Литературен клуб - VІІ

• 55 534
  • 550
  •   1
Отговори
# 315
  • София
В момента чета "Да убиеш присмехулник".Срам ме е да призная, но много ме отегчава този роман.Чета и заспивам, очаквам нещо да ме грабне, но нито стилът, нито историята още ме е завладяла.Има романи, които ми е кеф да ги чета не заради историята, а заради начина, по който са написани, но тоя нещо......Ще го мъча, макар че сега съм взела от библиотеката романи на Свобода Бъчварова.Май присмехулника ще го оставя за известно време.

# 316
Момичта гласувахте ли в Голямото четене-кой е любимият ви роман? Simple SmileМоят си остава Дон Кихот-като послание,като стил,като богатство.
Приключих с Букай и Нека ти разкажа-противоречиви чувства остави в мен книгата,имаше места,които не ми допадаха,но има и много ценни приказки.Сега чакам да излезе новата му книга.Ще прочета отново и Сто години самота,когато я получа-имам нужда от нов прочит и поглед.Въобще испанската гимназия си казва думата-все испаноезични  автори Simple SmileУикенда ще посветя на активна почивка-ако не пистигне книгата ще търся друго решение на въпроса с четенето.

# 317
  • Стара Загора
Приключих с Букай и Нека ти разкажа-противоречиви чувства остави в мен книгата,имаше места,които не ми допадаха,но има и много ценни приказки.Сега чакам да излезе новата му книга.
Точно такова е и моето мнение за книгата, не всички приказки бяха приемливи за мен, но имаше такива, които ме замислиха и ги запомних.
А коя е новата му книга?

# 318
"Да убиеш присмехулник" я четох, мисля в 7-ми клас - тогава много ми хареса, по-късно не съм опитвала да я препрочета. "Сто години самота" за съжаление се размина много с моите очаквания /не че мога да обясня какво точно очаквах от нея  Rolling Eyes/, много хубав език, интересен стил, но това множество от герои с едни и същи имена, това странно Макондо... да ме прощават тези на които книгата е любима, но аз не се "спогодих" с нея. Вероника, няма да я имаш за събота и неделя Blush, но другата седмица ще я получиш, обещавам  Peace

# 319
И аз го четох като ученичка присмехулника и ми хареса.

# 320
Приключих с Букай и Нека ти разкажа-противоречиви чувства остави в мен книгата,имаше места,които не ми допадаха,но има и много ценни приказки.Сега чакам да излезе новата му книга.
Точно такова е и моето мнение за книгата, не всички приказки бяха приемливи за мен, но имаше такива, които ме замислиха и ги запомних.
А коя е новата му книга?
"Приказки за размисъл" на Хорхе Букай.Не съм я виждала по книжарниците,може би е излязла .
dulcemulce -няма проблем,имам стоящи неща за четене-най-вече много професионални.сега съм се захванала с първат книга на Лакан/известен психоаналитик,който не е превеждан на български досега/и ще се мъча с нея,доста е тежичка за четене.

# 321
  • София
Значи съм закъсняла с 15 години Laughing На дете определено ще се хареса, нали е представена  през очите на момиченце.

# 322
здравейте,нова съм сред вас ...но много моля разгледакйте това и дайте критика,ако може Praynig
www,has.bg

Последна редакция: сб, 11 окт 2008, 09:24 от ЛОЛО

# 323
Значи съм закъсняла с 15 години Laughing На дете определено ще се хареса, нали е представена  през очите на момиченце.
Не си закъсняла, просто не е задължително да ти харесва. Понякога се улавям,че някоя книга хич не ми допада, ама от инат продължавам и усещам как се тормозя само и само да я прочета, не че виждам особен смисъл, ама....

# 324
Аз така се измъчих с "Майсторът и Маргарита", прочетох я , но така и не я разбрах и не ми допадна, не е моят тип книги.

# 325
Майсторът и аз не можах да се разбера нещо с него. Може би е време пак да се пробвам с него, току виж се окажа узряла за тЪз велика книга.

# 326
Майсторът и Маргарита го имам само в електронен формат и затова не ми върви четенето-не обичам този вид комуникация с книгата.

# 327
  • Mostly in my mind
Майсторът и Маргарита го имам само в електронен формат и затова не ми върви четенето-не обичам този вид комуникация с книгата.

Аз също не обичам електронни книги. Губи ми се цялото удоволствие от четенето

# 328
  • Belgium
Аз пък много харесвам "Майсторът и Маргарита"  Heart Eyes

Трудничка книга е, но увлекателна според мен. И театралната постановка с Мая Новоселска и Вальо Танев ми допадна  Peace

# 329
Започнах Хорхе Букай "Нека ти разкажа". Засега ми харесва и дори не предизвиква противоречиви чувства в мен.

Общи условия

Активация на акаунт