Днес ми е мъчно, защото...6

• 18 695
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
Направо онемях .Неможе да се случва. Колко пъти  Боже изпитания зя тази майчица ????Толкова ми е тъжно ....................
 Хриска, с теб съм сега и винаги  Hug.

# 196
Не очаквах да прочета това.Толкова гадно и криво ми стана,че просто нямам думи.не знам до кога ще продължава тая гадост.
Хриска,милинка много силно те прегръща и знай че съм до теб в този труден момент. Hug
Наистина не знам какво да кажа,не ми идват подходящи думи,само едни ругатни ми излизат в този момент. Sad

# 197
Горкичката, а така се радваше  Sad
Защо Господи??????????

# 198
Нямам думи .Ще кажа само- ЗАЩО ГОСПОДИ ОТНОВО КАРАШ ЕДНА МАЙЧИЦА ДА СТРАДА????????

Хриска  Hug Hug Hug

# 199
  • Разград
Хриска, миличка, прегръщам те много силно!  Hug Hug Hug
Не знам нито защо се случва, нито защо съдбата удря толкова много на едно място, но знам че не е справедливо, но има ли правда се питам сега и отговор нямам. Само знам че тази майчица мила сега е много нещастна и не знам дали мога с думи да изкажа своята съпричастност. Знам обаче че много боли и никой не може да изживее болката и. Миличка, с теб сме всички и тъжим в този толкова тежък момент за теб!
Ще се помоля и за това ангелче!  Praynig
Но защо трябва да се молим за душичките на нашите ангелчета, а не да ги гушкаме. Нямам отговор, но все повече майчета изживяват този удар, а защо и по няколко пъти? Нима не стига една загуба?  smile3518
Много ми стана тъжно и за това си позволих такъв монолог. Толкова ми е мъчно че ми идва да крещя, но не знам на кого?!?  newsm45
Толкова ми стана мъчно и за Слави! И аз се надявах че ще чета хубави неща оттук нататък, но уви! Слави, миличка, прегръщам те силно!

Последна редакция: ср, 20 авг 2008, 14:05 от maia_a

# 200
  • Варна
Момичета, днес ми е толкова мъчно, преди десет минути получих смс от Хриска-писка, отнова е изгубила бебето, не спирам да плача и да питам защо ...  Cry Cry Cry
Незнам дали е в Бургас, не искам да я притеснявам по телефона писах и смс , ако ми разреши ще отида да я видя
Как искам да не е вярно, ама проклетия смс си стои в телефона ми ... няма ли свършване тази мъка

Не мога да повярвам, че е истина!!!!!!!! Защо трябва да продължават да се случват такива лоши неща. Хриска прегръщам те и се моля поне ти да бъдеш добре. За твоето ангелче

# 201
  • Варна
  Нееее, това не бива да е истина...Защо отново се случва...Как да вярвам после, че има Господ? Ами няма! Ако имаше, всичко това нямаше да се случи...

# 202
Получих смс от Хриска, поне физически е добре... не спирам да се питам защо??? 

# 203
  • Варна

Преди малко й гледах лентичката, била е в 25 г.с., това е голяма загуба  Cry

# 204
Не ми се пише. Плаче ми се.
Хриска  Hug  Hug Hug

# 205
Преди малко й гледах лентичката, била е в 25 г.с., това е голяма загуба  Cry
Тя милата се беше успокоила, защото миналия път лошото се е случило в 21 г.с. а сега я беше прескочила вече.Много ми е мъчно

# 206
 smile3518 ох не. И аз нямам думи
Хриска  Hug

# 207
Миличка Хриска, плача с теб за огромната ти загуба, думи нямам да те утеша  smile3518
Не спирам да се питам Защо???????????

# 208
Много съжалявам, но думите няма да я успокоят, за съжаление... Много е несправедливо...

# 209
Толкова ми е мъчно. Hug те Хриска

Общи условия

Активация на акаунт