Маша за коса. Ефект: страхотни вълни

• 187 473
  • 833
  •   1
Отговори
# 675
Хеленче, от къде точно в люлин я взе тази маша, аз съм в квартала?

миличка, можеш ли наистина да покажеш тук модела на машата с някаква снимка или поне да го напишеш, да търсим и ние

# 676
Харесах си тройната маша на Бейбилис,  Flutter и се обадих да я поръчам, за съжаление я нямат на склад, трябва да чакам 1-2 седмици...Искам я сега Crossing Arms
Някой има ли представа в магазина на Солинген какви варианти се предлагат?

Машата вече я има, иди и си я вземи!  Peace

# 677
Харесах си тройната маша на Бейбилис,  Flutter и се обадих да я поръчам, за съжаление я нямат на склад, трябва да чакам 1-2 седмици...Искам я сега Crossing Arms
Някой има ли представа в магазина на Солинген какви варианти се предлагат?

Машата вече я има, иди и си я вземи!  Peace

Имам я вече Wink Страхотна маша, загрява много бързо, прави косата много ефектна и бляскава, заслужава си Peace

# 678
Уааау.... Страхотна маша.... И аз за първи път виждам такава, обаче е голяма мания....
Почвам да се навивам и аз  newsm10

# 679
От къде си я взе? Кква марка? На каква цена?
Извинявам се за многото въпроси, но толкова много я искам....

# 680
От къде си я взе? Кква марка? На каква цена?
Извинявам се за многото въпроси, но толкова много я искам....
И аз  Peace Ако може пусни и снимка  Praynig

# 681
# 682
# 683
Много се зарибих и аз по тези ретро къдрици и  си поръчах Majesty  от Зора по нета, защото във Варна няма такава . Нещо не ми се получиха къдриците и паднаха много бързо  Sad  Много бавно  загрява другите приставки още не съм ги ползвала за тях не мога да кажа нищо . Ако трябва да съм честна малко съм разочарована Sad и съжалявам че не си поръчах от Йбеи ама не ми се чакаше толкова време докато пристигне Sad 

# 684
 Peace Majesty    са коментирани доста напред в темата,че с която и приставка да е не струват-друго си е "Мерцедеси"  Laughing като Бейбилис и Ремингтон. Hug

# 685
Peace Majesty    са коментирани доста напред в темата,че с която и приставка да е не струват-друго си е "Мерцедеси"  Laughing като Бейбилис и Ремингтон. Hug

Аз останах с впечатлението че повечето от момичетата имат добри  отзиви  за тази преса и по -точно за приставката за ретро вълни.  Аз " мерцедес " си имам  ,но е само за изправяне Sad   Абсурд е да дам 200 лв за преса която ще използвам на 2 месеца 1 път Simple Smile  По-скоро ще се насоча към Йбеи Simple Smile

# 686

И аз много бих искала да видя резултата....
Поне в гръб се снимай, ако те е срам иначе Simple Smile

# 687
В момента няма кой да ме снима, ето така изглежда, прическата, http://www.youtube.com/watch?v=zBHMDSWPRuU&feature=related
тази маша всъщност е много функционална, стават и други видове къдрици,но на руса коса май е по-атрактивно,  сега искам и по тънък вариант... алчна работа...

# 688
Нали не трябва косата да  еправа като се прави с тази преса , имам предвид че не нужно предварително изпряване , а може директно на чупливи коси  newsm78

# 689
според мен става на всякаква коса
примерно: моята коса е къдрава, когато искам да си я наравя на преса-вълнички не си я изправям преди това
*
иначе тази маша за коса е невероятна...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт