Лятна Канадска тема -28

• 21 366
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Ох, много са гадни такива боледувания. Бързо да му минава на Тарик  Hug

# 166
  • Монреал
Благодаря, Милена  Hug От инфо-санте ни казаха, че било някакъв гастро-вирус и се лекува от само себе си с течности и т.н. Но утре ще го заведем на педито и той да се изкаже  Rolling Eyes

Кажете новините от срещата де, какво сте се смълчали  Grinning

# 167
  • Vaudreuil Canada
И ние сме пак сред болните - цял ден сме с температура. Вероятно поредната ушна инфекция. Утре ще разберем какво ще каже доктора.
Бързо оздравяване на Тарик.
Чакаме подробности за срещата днес.

# 168
Никой не е писал новини от срещата, аз започвам да се съмнявам дали е имало среща Thinking
Еййй Шемет, Марти горкия не се отърва от тия болести, все за него се лепят Sad
Тарик и той милия Confused
Бързо да оздравяват, че то тъкмо се пооправи малко времето, а няма как да се възползват малките душици от слънчицето Rolling Eyes

# 169
Здравейте и от мен. И аз от отдавна не съм се явявала, но живота се побърка нещо напоследък и много много не ми остава време да си почивам.
Heureuse, Mrsk - как върви търсенето на работа? Аз още ходя по интервюта, подавам резюмета, но никакъв резултат...  Sad
Smuty кога тръгвате за БГ?

Мойта девойка пък ще тръгва на детска градина от по-следващата седмица и ме гони параноята, като си спомня патилата на Шеметчето! Да не говорим, че и продължават! Стискам палци да се оправя бързо младежа!

# 170
Имаше среща, да. Simple Smile
heureuse, escorial  и аз. Добре си изкарахме, ама снимки няма. Не остана време от приказки.

# 171
  • Canada
Здравейте!
Бързо да оздравяват болничките!
Еми, аз май само ги гледам обявите за работа, в смисъл, не съм кандидатствала, нещо не се чувствам в кондиция.
И мен ме тресе по повод тръгването на детска градина - след 2 седмици. Ти как смяташ да процедираш - по колко време ще я оставяш в началото? И другите да кажат как са постъпили и кое смятат за правилно. Аз мисля първата седмица да го вземам по-рано, без да спи там, но пък после да не вземе да очаква, че все ще ходя да го вземам пак така?  #Crazy
Пък за работата - май ще тръгна първо на старата, а по-натам ще търся, ще видим.

# 172
Здравейте момичета! Бързо оздравяване на Тарик и Марти!
Срещата беше много приятна Simple Smile
За търсенето на работа, от известно време не търся. От едно място, което много ми харесва, ми се обадиха, подложиха ме на изпит, сега чакам резултата Thinking Бяха казали че ще ми отговорят до средата на август (by mid-August), аз това го разбрах като до 15 август, ама мъжът ми каза че може да се тълкува и като до 20-и Simple Smile Та чакам тези дни с нетърпение, ама покрай емоциите около кандидатстването за тази работа нещо съвсем загубих ищах да пращам СВ-та Tired Знам че е грешка. Междувременно в работата на която съм сега сега е много напрегнат период и направо ще се побъркам. Иска ми се повече внимание да обръщам на бебчо, ама напоследък нещо не ми се удава. Не мога да си представя как ще е ако тръгна на работа по цял ден. Как така ще го виждам само по 2-3 часа вечер #Crazy Ама да не го мисля отсега, ще ги решаваме нещата едно по едно.

# 173
MrsK, аз мисля да оставям Флоранс по цял ден на градина, още от самото начало. Учителката нищо не ми е казвала за по-кратък престой в началото. Но тя все пак е и по-голяма от Раян. Сега покрай ремонтите често се налага да я оставяме по цял ден да я гледат наши приятели (различни семейства) и тя доказа, че никак не й е мъчно за нас. Напротив, по цял ден се забавлява Peace В едни приятели не можеше да заспива (свикнала е на тъмно, а у тях не може много да се затъмни), в други пък спеше като пън (в су-сола на хладничко), а в трети отказваше да спи по 2 пъти, защото имаше прекалено много забавления (разбирайте басейн с надуваеми играчки Joy). Тъй че мисля, че Флоранс няма нужда от свикване, тя вече е свикнала Peace В градината веднага се заигра с децата, чак на учителката й направи впечатление, че не ме търси изобщо (аз бях в съседната стая на отворена врата, но тя не ме виждаше).
Радвам се, че срещата в парка се е състояла все пак, макар и в ограничен състав Peace
Аз отивам да пълня кашоните, че великото пренасяне наближава Crazy

