В седми месец ний сме вече – ОКТОМВРИ чака ни с човече

• 13 420
  • 294
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро  bouquet

Момичета омотахте се нещо...какви девойки ми говорите #Crazy Joy

Аз чакам 100% мъж да не ви показвам какъв потенциал има, че девойките ви ще се карат за него rotfImbo smile3534

Отивам да ви прочета и да поработя.По обед ще се включа пак  bouquet Hug

# 181
Добрутро!
Тъкмо да поздравя Госпоица Димитрова, и гледам и sunny_77 е на линия...
Нека всички имате хубав и ползотворен ден, без нерви и гадове   bouquet!!!

Аз по предъвканата тема с количките, отново  Mr. Green... Не мога да не се похваля от "удара", който направих днес.
Значи купих една двойна количка от магазина за цифром и словом $67!!!  Joy Беше на clearance...
Марката не е кой знае каква, спряна е вече от производство, обаче на мен ще ми свърши супер работа, щото баткото не ще и не ще да ходи до количката, както се опитвам от известно време насам да го уча:
http://www.kolcraft.com/product.aspx?id=80&&shopby=brand...
кофтито е само, че е черна, и ще привлича и без това изобилните слънчеви лъчи, ама ще го преживеем някак си... Мога да и щракам кошницата за кола над задната седалка... сгъва се лесно уж, с една ръка... Хубавото, е, че за толкоз пари и да не ми хареса в последствие, няма да ме е яд.. или пък ако не я ползвам, защото Данни вече предпочита да не се вози- пак няма да ме е яд...

Само да не ме биете, че проповядвах за скъпа количка, аз и досега твърдя, че ако бях в БГ такава щях да взема... не, че оправдавам цените им обаче...

sunny_77, действай с поръчките, че някои мебели се чакат с месеци...

# 182
  [sfkbfk],много е сладка тази количка,ама тя за две деца ли е newsm78?
 Знам,че се чака доста за мебелите,но нали трябва да имам време да пообиколя малко.Ние за баткото сега няма да купуваме нищо,защото той си има обзавеждане за стаята.Живот и здраве като порасне малко бебка и я пратим в детската стая при баткото,тогава ще поръчваме нови мебели за там.А тия които ще поръчвам сега мога да се нанеса и без да са пристигнали.Имам намерение да посрещнем бебка в новия апартамент,пък мебелите когато дойдат.Докато ги чакаме ще седим върху обърнати кофи и ще се храним върху кашон  Joy (както е в рекламата на Пощенска банка).Шегувам се разбира се,важното е да си се пренесем в нашто си жилище,а мебелите ще дойдат,имам поне около 2 месеца до раждането,да се надяваме че ще са достатъчни.

# 183
За две е Съни, за две  Mr. Green виж ми лентичките... ще си имам 2 скорпиончета с по- малко от 2 години разлика и дупе да ми е яко  Whistling ooooh! Laughing Да са ни живи и здравички Wink!!!

# 184
Добро утро Simple Smile Минавам да ви видя и изчезвам на преглед.  Малко ми е притеснено, но аз съм си така преди всеки преглед.

# 185
  • София
Айде и аз да се включа навреме  Mr. Green
Моя мъж тръгна на работа, а довечера е на концерта на Металика. Моя билет го дадох на кума да му прави компания. А на мен ми се дорева, че пропускам подобно събитие. Изтървах предния концерт преди десетина години в Пловдив и тъкмо се зарадвах че най-после ще имам честта, но уви   Sad След още десет може и да ме огрее. Поне кумата ще дойде да ми прави компания да не съм сама.

Манана, много ме обнадежди, че положението може да се закрепи щом човек слуша доки и лежи.  Peace

На работещите - айде бързо да ви минава работния ден и да си почивате после. Нали знаете за престараване с работата дават тиквен медал  Whistling

Софкобофко, много добра оферта за количката и най-важното е че ще ти върши чудесна работа.

Съни, представям си баткото какви красоти е накупил за бебето... много е хубаво, че с такова нетърпение и интерес подхожда към бебето. После да не забравиш да ни покажеш снимки!  Simple Smile
А толкова благородно ви завиждам, че ще посрещнете бебка в чисто нов апартамент. Щом липсващите мебели не са от първа необходимост значи спокойно можете да се нанесете, пък когато са готови тогава.

Айде, днес чакаме хубави новини от прегледите!

# 186
Госпойца Димитрова, до Хиполенд не стигнах(то аз и до Образцов дом не стигнах), защото съм голяма пикла. Излязох от вкъщи с големи планове какво и къде ще обиколя и се прибрах след няма и 2ч., търсейки WC.
Явно моите обиколки ще стават малко по малко. Днес тук, утре там.
Лек ден на работещите!

