ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 14

• 60 665
  • 597
  •   1
Отговори
# 405
Мери, изкарали сте си страхотно. Heart Eyes Hug
Сега разбирам, че Ели и Юри са се оженили. Shocked

# 406
  • sofia
загубих говор и картина Shocked

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=150616&srcpos=

5 години са това,къде са децата?????????????????????

# 407
  • Sofia - TelAviv

smile3556 smile3556

# 408
Какво се шашкаш, Кари? В България сме... вече нищо от това, което се случва тук не ме учудва честно казано...  Confused Всекидневие са подобни абсурди...  ooooh!

# 409
  • край Дунав
Не са абсурди това! Това е регулярно гаврене! Сега ще изкарат само тази..не й запомних името виновна-гледайте какво ще стане-основната група виновници ще отиде едно стъпало по-горе и само защото "онези" от министерството са компетентни и с ценз за заеманата длъжност/отново/! Моля се децата да са отишли поне в семейства, където наистина искат да ги гледат и обичат!
 Амин! за таквиз служители!!!

# 410
  • sofia
айдеееееее,подкараха ги  Mr. Green

аз съм убедена,4е има доста нередности и веригата от хора е дълга Confused

# 411

винаги съм се чудила, как така съм толкова години по домовете и не видяхи не чух дете продадено от дом, а то какво било, продават ги директно от болницата така ли.
Съжалявам, дори и да са в най - добрите семейства на земята, с най - любящите родители, дори факта, че не са стъпили в чистилището наречено Социален дом, за мен не е оправдание, ако деца с апродавани и тн.
Това не го приемам, те не са стока, независимо за добри или лоши родители, независимо от каквото и да било, къде са тези деца.
Теоритично, можело и да няма изоставени ooooh!, теоритично и аз мога да отида до луната и да ви махам от там, нали?
Дефакто.........

# 412
  • sofia
пак стана МАЗАЛО Rolling Eyes

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=150642&srcpos=7

никва оправия в тая държавица Close

# 413
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
В четвъртък направихме една уникална среща на младежите от Доганово с младежите в Защитеното жилище "Заедно" Peace Беше страхотно преживяване за всички Grinning .Бяха  наистина щастливи от срещата с Дунчев, поговорих си с всички, около Панчо има много и все хубави новини, /ходи на курсове по рисуване в София  Grinning/, Мишо ми показа неговите невероятни  рисунки,Иван пък учи италиански Grinning ,Светльо,с помоща на Анета направиха баница,която за съжаление не беше готова,когато си тръгвах, Гери и Дунчев, въпреки заетостта си и милионите казуси за решаване, успяха да намерят време  да се видят с децата и да бъдат страхотни домакини,, Hug а гледката на много и различни младежи,събрали се отпред на верандата,под слънчевите лъчи , смеейки се и шегувайки се, беше наистина трогателна Peace
На връщане, бях "веселата кола" Mr. Green, извозвайки 6 младежи от Доганово и Гурмазово, говорихме си много, оставих ги кой където пожела, закарах близначките  и Трайко на работа, с Дани/която си беше взела ден отпуска,за да бъде с нас/ бяхме и клиенти на ресторанта,където работят,след това се видях и с Ели, която ми разказа за малък бебчо, и след един дълъг, но изпълнен с много приятни емоции ден,по късни доби се прибрах, удовлетворена и щастлива,от срещата с тези невероятни и  умни деца Sunglasses Предстои връщане на визитата, и някъде след ваканцията Гурмазово ще гостува на Доганово Peace Имате поздрави от всички,предадох вашите на тях, много са пораснали всички, и с нетърпение чакаме следващата обща среща Peace Peace

# 414
  • Пазарджик
пак стана МАЗАЛО Rolling Eyes

http://www.mediapool.bg/show/?storyid=150642&srcpos=7

никва оправия в тая държавица Close
Пак ни излъгаха,замазаха на хората очите Confused

# 415
Здравейте!
Искам да попитам случайно някой да има инхалатор, който може да го даде назаем, за временно ползване? Нужен е за Алина, на мама Галя, детенцето е на 1г. и 4м., от Габрово и след като тръгна на ясла започна много често да боледува. Мина няколко пневмонии в болницата  Confused Последният път, преди 2 седмици, беше на система и така й бяха надупчили ръчичката, че се беше подула  Sad На всичкото отгоре след всички тия антибиотици е пострадал и черния й дроб. Посъветвали са Галя да я спре от ясла и ако могат да отидат някъде на чист въздух... планина, море... Сега малката пак била с кашлица  Rolling Eyes Някой ако може да услужи  Hug

# 416
  • sofia
в4ера с Ивеееета ходихме при бебците в Перник Heart Eyes

здрави4ки са Hug

В дома имат много нови придобивки-цялата кухня е ремонтирана,2 вертикализатора нови и няколко овлажнители за въздух Peace
Директорката помоли още малко да задържим парите от базара.

Имат нови попълнения-и здрави и болни4ки де4ица Rolling Eyes
Скоро ще ходим пак.

Плануваме и боядисване на яйца с децата от Доганово,но допълнително ще пиша подробности Peace

незнам защо,но.........пътуванията до ТРън ми липсват Rolling Eyes

# 417
  • sofia
напомням,4е имаме още 4орапогащи и 4орапи Twisted Evil

# 418
на мен децата от Трън.........всичките.
Дебора сигурно е родила, Боже трябва да и се обадя, последния път ми се разсърди, че не мога да им помогна да дойдат в София, но смятам, че това щеше да е безумие - тук, на квартира и само мъжа и да работи, вярвам, че съм и направила услуга, а не обратното Tired

# 419
  • Пловдив
напомням,4е имаме още 4орапогащи и 4орапи Twisted Evil
В Пловдив имаме нужда от големи номера за Асеновград. Намират ли се такива?

Общи условия

Активация на акаунт