидуални зали в Деня на отворените врати също нараства. Тъй като има ограничение в числеността на групите, ще увеличим дните за посещение и от два пъти в месеца ще приемаме желаещите всяка седмица, обяви старшата акушерка на Родилна зала Нели Маринова.
Дните на отворени врати се провеждат във вторник, съобщават още от "Майчин дом".

http://sofia.dir.bg/news.php?id=9836565

# 363
  • София
Здравейте,

Аз съм избрала да раждам в МД - секцио с екип. Прочетох цялата тема и все още не знам кой екип да избера. Това което най-много ме вълнува е   - отиваш, плащаш си на касата за избор на екип, а на лекаря плаща ли се нещо допълнително?
Ако може да кажете при Дяволов примерно как стоят нещата?

# 364
Плащането става след раждането, а не преди него.  Simple Smile
На лекаря по принцип не се плаща нищо допълнително, но все пак зависи от уговорката ти с него и от собствените ти разбирания. Ако ти е поискал нещо доп. между вас и ти си се съгласила, и ако после си доволна от работата му. Общо взето ако даден лекар се е ангажирал с теб, прецедент са случаите пациента да не е доволен.
На Дяволов не се плаща нищо доп. в случаи, за които аз знам, аз самата не съм му давала нищо доп. и той не ми е искал. Но ако ще раждаш с него, трябва персонално да уточниш това преди раждането. 

# 365
FROHE WEIHNACHTEN! Flowers Four Leaf Clover MERRY CHRISTMAS!  Two Hearts STASLIVA KOLEDA!

# 366
 И моят лекар беше  д-р Димитър Божилов - но не е включен в класацията. По принцип той е от Оперативната гинекология на МД  , но също така води раждания. Изключителен темерут и много добър професионалист , ако може двете да бъдат  Simple Smileзаедно. Не съм доволна отношението му - без обяснения , без много -много да се церемони , но пък раждане без проблеми и с много опитност и внимание. Което май е най-важно.
И аз имам преки впечатления от д-р Манчев, с който два пъти се сблъсквах- веднъж случайно при него попаднах за амниоцентеза и ми я направи перфектно,у макар че се държа грубо- май това е практика , втори път лежах преди раждането няколко дни в неговото отделение и ме преглеждаше внимателно и и точно без да съм негова пациентка. Но знае ли човек Wink

# 367
Абсолютно сте права, mari1976! Имам две деца, двама племенника и куп приятелски бебета, появили се на бял свят с помощта на д-р Божилов. Много способен лекар, компетентен, загрижен, даващ абсолютна сигурност. Странно е, че го няма в анкетата. Е, да, има си характерови ообености, но това касае близките му, не нас, пациентките Laughing.

# 368
Абсолютно сте права, mari1976! Имам две деца, двама племенника и куп приятелски бебета, появили се на бял свят с помощта на д-р Божилов. Много способен лекар, компетентен, загрижен, даващ абсолютна сигурност. Странно е, че го няма в анкетата. Е, да, има си характерови ообености, но това касае близките му, не нас, пациентките Laughing.

Освен че е уникален лекар и е уникален човек, стига да му влезеш в такта  Crazy

# 369
...Освен че е уникален лекар и е уникален човек, стига да му влезеш в такта  Crazy

Абсолютно съм съгласна  newsm10 От около 5-6 години го познавам, както и преди съм писала - оперирал ме е - ендомериоза, води лечението ми след това, изроди двете ми деца и е просто УНИКАЛЕН!!! Не го сменям за нищо на света...само за инфо - целия му род са лекари и то мнооого добри за времето и специалността си, даже са и професори...само синът му се е издънил с...дипломацияяя, а аз се надявах да наследи баща си и да поеме моите кукли, но уви д-р Божилов ще трябва да се постарае да е жив и здрав още поне 70 години Whistling

П.П. малко оф топик ама когато някой си го бива, трЕбЕ да си се повтаря и завтаря...че не моЕ само да се оплакваме, има и Хора в нашата мила родИнА Crazy

# 370
дали класацията си е все същата:)
виждам,че са старички мненията тук!
престои ми ражане септември,всичко ми е нормално!! Mr. Green
за сега разбира се!
мога да си избера екип,който ще ми осребрят от фонд!
препоръчайте ми някой свестен немеркантилен тип(доктор) там! Hug Mr. Green

# 371
дали класацията си е все същата:)
виждам,че са старички мненията тук!
престои ми ражане септември,всичко ми е нормално!! Mr. Green
за сега разбира се!
мога да си избера екип,който ще ми осребрят от фонд!
препоръчайте ми някой свестен немеркантилен тип(доктор) там! Hug Mr. Green

Аз последно родих декември 2011, което е преди 7 месеца, а пък предното раждане ми беше преди две години и шест месецаааа и както в предния си пост от преди няколко часа препоръчвам д-р Божилов  Peace Ако имаш нужда от координати, пиши! Успех  Simple Smile

# 372
Най-бездарният и корумпиран лекар на първо място, чудя се да плача или да се смея.

# 373
Скъпи бъдещи майки, бягайте далеч от Майчин дом. Това не са лекари, това са убийци.

# 374
  • София
Чак бездарен и корумпиран не е, но просто и той се възгордя и  стана голям циник. Писах и в друга тема, макар че тази е по-подходяща. Тук само ще спомена с 2 реда - изключително съм доволна от д-р Сузана Нашар  Hug Както и много мои познати - прекрасна жена, много мила и внимателна. Също д-р Попова- много младичка лекарка, незнам дали още работи при тях, но е много мила.Най- груби и арогантни в моята класация са Дяволов, професора, който завежда отделението, Гунев(а може и просто да си е чешит и малко темерут,но и като професионални решения не ме впечатли), Дуковски. Незнам уморени ли са вече от работата или просто са твърде добри да се занимават с "простолюдието", но уви лошите ми впечатления не са само лични  Sad Не малко мои познати имаха сблъсък с тях и са крайно недоволни...

Общи условия

Активация на акаунт