Някой изследвал ли е детето си за олово?

• 118 539
  • 1 075
  •   1
Отговори
# 285
Да, и лекари го ползват. До сега май няма друг уред за изваждане на токсините така бързо, освен диета, но тя не знам дали е толкова ефективна.

# 286
Да, и лекари го ползват. До сега май няма друг уред за изваждане на токсините така бързо, освен диета, но тя не знам дали е толкова ефективна.
                        Покажи твоят, който е по-евтин?

# 287
  • София
А замисляли ли сте се, че ако уредът извлича и полезни, дори незаменими неща от тялото ни, няма как да се докаже, изследва....  Освен това дори и ако е без потопени крайници вътре, пак се оцветява водата, освен това, всички я оцветяват... Това са моите проучвания.

АЗ НЕ БИХ ИЗПОЛЗВАЛА ТАКЪВ УРЕД!

Има си древни практики за изчистване от токсини и то безвредни, практикувани от хилядолетия, от хора и животни...Като спра да кърмя и започвам...

# 288
И аз не им вярвам нещо на тези уреди. Още повече като почнат да ги прехвалват и рекламират навсякъде.

# 289
А замисляли ли сте се, че ако уредът извлича и полезни, дори незаменими неща от тялото ни, няма как да се докаже, изследва....  Освен това дори и ако е без потопени крайници вътре, пак се оцветява водата, освен това, всички я оцветяват... Това са моите проучвания...
                       Нека покаже, мацката - никой не е казал, че ще ползва. Аз например не съм си правила проучване и искам да видя. После ще преценя.

# 290
За съжаление моя го дадох на моя приятелка да го ползват, защото в моето семейство си направихме нужните за сега. Когато е пак при мен ще го фотографирам и ще го пусна.

Не съм чула да извлича и полезни съставки. ако имаше такова нещо нямаше да ми го препоръчат. 

# 291
  • София
Аз не съм нито чула, нито прочела, само разсъждавам... И аз се бях засилила...В началото ентусиазмът ми беше спрян само от изричната забрана за използване от кърмачки и бременни.
 Знам преди година колко струваше уреда и че имаше съвсем малко инф. на български в интернет, а сега има предостатъчно...

# 292
Как му е наименованието на уреда на английски - би трябвало да има повече информация по въпроса Rolling Eyes
Намерих нещо 
http://www.wikihow.com/Test-a-Detox-Foot-Bath

# 293
  • София
http://detoksikator.biogorivo.com/ аз говоря за този тип

# 294

Хубав  сайт, добре написано и обяснено!

# 295
                           Ако не друго, то поне на сайта има дадени места, на които можеш да отидеш да го пробваш. Аз бих, само дайте някакво инфо за цена. Иначе като за нещо съмнително не бих дала толкова пари. И по-малко не бих дала  Twisted Evil.

# 296
Уреда не бих нарекла семнителен. Naughty ако видите какво излиза от човек, който се храни здравословно, ще се уплашите, а да не говорим за нездравословните.

уреда е много хубав и полезен. В случай, че тези токсини си седят в организма, могат да доведат да не хубави неща, меко казано... ooooh!

# 297
Извинявам се, това вече става доста офтопик май. Но според мен факта, че здравословно хранещ се и живеещ човек пуска същите чернотии е показател, че нещо не е наред. Може би ще е интересно да пуснеш еднократно едно малко дете (но не твоето! Wink ) и да видиш какво излиза. Колко токсини може да се натрупат за 5 години? Честно казано, не съм сигурна дали бих подложила моето на това.
А за споменатите от ОП други методи - има си прочиствания, билки за детоксикация, гладуване... вярно, и на мен ми се иска апаратът със сигурност да работи. Просто би било добре да се видят различни резултати при различни хора, и малко повече инфо ще е полезно.

# 298
...Но според мен факта, че здравословно хранещ се и живеещ човек пуска същите чернотии е показател, че нещо не е наред...
                         Колко здравословно може да се храниш? Салати, плодове и зеленчуци са бъкани с неща, понякога дори не могат да се хапват - горчат. Отделно всички дишаме един и същ въздух (по райони). Отделно киселинните дъждове (мен понякога ми щипе по кожата дъжда и после ми е червено  Confused.)Разликата може би я проследяват хората, които предлагат въпросната процедура. Мен лично ми е интересна разлика между софиянец и някой от планинско село. Има ли, и в какво се изразява. И също, ако някой си е прави преди/след някое събитие. Примерно взрива в Челопечене.
                        Иначе се съмнявам в уреда, до доказване на противното. А, и мен интересува усещането по време на процедурите.

# 299
Ами линка, който дадох е точно за него!
Лично не бих експериментирала, но всеки си преценява сам за себе си...
Защо не направите така: пускате го въпросното "чудо" и чакате да видите без да си слагате краката във ваничката, дали ще се оцвети. Ако се оцвети, то е ясно, че е пълна глупост Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт