ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 14

• 60 658
  • 597
  •   1
Отговори
# 420
В събота сутринта бях в Св. Параскева. В голямата група. Здрави са. В момента им рисуват спалното помещение. Някои от големите дечица са преместени в други домове, че вече са навършили 3 г.Имат и нови попълнения от по-малките.Поиграхме си, попяхме си, поплакахме си и .... обещах пак да дойда. Така се бях увлякла в игри, песни, въртене, обяснения и т.н., че съвсем забравих да им дам шоколадчетата, които им носих. Видях ги чак при колата като си търсех ключа. Всеки път като ходя в дом - този и ли друг, след това денят ми е някак си по-пълен. Не го чувствам като пропилян или загубен, макар че ми е болно като видя с очите си с какви "дефицити" са тези дечица.

# 421
ikr_mi , едно момиче от форума за алтернативна  медицина има голямо желание да ходи при бебета и да помага с игри и каквото е нужно. Аз съм споделяла между другото , че има такива хора и то тук в този форум и тя прояви желание. Скоро ще се видя с нея и ще я насоча към теб да и разясниш нещата Peace Дано вече да е успяла да се свърже с някоя от вас  Peace

# 422
  • sofia
ikr_mi , едно момиче от форума за алтернативна  медицина има голямо желание да ходи при бебета и да помага с игри и каквото е нужно. Аз съм споделяла между другото , че има такива хора и то тук в този форум и тя прояви желание. Скоро ще се видя с нея и ще я насоча към теб да и разясниш нещата Peace Дано вече да е успяла да се свърже с някоя от вас  Peace

Тук май Кари и Иглика ще кажат.То и аз съм наясно,ама проекта си има координатор Twisted Evil

нямаме много време да пишем напоследък,за което молим д а ни извините Praynig

продължаваме срещите от след протеста с цел промени в закони и наредби,пишем от4ети,справки........ #Cussing outПредтсоят и базари извън Сф.......

Плануваме едно голямо мероприятие за Защитеното жилище през май,работата е много..........
Ще се ходи и до Доганово идната седмица за да боядисваме великдеснки яйца,но ще пишем допълнително......
Доста текущи зада4и.....Пътувания до домовете.....

Hug

# 423
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Ето нещо, което описва ,това,за което работим вече пета/5/ година - да накараме тези деца да се усмихват Grinning Peace Peace

http://www.vbox7.com/play:2487504b

# 424
  • Sofia - TelAviv
Нека се свърже с мен да се ориентирам какво иска и да видя как може да сме полезни на децата. В момента има една доброволка,рехабилитаторка,която ходи в Света Параскева. Такива хора винаги са нужни защото са специалисти и знаят как да правят нещата и да работят в насока рехабилитиране на даден проблем.
Може като начало да се присъедини към нашите ходения и така да види как може да помогне.
Моя тел е 894 606 175 - Каролина

# 425
  • Sofia - TelAviv
утре 10ти Април в НДК, ет.5, пред зала 8 ще има Национално изложение на НПОта организирано от ФРМС.
ДБМ  и Защитено жилище ЗАЕДНо имат щанд, на който ще бъдат представени.
Заповядайте!

# 426
  • sofia
утре 10ти Април в НДК, ет.5, пред зала 8 ще има Национално изложение на НПОта организирано от ФРМС.
ДБМ  и Защитено жилище ЗАЕДНо имат щанд, на който ще бъдат представени.
Заповядайте!

благодаря Mr. Green

# 427
  • край Дунав
 Mr. Green Да искате малко помощ за презентацията? Twisted Evil Ние такива работи откога правим Whistling
...защото Бг започва от Видин!!!

# 428
  • Sofia - TelAviv
Ша ви трепа и двете   341uu Гледайте си вие  knit и не оспамвайте темата  Laughing

# 429
Mr. Green Да искате малко помощ за презентацията? Twisted Evil Ние такива работи откога правим Whistling
...защото Бг започва от Видин!!!

newsm20

Mr. Green

# 430
  • край Дунав
Спама е сериозен-имаме готова презентация и с много за Защитеното-нали го правихме за нашата барабар с рекламата и снимки отвсякъде.

# 431
  • sofia
и за да съм максимално сериозна, ще кажа,4е днес сме 10ти и освен Пловдив никой друг не ми е изпратил документите за първото тримеси4ие Close

Помолихме до 10ти да стане това Rolling Eyes

# 432
Роска, не се сърди, правим базари! Heart Eyes
Много беше натоварено Embarassed

# 433
  • край Дунав
 Embarassed Ще взема нещата в ръце в понеделник пускаме и ние!

# 434
  • sofia
Гери,разказвай за Дебора  :mrgreen:4акаме с нетърпение Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт