Загубих бебето си в 21 г.с.

• 15 685
  • 123
  •   1
Отговори
# 60
Много съжелявам за тежката ти загуба..не се отказвай..трябва да си силна заради сина ти и мъжа ти..пожелавам ти едно здраво бебче което знаем че ще бъде много обичано от вас!  bouquet

# 61
Много съжалявам за случилото ти се SadНО кураж и Вяра и всичко ще се нареди и съм сигурна,че скоро ще видиш 2-те чертички Peace

# 62
  • Плевен
Съжалявам за случилото се.
Бъди сила и скоро да се похвалиш с положителен тест.
Според мен,трябва да си направиш някой изследвания,
за да няма грешки занапред.Консултирай се с някой лекар. Peace
успех  bouquet

# 63
Много съжалявам ,миличка Sad

# 64
Съжалявам мила. Знам колко е тежко. Пиши в Родители преживели загуба, споделяй там. Там момичета  много помагат, поне на мен ми бяха и са опора.  Hug

# 65
Много съжалявам за загубата на беб4ето ти Cry
Кураж и нека Господ те дари скоро със здраво и красиво беб4е Hug

# 66
съжалявам миличка...аз имам 1 спонтанен аборт знам какво е и как се чувстваш.Кураж.

# 67
  • София; Дружбето
Много съжалявам за загубата cry Смятам, че щом сте решили да имате още едно детенце, не трябва да се отказвате. Болката е голяма, но като че ли по-лесно ше го преживеете с една нова бременност Rolling Eyes

# 68
Милички благодаря Ви на всички за подкрепата   bouquet добре че ви има.
Може би наистина ще опитаме пак просто май ми трябва малко време, а що се отнася до причините за това още не се знае. Изследванията на плацентата и каквито там други правят казаха, че ще станат след около 10 дни, дочух само, че доктора спомена нещо за плацентата че не била хубава, каквото и да значи това .........
Така казаха и на мен, но в такъв момент нищо не звучи успокоително ...

# 69
Бъди силна.
Съжалявам за загубата ти.

# 70
Съжалявам за загубата ти! И аз преди 2 дни минах по този път  Cry  Cry.....знам как се чувстваш.

# 71
Много съжалявам миличка за случилото се. Мога да те посъветвам да не криеш мъката и болката си, а да я споделяш, ще ти олеква. Аз също съм преживяла две такива загуби и змам, че е трудно. Не се отказвай и за нови опити винаги има смисъл да дадеш нов живот.

# 72
Съжалявам за загубата ти.  Cry
И аз минах по този път, но  загубих първото бебе в   по-ранни седмици.  Cry
Болката наистина е неописуема.  Cry
Разбира се, че има смисъл да опитвате отново.  Peace
Аз износих сина си с много лежане и куп лекарстава за задържане. Не се отчайвай. Сигурно и при теб втория път ще се получи. Късмет, миличка!!!  Praynig Praynig Praynig  bouquet Heart Eyes

# 73
Писах вече в друг форум и там момичетата ме посъветваха да пиша тук и с ужас констатирам колко много момичета има преживели загубата на бебчето си. Досега никога не се бях замисляла, докато не се случи и на мен.
Бях в 21 г.с. и е така просто изведнъж започнаха болки и леко кървене и в четвъртък /24.07.2008/ край, всичко свърши и сега незнам какво да правя, незная как да преодолея тази болка. Знам, че това никога няма да забравя, но...... , само плача, нищо не ми се прави, никъде не ми се ходи, с никой неискам да се виждам, да почвам работа въобще не си и помислям, сигурно ми трябва време, но колко ........
След всичко през което преминахме, за да забременея и накрая това ........ беше момиченце, толкова много го исках, незнам док каза след около два месеца може би пак да пробваме, но незнам.
Имам един въпрос появи ми се малко кърма, иначе ми изписаха Бромокриптин, но незнам колко време да го пия и да си правя ли някакви компреси или нещо друго от болницата нищо не ми казаха.

# 74
Алекс, съжалявам че ти се е случило най-лошото.  Cry Cry
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт