ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 14

• 60 792
  • 597
  •   1
Отговори
# 510
  • sofia
Ееее, Роска, ще вземат да те наемат за всеки закон, който се бави! Mr. Green   bouquet

айде,нема нужда #2gunfireДа си оправят бакиите  #Cussing out

идната седмица планувам един цял ден при бебоците в Перник HugНяма да е понеделник PeaceЩе пиша допълнително.

# 511
Здравейте!
 Днес бяхме с Лили при бебоците. Занесохме 38бр долни чаршафи, който бяха ушити от Техникума по текстил в Кюстендил. Ние им предоставихме плата, директорката на дома купи ластик и се получиха страхотно ушити чаршафи. Директорката остана много доволна, а и учителките в техникума бяха много щастливи, че могат да помогнат.
 Момичета, директорката има една молба! Малките бебоци (1год) , ги извеждат през лятото на една голяма тераса, на която е голям пек. Дали ще е възможно да намерим сенник  newsm78, или да се приспособят някакви плоскости  newsm78, за да им е сянка. Те там стоят и играят цял ден. А също така, имат нужда от проходилки. Имат само три - четири и те са в укаяно състояние.
  bouquet Hug Hug Hug  bouquet

# 512
  • Sofia - TelAviv
Ели, моля те, нека в бебешкия дом да измерят колко трябва да е голяма шатрата или сенника( квадратурата) и ще помислим. А за проходилките пиша в темата за спешните нужди.   bouquet

# 513
Ели, моля те, нека в бебешкия дом да измерят колко трябва да е голяма шатрата или сенника( квадратурата) и ще помислим. А за проходилките пиша в темата за спешните нужди.   bouquet

ОК  Peace
Пак тук ще пиша.  Laughing

# 514
  • sofia

ОК  Peace
Пак тук ще пиша.  Laughing

в т.н.склад проходилки няма Confused
ще раз4итаме  както винаги на форума Peace

# 515
Tака, значи, в бебешкия дом им трябва сенник с дължина 13м. , ширина 1м. и да виси 1м. Директорката каза, че имали кой да им го ушие и монтира, само ако можем да им намерим бризента (плата).  Peace

# 516
  • последна надежда
Роси на мен много ми се ходи до бебетата в Перник, но през седмицата ми е сложно и от сега нищо не мога да кажа. Имам дрешки и играчки приготвени от една колежка, утре ще ползвам мъжът ми за шофьор и ще ги занесем.
Има един компютър за защитеното, но е в работата и се нуждае от преинсталиране. Ще се опитам до края на следващата седмица да го стегна и занеса в Гурмазово.

# 517
  • sofia
нямам още инфо за семейния кодекс от 26и,но видях ето това #2gunfireПоследните редове #Cussing out

http://www.parliament.bg/?page=plSt&lng=bg&SType=show&id=583

нещастници,никва мислост  #2gunfire

сега ще търся инфо от медиийте Rolling Eyes

# 518
http://www.parliament.bg/?page=plSt&SType=show&lng=bg&id=582
Роси виж и тука последните редове отлагат за 10-ти

# 519
  • sofia
http://www.parliament.bg/?page=plSt&SType=show&lng=bg&id=582
Роси виж и тука последните редове отлагат за 10-ти

да,ама не късае СК Rolling Eyes

нещастници #2gunfire

# 520
  • sofia
децата от Доганово  много скоро заминават за морето на лагер.Имаме списък с необходимите им неща и тъй като има останали пари от екскурзията им ще им набавим вси4ко необходимо с тях.Не са много и ще се правим Peace.

По-късно през август заминават и на планина Hug

скоро предстои отново дарение на препарати за бита и козметика от Хенкел.Нямам предтстава какво то4но ще е ,скоро ще знам оба4е.Сигурно пак прахове,омекотител,препарати за дърво,шампоани....неща от сорта предполагам Peace
МОля,координаторите да пишат какво ще им е необходимо за домовете за да знам отивайки да взема дарението на какъв аетикул да наблегна Twisted EvilОбикновенно дават пове4е отколкото можем да поемем и разнесем в рамките на една лека кола  Rolling Eyes

4акам вклю4ване Mr. Green

# 521
децата от Доганово  много скоро заминават за морето на лагер.Имаме списък с необходимите им неща и тъй като има останали пари от екскурзията им ще им набавим вси4ко необходимо с тях.Не са много и ще се правим Peace.

Давай списъка, може да дариме някои от необходимите неща, а парите да останат за нещо друго !  Peace

# 522
  • sofia

Давай списъка, може да дариме някои от необходимите неща, а парите да останат за нещо друго !  Peace

Ефи,няма време ,а и няма кой да се занимава да следи ,събира и кара нещата PeaceМного сме натоварени и времето не стига.
Парите и без това са за тези деца ,съгласуванео е с дарителите ,така 4е вси4ко е наред.Пуснах инфото информативно за да сте в те4ение. Peace

# 523
Роска, хубаво имаме парите, обаче утре ще ти звъна какво трябваше, щото мога поне на складови цени да го намеря - говоря за плажни чанти, джапанки и тн.
А слънцезащитено мляко чакай да видя дали няма от работат да уредя, до вторник ще ти кажа, не бързай да купуваш Peace

# 524
Здравейте!

Ето още един детски дом, в който има нужда от колички, проходилки, обувки, дрешки, за деца от 0 до 4 г.:

"Свети Иван Рилски Чудотворец" - кв. Лозенец
София 1407
ул. "Мала планина" №36

тел. 02 / 868 92 27

/Лично аз на телефона няколко пъти не успях да се свържа, занесох на място разни неща.  Ще се опитам да намеря и друг тел. и ще го пусна./ 

Общи условия

Активация на акаунт