# 174
Срещата в парка беше чудна Wink
Голяма приказка се отвори Wink
Седнахме към 12:00 да си поприказваме и като погледнахме часовниците след малко: 17:30  Laughing
Децата  също си играха много хубаво и времето беше превъзходно.
Следващия път ще чакаме повече попълнения, че скоро лятото ще си отиде...
Пожелавам на всички болнички бързо и леко да се оправят и успехи с детските градини!
Аз лично моите деца ги пуснах от раз за по цял ден на градина (бяха на 2 и на 3 годинки) и не знаеха абсолютно никакъв френски! Горките...много нетактично постъпих тогава с тях. Но сега нямаме проблеми с градината....и сякаш не сме имали кой знае какви. Само 2-годишния си поплака около седмица в самото начало.

# 175
Момичета, моля за малко помощ ..
Утре съм на лекар и току що си дадох сметка, че не знам как е на английски течение, а искам да се оплача от появило се такова ... за да не се излагам има ли някой да ми помогне с превода... ?
Гледам сега речника : stream, current, discharge, но кое се използва  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

едит:
Хм, сега гледам май се използва "Vaginal Discharge", права ли съм?

# 176
  • Vaudreuil Canada
B52 discharge

Права си Simple Smile

# 177
# 178
  • Canada
Уф и ние сме в отбора на болните Sad. Засега само много кашлящи  и смъркащи. Надявам се с това да се разминем...
MrsK - аз май съм ти казвала - при нас беше първи ден - два часа, втория от сутринта до обяд(т.е. около четири и половина и на третия - цял ден. Успех с градината на всички които смятат да си оставят децата там. Проблемите са повече в нашите глави.  Wink
shemet_neveroiaten и TarikMom - дано бързо да се оправят сладурите Hug

# 179
...MrsK - аз май съм ти казвала - при нас беше първи ден - два часа, втория от сутринта до обяд(т.е. около четири и половина и на третия - цял ден. Успех с градината на всички които смятат да си оставят децата там. Проблемите са повече в нашите глави.  Wink...

Даа, на мен ми трябваше повечко време докато свикна и превъзмогна чувството на вина.
Аз имах възможността да се поглезя защото имахме баба тук по това време. Той тръгна на 1г и 1м и първият ден стоях с него за 1 час, така увеличавах с по 30 мин всеки ден. Докато стигнахме до цял ден. Няколко дни го водихме без преспиване, но с папкане там. Определено сега му е весело и с нетърпение иска да ходи сутрин. Да чукна на дърво при нас е успешна градината на този етап. Всяко дете е различно и индивидуално. Но се потвърди теорията, че децата свикват по-бързо от майките  Peace

На мамите с интервютата - Успех.
Аз също съм на етап търсене на ново предизвикателство/работа Simple Smile
Вече бях на интервю, тамън 2 и накрая твърде незадоволителна заплата (за мен)
Но поне имам работа в момента и мога да експериментирам. Постарах се да не си признавам че имам дете. Никой не ме е питал. В резюмето не съм споменавала майчинство, тъйкато аз съм си се водила във фирмените регистри като работник (отделно, че не ги и интересува) Не съм лъгала... ако ме питат ще им кажа но исках да видя какво ще стане.  Незнам това или друго, но получих работна оферта. Споделям това с търсещите работа, които са били/са по майчинство.
Вече ако не си работел преди и нямаш трудов стаж през последната година/или повече ... няма начин - трябва да си кажеш какво си правил (ако питат). Пък и какво е престъплението да имаш дете?!... неможе това да е причина за отказ. Защо пък да не кажем, че сме работили върху себе си последната година Simple Smile .... това си е също истина Simple Smile

Успех на всички!
На болничките - светкавично оздравяване!

Пчеличка, къде се местите? Нов апартамент, къща?
Леко на вас местене!

Общи условия

Активация на акаунт