Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли ефект като във филма "35"?
Какви са техниките за отстраняване на проблеми с климатика на автомобила?
Какви са различните подходи за закупуване на неща за бебето преди и след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли ефект като във филма "35"?
-
Какви са техниките за отстраняване на проблеми с климатика на автомобила?
-
Какви са различните подходи за закупуване на неща за бебето преди и след раждането?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за изцеждането на кърма?

, което май не става така лесно. Мислех си го, защото смятах да ходя на работа след 9те месеца, но май нещата не стоят така лесно...
Аз например като гледам дъщеря ми сега вече голяма и често се връщам и си представям миговете като беше малка, гушкаше се в мене, гукаше и такива разни. И толковааааааааа ми липсват. А ако не бях до нея, сигурно цял живот нямаше да си го простя.
Даже ако си намеря и нещо от вкъщи да заработвам, па макар да е малко, все ще е нещо , мъ где такваз работа...
Другото ,което мразя детски градини и училища, ама тва е друга тема...Така че ако някоя мама си има хубава работа и си изкарва парички, защо да не отиде и по-рано, пък пак ще намира време и за бебчо-важно е да му обръща внимание и да усеща, че е обичано и непренебрегвано.

Иначе и аз вече свикнах да е доста подвижен и като не го усещам почвам да се притеснявам всичко наред ли е