Днес ми е мъчно, защото...6

• 18 690
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
Марморанче ,да ти е жив и здрав мъжа! Пожелавам Ви да остареете заедно и около Вас мнооого внуци  Laughing.

за теб малка звездичке -Алекс.

# 106
  • София
си отиде още едно 3-годишно детенце. Полетяло от третия етаж и лекарите не успели да го спасят. Не го познавам, не познавам родителите, просто работата ми е такава, че пиша такива неща. Опитвам се да се дистанцирам, но когато става въпрос за деца ми е трудно. Днес се провалих с дистанцията...тежко ми стана.

Дано почива в мир  Praynig

# 107
  • Варна
дано.... Господи, каква мъка!

# 108
О ,Боже !Не ,стига толкова .Моите съболезнования на близките .

-за теб малко детенце.
.

# 109
Мърморанче  Hug много е тежко на тия дати миличка

Flowers Rose - за Александра
 Flowers Rose - за малките ни ангелчета

Ох  smile3518 защо отново.

# 110
  • Варна
Мърморанче, рони, слънчице  Hug Hug Hug

За Алекс

# 111
Здравейте и от мен.
Днес ми е мъчно защото се чудя защо съдбата е направила месец юли най болезнен в живота ми. Загубих три бременности ( в 8 г.с., в 22г.с и в 11г.с ) в рамките на първите му 13 дена, разбира се в различни години ... Питам се какво трябва да ми каже това и разбира се вечния въпрос  - защо. Може би за да може като гледам двете си дечица да ме боли от обич защото знам какво е да загубиш.
Кураж на всички мами и цветя за всички малки ангелчета

# 112
  • Sofia
...днес синът ми щеше да навърши 9 години...

Не стихва болката и не мога да забравя... Така ли ще е, докато съм жива?

# 113
Tari Tasartir  Hug
 Flowers Rose Flowers Rose за твоето ангелче

# 114
Благодаря момичета , че сте до мен в толкова трудни моменти  Hug
Знам, че винаги мога да разчитам на вас.

# 115
  • Варна
 Тъжно ми е...отново ми е тъжно. Два месеца, откакто Теди и Станиславчо на Барби ни напуснаха завинаги...Дано сте в един по-добър свят...
Tari Tasartir, момичета, за всички наши небесни дечица  Flowers Rose Flowers Rose

# 116
Tari Tasartir,  Cry Cry Cry.
  party006 Честит рожден ден, Ангелче на Tari Tasartir. Дано усещаш силната любов на майчето си.

Flowers Rose Flowers Rose за Теди и Станиславчо.
Слави, Барби,  Cry Cry Cry

Flowers Rose за детенцето от Враца.  Cry Cry Cry Горките негови родители  Cry Cry Cry

# 117
  • София
Честит Рожден Ден, Калоянчо! Flowers Rose Flowers Rose
Тари Тасартир, Hug
Докато сме живи... Cry

# 118
  • Разград
Честит рожден ден, на малките ангелчета!  Weary smile3518
Такива муцунки сложих, защото какъв рожден ден е това за милите дечица които сега е трябвало да ви гушкат и да ви казват мамо. Не знам колко ви боли, но ви прегръщам силно и се моля за вашите ангелчета и за това да го надмогнете. Когато ви чета си мисля че моята болка е направо никаква. Едно е да загубиш като мен бебета в седмия, но вие сте си ги гледали, гушкали и обичали. Просто не знам защо е тази болка и какво е това изпитание за една майка. Много често плача за вашите деца, а клипчетата ви просто отприщват нещо в мен. Бъдете силни и се усмихнете на своите дечица и знам че и те ще ви се усмихнат и вие ще усетите детската топлина.  Hug

# 119
Tari,толкова съжалявам ........9 години живееш  с тази огромна болка . smile3518
Слави, и аз това се моля мила -дано наистина са добре там .

-за всички Вас малки ангелчета .

Общи условия

Активация на акаунт