В деветия месец всички сме вече - идва АВГУСТовското човече

• 16 952
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
Честито и от мен на Мама Галка23!
Да е жив и здрав малкият юнак!  bouquet

# 211
Още ли няма смс- че от Каприс? Дано наистина всичко е наред.

може да бъркам, ама тя не каза ли, че е с пълна упойка. От нея не се излиза току така. Дано всичко е наред.  Praynig

# 212
  • ....от ляво до десния завой...
Явно днес няма да получим новини от caprice..... Rolling Eyes
Аз стегнах куфара за родилното и съм го строила близо до леглото! Peace
Тая вечер яко се наядох....накрая за десерт .... с диня - много обичам! Grinning
Познайте в момента колко ми е тежко и на всичкото отгоре имам и някакви спорадични контракции, бебето наздраво опъва.....Ако през нощта не мога да спя, ще стана да пиша....въпреки, че ми е трудно седнала дълго време.....
Хайде, мамита, тичкам в банята и после се хоризонтирам!
Спокойна нощ от мен на всички! Hug
Дано утре получим хубавите щъркелови новини от caprice.....  Grinning

# 213
Включване и от мен,
днес цял ден нямах нет..но сега се радвам да ви видя всички!
Ех, че голямо бебе си имаме!! Да ни е жив и здрав Петър - много бързо възстановяване на мама Галка   Hug
Каприз, мила, не се бави с хубавите новини!

Малкабуби, стискаме ти палци всичко да е наред  Praynig

Надявам се, че и Кинли и бебо са добре!

Ася, благодаря за информацията за НОИ.

Аз да ви се похваля днес много бързо приключих в Общината и от четвъртък ще сме вече с бебо Софиянци, не че се гордея с това, но се надявам да си спестя търчане до Плевен и разправии!
Иначе и аз да кажа, че града много си го обичам и мога само да съжалявам че не се прибирам често  Rolling Eyes

На всички пожелавам хубава, спокойна нощ и сладки сънища!

# 214
СТрашен яд ме гони мамчета. #Cussing out
Никаква маика не съм стопих на бебчето дрънкалките нали се старая и ги сложих в стерилизатора да ги дезифекцирам и се кефя вадя ги и какво да видя те се стопили покривили на нищо не приличат ooooh!
Та утре след иследванията които трябва да си пусна отивам да му купя други....ЕИ много се ядосах.
Малка буби как си мило и на мен днес ми се драифаше цял ден и само лежах но сега се поосвестих.Ходих на консултация и като ми прилоша пред кабинета да драифам много кофти.
За Капризчето и аз се притеснявам цял ден ли да не може да доиде на себе си милото..... Praynig
Отивам да дерзая над стопените играчки на детенцето ми.....Не мога да се търпя толкова си ги харесвах им и се радвах #Cussing out #Cussing out

# 215
  • Бургас/Пз
Забелязала съм че до сега колкото и пъти да пиша във форума файдата е никаква,явно защото съм от провинцията знам ли.Както и да е пожелавам ви успех на всички.

Така ти се е сторило. Не винаги може да се отговаря с цитат на всички които са писали. пък и май повечето пишем тук за да споделим това което ни е на сърце. Ако можеш поясни ни каква очакваш да е файдата от писането ти???

ЕЙ ДАНО СКОРО ДА ИМА НОВИНИ ОТ  КАПРИС И ТЕ ДА СА ДОБРИ.

# 216
  • София
Добър вечер, милички Hug

Бубе, ама защо така говориш!?? Какви са тея неща? Наистина не съм видяла да си попитала нещо, за да очакчаш отговор.. Не мисля, че тук някой се дели кой е от София и кой от провинцията.. Ако има нещо сподели.. кажи защо и на какво реагира по този начин Wink
malkabubi, мила как си? Всичко наред ли е при теб?

И аз се надявам всичко с caprice да не наред Peace

# 217
извинете, че изчезнах-подремнах на дивана, доста по-добре съм. бебока си е доста активен тази вечер, нямам контракции май засега, или поне не болезнени, някакси ми е странно да отида с главоболие по нощите в болницата, може би затова не отидох, не че съм марко тотев, ама някаси мислех да тръгна като стане по-напечено...дано не постъпвам глупаво. определено съм по-добре- главобола като че ли отминава, леко ми се гади но май е защото имам киселини от едни гадни готови манджи дето ги купих.. Sick
кръвното ми е идеално 100 на 70, това поне при мен е ок. утре на обяд съм на лекар така или иначе и ще питам какво е това главоболие, когато чакам контракции newsm78

сега пак ще си полягвам, ще се включа скоро, хубава нощ  bouquet

# 218
  • София
Bubi, радвам се, че си по-добре.. дано наистина не е нещо сериозно Peace утре да кажеш как е минал прегледа Hug

# 219
Сърбят ли ви щкемаците аз се чешя като краставо куче маи в скоро време ще си имам бебче и стриики ooooh!

# 220
  • Все на втория етаж
Още ли няма смс- че от Каприс? Дано наистина всичко е наред.

може да бъркам, ама тя не каза ли, че е с пълна упойка. От нея не се излиза току така. Дано всичко е наред.  Praynig

Първото ми секцио, преди 4 год. беше с пълна упойка. Да, докато се освестиш ти трябва доста време, но все пак до вечерта от сутринта си си напълно в кондиция. Поне аз бях така, определено в началото не знаеш къде си и какво ти се случва, но след кратка дрямка, всичко се нормализира. Може да е изморена доста, дано утре ни пише.

Мен ме сърби, но аз вече си имам доста нови стриики, всички около пъпа. Cry

# 221
Забелязала съм че до сега колкото и пъти да пиша във форума файдата е никаква,явно защото съм от провинцията знам ли.Както и да е пожелавам ви успех на всички.

ехх мило, защо така мислиш?  Sad
с нищо ли не ти помага това което си пишем?
аз също съм в кофти позиция, ако си бях вкъщи в бг щях да съм на всички срещи, ама тук сега се задоволявам и с това което има ..

# 222
- Честит рожден ден на Стефи на мама АСЯ

# 223
  • Germany
И от мен честит рожден ден на Стефи! Асе, да ти е жива и здрава дъщеричката и все така да те радва и обича, и да бъде много добра кака на бебешорчето!

# 224

ехх мило, защо така мислиш?  Sad
с нищо ли не ти помага това което си пишем?
аз също съм в кофти позиция, ако си бях вкъщи в бг щях да съм на всички срещи, ама тук сега се задоволявам и с това което има ..

Е, по-голяма провинция от Елхово, ако има пък На!  Mr. Green Недей така! Коремите на всички са ни еднакви, пък и аз на колкото места съм живяла в България... но от това мога само да се гордея!  Mr. Green
ssieber, и мен ме е яд за срещите, то като се замислиш, ако решиш да отидеш на Софийска среща по-бързо от мен ще стигнеш!  Mr. Green И нещо лично да те питам: ОЩЕ ЛИ СЕ МОТАЕШ ИЗ ФОРУМА?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

П.П. Май си имаме рожденничка! Ммм чакаме виртуална почерпка, че до София е ясно няма да се дойде с този товар!  Hug
Асенце, да ти е жива и здрава каката и много да помага за беборанче! Flutter

Общи условия

Активация на акаунт