ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 14

• 60 661
  • 597
  •   1
Отговори
# 435
имам дрешки за бебе от 0-6 месеца.искам да ги даря на някое дете в нужда.аз съм от ПЛОВДИВ и живея в тракия.

# 436
  • sofia
имам дрешки за бебе от 0-6 месеца.искам да ги даря на някое дете в нужда.аз съм от ПЛОВДИВ и живея в тракия.

в Пловдив моми4етата не ходят в бебешки дом,но вероятно има семейство ,на което нещата биха били полезни.Ако не се свържат с теб съвета ми е да се свържеш с координаторката ни в Пазарджик-Яна.В Пазарджишката тема на форума им контакти.

bouquet

# 437
  • Пловдив
Здравейте!
Моля за съдействие - моя мъж членува във "Фолксваген клуб" и от там са подели хубава инициатива за събиране на средства за сирачета от Русе. Уредили са поставяне на кутии на няколко бензиностанции, но не могат да намерят подходящи за даренията кутии. Той купи материали ръчно да ги прави, но не стана Sad Ако знаете от къде да се купят или вземат назаем такива кутии в Пловдив... До първи май трябва да се намерят. Спешно е! Акцията трябваше вече да е започнала и продължава до 1-ви май.
Моля, пишете ми на лични!

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 21:57 от *Бубето*

# 438
  • sofia
в 4етвърък ще ходим при децата в Доганово да боядисваме Великденски яйца Mr. Green
Планува се тръгване около 12.00 от Плиска и който желае може да се присъедини към нас.Има още две места в колата ми Hug

# 439
А аз планувам в понеделник - 21 Април да занеса яйца и козунак на малчуганите в Св. параскева, приемам компания, а децата ще са много щастливи, сигурна съм Hug

# 440
Чут, ако съм тук непременно ще дойда и аз. Отсега не знам дали ще съм на линия, но ако съм ще ти звънна. Дали ще приемат без проблем козунак и яйца в дома?
И малка поправка - понеделник е 20. април, неработен ден.

# 441
Чут, ако съм тук непременно ще дойда и аз. Отсега не знам дали ще съм на линия, но ако съм ще ти звънна. Дали ще приемат без проблем козунак и яйца в дома?
Сега говорих с Директора - само козунаци, без яйца, и правилно, да не стане беля, че не ми се мисли
Аз смятам към 9-9.30 да съм там, звънни ако ще идваш, ще се радвам Hug

# 442
  • sofia
Сега говорих с Директора - само козунаци, без яйца, и правилно, да не стане беля, че не ми се мисли
Аз смятам към 9-9.30 да съм там, звънни ако ще идваш, ще се радвам Hug

Крис,и аз мисля да дойда HugНо ще ти кажа допълнително Peace

Днес бяхме в Доганово с Ивеееета Simple SmileБоядисвахме яйца.Но как?Пристигаме ние,децата 4акат Twisted EvilПодготвяме вси4ко(маси,престилки,бои......вси4ко) ,но се оказва,4е поради вътрешно недоразумение  Mr. Greenникой не е сварил яйцата CrazyНо ина4е-4акат вси4ки само нас Mr. Green

Варът първите(20) яйца,готови са,аз ги поемам с тенджерата и.........изпускам тенджерата,при което от 20 яйца остават здрави само 3.Смях ,смях и разо4арование естествено ConfusedКвото можахме -боядисахме(5 яйца само Rolling Eyes).
Е,втората тенджера оживя и на финала имахме две кори мнооооооооого красиви Великденски айца Hug

# 443
Роска, признай си, че ти се е правил омлет! Mr. Green

Важното е, че децата са се забавлявали! Браво на вас! Hug

# 444
  • sofia
Роска, признай си, че ти се е правил омлет! Mr. Green

Важното е, че децата са се забавлявали! Браво на вас! Hug
неееееее,просто си знам,4е 4етвъртък не ми е ден и си знам да не ходя и правя каквото и да е,ама.......Но се усетих кой ден сме едва когато тенджерата се сгромоли на земята Twisted Evil

А може и омлет да ми се е правело Crazy.Но си хапнахме с Ивето разкошни макарони на фурна с децата още преди моята изцепка Mr. Green
И така............до идния Великден Joy

# 445
    До всички обединени и силни майки- http://www.bigbrother.bg/forum_replies.pcgi?forum=1&post=38198

Моля , помогнете със своята подкрепа.!
  Писахме до Вип брадър за да има мисия за нашите деца - а вижте какви каузи предлагат.
Аз не смятам, че е честно
Ако и вие смятате така, моля , подкрепете ни!

# 446
Росалинда винаги си в центъра на купона Crazy
в понеделник ще ми е драго да дойдеш с мен Heart Eyes
ще се чуем утре Peace

# 447
  Аааа, Роси изби рибата! Joy Не пипай нищо!

# 448
  • последна надежда
Аз бях там и видях,
не беше толкова страшно  Laughing

Имаше достатъчно здрави яйца  Peace
Децата бяха много щастливи. Боядисаха по 5-6 яйца.
Невероятно красиви станаха.

# 449
 easter
Днес е Великден, Христос возкресе
и на земята радост донесе!
Слънцето грее, бият камбани,
в топла молитва всички са сбрани,
а вкъщи чака софра готова
с бели краваи, с покривка нова.

easter easter

Общи условия

Активация на акаунт