Слънчице навън пече и монтанското дете се приготвя за море

• 12 840
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
E,да,така е.Всяка майка си познава детенцето,но по-трудносмилаемата храна е добре да се въведе по-късно,за да не увреди стомахчето.

# 166
аз на 8 месеца записах Дори 1 група , ама тя на 3-4 месеца ядеше филе Елена и пиеше бира с баща си  cheers   Crazy

# 167
stelt77 можеш да  запишеш детенце и да му даваш само това дето прецениш ти и постепенно ще започнете всичко да папкате от кухнята....Аз поне така правех,вкъщи винаги имаше пюрета и ако не ми хареса кухнята намен или натях им давах пюре  Hug

# 168
stelt77 можеш да  запишеш детенце и да му даваш само това дето прецениш ти и постепенно ще започнете всичко да папкате от кухнята....

Ам'чи така ше напрая... Останалото ше го яде баща му... той е всеяден...  Mr. Green 

Но си е до дете,зависи какво е яло до сега.

Бой е яло... само такова яде с удоволствие и без биберон...  Tired

# 169
аз на 8 месеца записах Дори 1 група , ама тя на 3-4 месеца ядеше филе Елена и пиеше бира с баща си  cheers   Crazy

Бре,много ящни вашите,бре! Grinning

# 170

Бре,много ящни вашите,бре! Grinning

нали...  Mr. Green  главите ще ни изядат...  ooooh!

# 171
да ядат  bowuu да са здрави  Hug

# 172
аааааа не щъ да ми ядат главата... трябва си ми... садя си акъл...  Crossing Arms   ама не никне...  Crazy

# 173
ти пък  hahaha  за една глава ли си   Stuck Out Tongue Winking Eye  а пък щом нищо не никне ...   Tired    Joy

# 174
е не е съвсем безполезна... събира прах...   Whistling
малкия спи... а трябваше да яде в 3 часа...  Tired  като се събуди ще е гладен на вълк... да му поръчам ли пица...  newsm78

# 175
аз правя руло "Стефани" ако искаш ще отскоча до вас да занеса на детенцето  Joy Joy Joy

# 176
мани го детенцето, забъркала съм му каша и го чакам да благоволи да се събуди... ама рулото може да донесеш, де...  Wink

# 177
да стане готово и идвам  Crazy

# 178
Отиваме на разходка... пък вие гответе...  Mr. Green  Ние за вечеря ще ядем пуканки...  Whistling

# 179
ние се наядохме и излизаме  1stroller  пък вие си яжте пуканките  Mr. Green 

Общи условия

Активация на акаунт