Юнчетата на разходки ходят, навънка с мама обичат те да бродят

• 16 001
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Офиолли, Пантерке, така е - Мишел прилича доста на баща си.  Heart Eyes И тук всички така казват. От мен е взела май само дългите мигли  Flutter
Аз доколкото съм наблюдавала, момиченцата приличат повечето на бащите си, а момченцата - на майките си... Вие забелязвали ли сте такава тенденция?

Аз до колкото знам за тази кафява черта при всеки изчезва различно ,една приятелка чак след 1 година и е изчезнала напълно  #Crazy
Рони, ти съвсем ме отчая - 1 година!!!  Shocked Дано случаят с твойта приятелка е изключение! Че нали ще ходя на море другия месец, цял бански май ще трябва да си купувам...  ooooh!

Моята кожа ужасно много се разпъна в последните седмици от бременността и за жалост и на мен ми се появиха няколко стрии, около пъпчето (още една причина да си купя цял бански  Crazy ) Мазах тогава доста усилено, но с тези контракции все опънат ми беше корема и не ми се размина... Sad Сега се мажа с един крем на Galenic - Elancyl Vergetures. Ефект още не съм видяла, но и не мажа редовно. На кърмата не би трябвало да влияе. Препоръчват го дори при бременност.  Peace

# 136
Брей, не мога да ви догоня...
Толкова теми се обсъдиха и имам мнение по всички ама докато дойде ред да пиша, те отдавна са приключени Laughing
Честити месечинки на всички малки бебчета!!!

# 137
Здравейте!
Честити месечинки на празнуващите Hug
Аз пък имам една позната на която кафявата линия и е изчезнала почти след раждането, така че не се отчайвайте  newsm10
И моята още не е изчезнала, но се надявам да е скоро. И стрии си имам за спомен от бременността, дано поне поизбелеят.
От кога мога да почвам упражнения newsm78, ще ми се малко да се стегна и да поотслабна, че в родилно влязох 72кг. а сега съм 68кг. Cry
И да питам мамите които хранят с АМ, за колко време изпиват бебчетата количеството мляко(горе долу) и какво количество? Моята сладурка май много бързо се наяжда Thinking
А за ноктите аз още не съм и ги рязала, страх ме е, но по някой път се чупят и само ги махам иначе не се дере много.

# 138
Sleeping Beauty  при нас е то4но наобратно Вики прили4а на мен ,а Искрен на баща си ама нали и двамата са раци , та по рождение на опаки Crazy ама и ние с таткото си прили4аме малко ,даже са ни мислили за брат и сестра  Shocked

# 139
  • София
И моята черта си седи. Даже снощи Дияна ми каза "ама мамо пъпа ти е мръсен" Simple Smile
С Дияна чертата ми се махна след 7мия месец.

# 140
Аз пък нямам такава черта,но стрии си имам доста по корема  #Crazy

# 141
Аз черта имам и то доста плътна - явно скоро няма да се махне Tired но поне стрии нямам Party
А за кг - аз в болницата оставих 5кг, първата седмица още 4кг (от общо 11) и до края на 1-вия месец си бях на старите кг. Супер, ама сега какъвто глад ме е налегнал #Crazy не знам до къде ще я докарам Thinking Whistling

# 142
  • И аз не знам къде...
И да питам мамите които хранят с АМ, за колко време изпиват бебчетата количеството мляко(горе долу) и какво количество? Моята сладурка май много бързо се наяжда Thinking

Ние ядем бавно и напоително  Joy! От 40 минути до час сме стигали  Crazy! Питах доки може ли да има физиологичен проблем за бавното ядене и тя каза: "Да, има! Мързел му се вика  Wink!"

Аз влязох да раждам 87 кг  Embarassed! Т.е. 28 кг в плюс. Излязох 73 кг, а сега съм 65. Имам да свалям още   6-7 кг. Ама си влязох в старите дрехи  Peace! На дупето, паласките и корема са ми  Embarassed! Иначе, странно и за мен самата, при толкова кг. нямам нито една стрия  Peace!
А чертата ми е огромна и доста тъмна. И май няма намерение да се маха скоро  Close! И също целия ми корем е по-тъмен от преди   Crazy!

# 143
Аз нито черта имам,нито стрииот предишната бременност имам няколко но са доста избледняли.Но килограми имам много за сваляне.С раждането свалих 5кг. и първите 10 дена още 5 и от тогава не съм свалила нито грам,а имам още 15кг. излишни.Уж се ограничавам,но ефекта е нулев.
До мамите на момченца: забелвате ли им пишките.Докторката каза да опитваме по малко,но този път като,че ли сме по страхливи и още не сме пробвали.

# 144
Уф с тия пишлета,нищо н еразбирам.ДОкторката каза да я слагам нагоре в памперса,ами слагам я и резултаата е мокър гръб на всяко пишкане  #Cussing out .Ми те ве4е дрехи не му останаха ,постоянно го преобли4ам.

и от няколко дена нещо все се изкашля....1-2 пъти на ден.незнам дави ли се ,дразни ли му нещо ....притрснявам се.надявам се да не е нещо сериозно
А за кихането,той си киха постоянно ,но доки каза 4е е нормално
хайде лека нощ 4е пиша с една ръка Wink

# 145
Аз през деня му слагам пишлето нагоре понеже го преобувам по често, но през ноща не смея да не му изпусне памперса и да настине.
А за кихането и кашлянето и Андрей го прави когато не му е почисте носа.

# 146
  • Miami
Привет  Simple Smile
Честито на всички бебчета с месечинки  Hug

И Жорко все се закашля напоследък, но и аз имам чувството че се задавя.
Нашето педи ни каза още да не бързам да забелвам пишлето, но аз пробвах  два-три пъти(малко се притеснявам от този процес  Confused).  Аз за сега слагам пишлето надолу  Rolling Eyes

Чао мами и лека и спокойна нощ  Hug

# 147
Във вторник сме на консултация и първата ваксина и ще питам педито за това пишле,за забелването,че хабер си нямам  Thinking .Оф и аз през ноща ще го слагам надолу ,4е ина4е целия е мокър.

Мойте деца заспаха и май е време и аз да лягам,но у4удващо не ми се спинка  Whistling

Между другото оная ве4ер имаше     luvbed   Heart Eyes . На следващия ден бях на преглед,ама като  не можахме да се сдържим  Whistling .И слава богу и док каза че всичко е наред и вече спокойно ще  luvbed .Само каза да внимавам че не се знае кога ще е следващия цикъл ,да не стане така аз да си чакам и вместо цикъл да усетя нещо 4е ме подритва,защото ще е ве4е късно  Crazy

хаяйде стига глупости от мен ...............лека нощ

# 148
До мамите на момченца: забелвате ли им пишките.Докторката каза да опитваме по малко,но този път като,че ли сме по страхливи и още не сме пробвали.
Не. Там нямам намерение да пипам.

# 149
  • София
И аз оставям това на мъж ми. Заявих му го още в началото Simple Smile
Ама до никъде не сме стигнали с таз пишка.

Общи условия

Активация на акаунт