# 187
  • София
Добро утро и от мен  Hug
Мими, Тони, успех на прегледите, после да се  отчетете, ще чакаме добри новини  Hug
Пуки, аз бях за килцата  Mr. Green От 64 съм на 80 при 173 височина  Sick Приличам на кюфте  ooooh! Иначе коремчето ми е 103 в легнало положение, спря най-после да расте, засега де  Mr. Green Ама и аз в началото качих много. До 4-5 месец бях стигнала "завидните" + 12,13кг и сега за 2-3 месеца съм качила само 3  Simple Smile
 Трикси, 84 см  Shocked Ма ти още една чаша вода си изпила сигурно  Mr. Green  Hug
Марианка, как вървят нещата с квартирата? Дано скоро се похвалиш, че всичко е наред вече  Hug
Сев, каквото дойде такова  Thinking Сега розово се носи и от мъже  Laughing Майтапя се и аз бих повярвала на Марков  Hug

На работещите - успешен и лек ден и да ви минава бързо  Grinning
 И едно въпросче накрая. Някоя от вас ползва ли депилатоар? Аз досега карам само със бръснача, ама вече е абсолютно невъзможно  Sad Удачно ли е да се използва за триъгълника и можете ли да ми препоръчате марка?

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 09:26 от sisilia

# 188
          Сладурки днес е Св. Ана и не трябвало да се работи..хайде който е на работа да събира багажа и на разходка Laughing Казват, че е покровителка на бременните и който днес работи и не я уважи да си почива ще ражда трудно Hug Heart Eyes

# 189
Добро утро мамчета.
Супер щаствила съм, че е петък  Peace
Сев, не му мисли за пола на бебо, ще видиш че ще си е момиченце  Hug

На отиващите на преглед, да ни зарадвате само с хубави новини. 
На почиващите - приятни разходки.   
На работещите момичета - лек и прохладен ден.   

# 190
Добро утро, момичета! Днес много ми се спи  Sleeping Радвам се, че вече е петък и довечера тръгваме за Кюстендил на гости на нашите. Не знам за вас, но аз съм решила това да ми е последното пътуване, че след около седмица влизам в 8-ми месец и не ми се рискува. Да не говорим, че като пътувахме до Родопите в началото на месеца доста ми се гадеше по път и контракции си получавах.

Полжелавам успех на прегледите на Госпойцата и на Мими!

# 191
          Сладурки днес е Св. Ана и не трябвало да се работи..хайде който е на работа да събира багажа и на разходка Laughing Казват, че е покровителка на бременните и който днес работи и не я уважи да си почива ще ражда трудно Hug Heart Eyes
Не го знаех и пуснах прахосмукачка и измих тоалетната, ама за невежените не важи нали?
Сев аз казах че след като се върнем от морето не тръгвам никъде повече  а мъжът ми като миналия път има вето на алкохола забранено му е да пие до раждането hahaha
Успех на всички а на работещите по бързо да минава днешния ден да си починете

# 192
  • Варна
Здравейте, мами  Simple Smile
За пола съм почти сигурна, че не може да се сбърка ако се види на 3D, то все пак и от специалиста зависи, но доколкото всички сме чували Марков е добър в тая област. Освен това ви гарантирам, че ако има чурка, тя се вижда перфектно  Mr. Green, така че Северинка, Sunny 77 и Trixy спокойно си бременейте с мисълта за момиченце.
Тони, успех със заместничката, много добре те разбирам какво ти е  Wink. Аз се разбрах със шефа, че ще могат да ми звънят и да ми пращат мейли за спешните неща, хем и да не губя форма, че смятам да се връщам на работа като бебока стане на 9 месеца. Относно покупките – ние за Никола почти само от Бебчо пазарихме, имаше от всичко необходимо за малко бебе и обслужването беше много добро. Скоро не съм ходила, все още сигурно са само летни стоки, а ние все пак ще търсим есенните колекции  Laughing. Вчера и аз мятах крачоли из Варна, но не и в описаните от теб тоалети /пък и бихме се познали сигурно ако се видим по снимките/.
Manana, ние с таткото също искахме поне второто да е момиченце, но не ни е било писано .. Старите хора казват, че Господ ни дава по толкова, колкото можем да понесем, явно за нас е преценил, че сме достатъчно силни за мъжки майки /другите пък казват, че сам мъж толкова можел  hahaha/.
Mylili, и моя мъж тази сутрин тръгна за София, за концерта на Металика.. и на мен ми е много криво, но няма как.
Sisilia, аз също си карам с бръснача, няма проблем, в по-напреднала бременност използвам огледалце и сама се справям /по-добре, отколкото в болницата да те стържат с техните тъпи ножчета/.
Аз се чудех защо толкова ме мързи днес, пък то било празник.. е вече си имам и повод да не работя  Twisted Evil

# 193
sisilia, аз си карам с ножчето за бръснене и така мисля да е до края. Е, вече е голямо приключение, защото нищо не виждам, но с напипване става  Laughing
helenka, аз също съм второ момиче и като съм се родила лекарят е излязал и е казал: "Честито, имате момиче", а отговорът на баща ми бил:"Пак ли?"  Laughing Е, сега много си ме обича, ама съм била планувана като момче.

# 194
Eй много уважавам аз светците  Grinning Никаква работа днеска  Naughty Само писане във форума за труд се позволява  Wink
Добро утро мамчета. Аз станах преди малко и още се нагаждам, че  е ден с чаша кафе  Tired
На отиващите на преглед само хубави неща пожелавам   bouquet
Сисилия аз при 175 см. ръст съм 82кг. пък не се намирам за кюфте, а за една прекрасна бременна  Flutter, така че я горе главата. Сега сме най-красиви, най - добри, най...най... Peace

Общи условия

Активация на акаунт