Днес ми е мъчно, защото...6

• 18 687
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
Слънчице ,ами как няма да ти се плаче .И особенно като си видяла дрешките.  Weary Милата представям си какво си почувствала  в т ози момент .На въпроса ЗАЩО  аз поне вече една година не намерих отговор и болката не минава ,просто ще живеем с нея до края.

# 91
Слънчице,  Cry Cry Cry
Станалото го разбирам чудесно.
Често аз самата се връщам в болничната стая, когато вече всичко беше свършило. "Съвършените" медицински създания акушерки от прокаженото отделение намериха подходящата врата, пред която да обменят прясната клюка за оставено в кашон бебе.  Ако полагаха същите усилия в отглеждането му, сигурно кърмата ми нямаше да тръгне с такава скорост въпреки приеманите лекарства. Плачът му нямаше да ме пробожда така и чувството, че съдбата ми се хили зловещо в лицето ... Cry

# 92
Рени Hug
Талето Hug
Слънчице Hug
Ронка Hug
мъчно ми е когато ви чета Cry·
И аз като Слъчицето виждам всеки ден жени които не заслужават да бъдат майки
и се питам къде е справедливостта в този живот·

Polly-Wolly надявам се Бог да спаси рожбата ти и да сбъдне мечтата ти Hug Praynig·

# 93
  • София
Рони,
slancice,
Cry Cry Cry
Hug Hug Hug

# 94
  • Варна
Слънчице, мила, знам как си се почувствала! Но защо не приемеш бебешките дрешки като знак за ново начало? Като знак, че бебешките дрешки скоро отново ще влязат в живота ти?

Искрено ти го пожелавам!  Hug

# 95
аз нямам сила да прибера количката,кревачето и всички играчки. вчера бях набрала смелост да ги прибера, за да не прашлясват, но не можах....сърцето ми се късаше.....имах чувството, че ако ги прибера аз този път се разделям доброволно с моето бебче....всеки път като видя количката на моят син поглеждам вътре в нея, да не би да е там вътре, но уви....... стои си там празна...

# 96
lilibon, не мога да го приема така,защото аз скоро не мога да забременявам и се чудя,когато дойде момента дали пак няма нещо лошо да стане.изобщо много ми е обьркано.благодаря ти все пак за куража,който се опитваш да ми дадеш,ама аз в последно време сьм по-зле отколкото преди 2-3 месеца.незнам какво става,обаче пак сьм в началото на този пьт изпьлнен с болка и тьга.тькмо направя една две крачки напред и незнам какво ме врьща пак в началото...
   и все пак  Hug

# 97
Мила Слънчице, как няма да ти е тежко. АЗ съм прибрала всички неща в един шкаф и не смея да го отворя. А ти да видиш всичко изпрано и простряно, ужас. Hug

# 98
на мен днес ми е много мъчно. Мъжа ми има рожден ден, а малкото ми момиче щеше да стане на 5 месеца. Тази гадна черна дата 08, направо се побърквам като вземе да наближава.
Преди малко му чиститих и се разплаках, а той ми вика, поне на рождения ми ден недей да плачеш.
А как ми е мъчнооооооооооо, ще полудея. Така си искам момиченцето.

# 99
 Flowers Rose Flowers Rose за моята малка Александра.
Липсваш ми слънчице мое. Чакам те.............  newsm45

# 100
Мърморанче,  Hug Cry Cry
Александра,  Flowers Rose Flowers Rose
 Cry

# 101
  • Бургас
За малкото ангелче Александра   Flowers Rose  Flowers Rose
Мърморанче, ако ти се плаче на рамо, може да се видим  Hug

# 102
  • Варна
Мърморанче, на тия пусти празници и дати най-много боли! Защо сме толкова обвързани с числата?
Прегърни мъжа си, всеки от вас носи частица от Александра. Като сте заедно, все едно и тя е с вас.

Мъничката бебка е весела и щастлива нейде далеч. И усеща обичта ви...

Flowers Rose Flowers Rose

# 103
Слънчице,  Cry бих искала с риск да се окаже, че не разбирам чувствата ти да подкрепя Лилибон. Преди много време малко след като загубих момиченцето си по пощата пристигна един биберон на Гербер - бях я спечелила от една игра. Много ме заболя. Все едно подигравка от страна на съдбата - още едно напомняне какво нямам. Споделих с едно другарче. А то ми каза да гледам на това като на знак, че в един момент ще ми дотрябва... Реших да гледам по този начин на нещата. Пазя биберона и досега. Peace Не е нужно наистина да са пред очите ти дрешките, но дай Боже едни ден да ти дотрябват.  Praynig

Рони, много мъчно ми стана...  Sad Гушкам те! Hug

Мърморанче,  Hug Милинка, вярвам, че мъничкото ангелче не би искало днешният празник да е белязан само със сълзи. Би искало да види мама и татко да се усмихват. Направи го заради него. И заради другарчето ти, защото той го заслужава. С искрено сърце ти желая следващия му рожден ден да празнувате трима.  Praynig

# 104
  • на дъното
 MARMORANA Flowers Rose Flowers Rose за Алекс малката ти принцеса
Светле и при нас съдбата имах чувството,че се подигра.Участвахме в една томбола на кока кола и като се прибрахме от София ни звъннаха да ни кажат,че сме спечелили дигитална рамка.Сега сме си я прибрали и когато се преместим в новият ни апартамент ще си я сложа на видно място със снимките на моето ангелче а по късно ще добавя и на братчето му,но тогава в този момент се почуствахме ужасно точно като подиграни.

Общи условия

Активация на акаунт