заедно. Не съм доволна отношението му - без обяснения , без много -много да се церемони , но пък раждане без проблеми и с много опитност и внимание. Което май е най-важно.

От около 5-6 години го познавам, както и преди съм писала - оперирал ме е - ендомериоза, води лечението ми след това, изроди двете ми деца и е просто УНИКАЛЕН!!! Не го сменям за нищо на света...само за инфо - целия му род са лекари и то мнооого добри за времето и специалността си, даже са и професори...само синът му се е издънил с...дипломацияяя, а аз се надявах да наследи баща си и да поеме моите кукли, но уви д-р Божилов ще трябва да се постарае да е жив и здрав още поне 70 години 
Ако имаш нужда от координати, пиши! Успех
Както и много мои познати - прекрасна жена, много мила и внимателна. Също д-р Попова- много младичка лекарка, незнам дали още работи при тях, но е много мила.Най- груби и арогантни в моята класация са Дяволов, професора, който завежда отделението, Гунев(а може и просто да си е чешит и малко темерут,но и като професионални решения не ме впечатли), Дуковски. Незнам уморени ли са вече от работата или просто са твърде добри да се занимават с "простолюдието", но уви лошите ми впечатления не са само лични
Не малко мои познати имаха сблъсък с тях и са крайно недоволни... Препоръчани теми