В деветия месец всички сме вече - идва АВГУСТовското човече

• 16 955
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
имам въпрос - чуствам се много зле от около 2 часа, ама много странни зимптоми - 1во започнах да виждам разконцетрирано и нефокусирано и бях така около час без да имам никакви проблеми със зрението, след това започна главоболието и ми изтръпнаха ръцете-целите бяха безчуствени и в иглички..казвам ви много се уплаших, след това поспах 1 час и сега ме цепи главата зверски..не знам какво ми е но съм доста уплашена защото нямам обяснение за тия симптоми...ако имате някакви дайде насам някое успокоение.

а мога ли пия нещо друго освен парацетамол? прометно мога ли да взема един беналгин за главата??
всяка помощ ми е добре дошла, направо като парцал се чуствам  Sick

ПП и аз забременях 57кг...

мило защо не отидеш в болницата, може да си вдигнала кръвното. точно това ме предопреди днес докито, ако имам тези симптомии директно към болницата.

# 196
Bubi с 200 към болницата отивай и не го мисли, може да е нищо и да се разкараш напразно, може обаче и да е нещо и по-добре даси при квалифициран персонал.

# 197
мерси за отговорите, мисля да изпия един парацетамол и да си измеря кръвното-ако до час-два продължава така отивам.
иначе нямам нито болка нито контракция - само силно главоболие ..

# 198
Буби, премери ли кръвното? Как е?

# 199
ами чакам да ми донесат уреда за мерене, че нямам личен такъв...
по принцип съм с много ниско кръвно, особено последния месец- около 90/60 така, че високо би ме изненадало.

засега парацетамола не дава ефект на главоболието.
още чакам.
ако тръгна заболницата ще ви кажа, не се притеснявайте и пак мерсаж Peace

# 200
Стейс, Мама Галка, Клеопатра, Йепе - честити бебоци!. Да растат живи и здрави и да Ви радват много

Тия дни само имам време да Ви чета. Иначе интересното е, че вчера за първи път се запознах с мойта "свекърва", която виждам от 3 год за първи път ама хич не си го слагах на душа. Явно мнго време и е трябвало да преодолее развода на сина си преди години и да се запознае с нова жена. Както и да както казах на тва не съм разчитала особено.

Днес ходих до болницата и в понеделник ме пприемат за изследвания и чак тогава щели да ми назначат дата, а не както на вас, които вече си знаете  newsm78. Малко странно ми стана и попитах добре какво правим, ако започна да раждам и акушерката ми вика идваш възможно най-бързо и тогава по спешност ти правят всички тия изследвания и така. Другото е, че въпреки че в направлението ми пише, че съм за секцио тя каза, че това трябвало да се потвърди от тяхната очна  Shocked Както и да е гледам да остана спокойна. Между другото реших 2ра градска накрая.

Случи се така, че минах покрай магазина на Дибо и капарирах легло и матаче за всеки случаи, въпреки, че нямах намерение да го правя така.

А и за пореден път ми се случи, напълно непознат човек да ми каже, че мноооого познавал и че ще е момче! Е няма един човек, който да е бил на мнението на доктора! Та ще чакаме и ще видим.

Извинявайте, че съм толкова лаконична ама нещо ме стяга кръста, като седя на тоя стол и ще понамина после пак.

П.П. Дано с Каприс всичко да е наред

Малкабуби, не се оставяй да се самоуспокояваш ако продължава така.

# 201
Забелязала съм че до сега колкото и пъти да пиша във форума файдата е никаква,явно защото съм от провинцията знам ли.Както и да е пожелавам ви успех на всички.

# 202
  • В чуден свят с четири Слънца
Малкабуби, тръгвай с пълна газ към болницата, по-добре да те върнат, защото всичко ти е ОК, отколкото да чакаш вкъщи в неведение.

buba_85,аз може би нещо съм пропуснала, но сподели пак, ако имаш някакви въпроси или нещо те притеснява.

# 203
Буба85 какво ти става душа защо се сърдиш кажи какво те притеснява и ако можем ще ти помогнем.Какво като си от провинцията тук всички сме еднакви     БРЕМЕННИ и ЧАКАЩИ...... Mr. Green

# 204
Малката Буба да каже как са нещата, че се тревожа...

# 205
Забелязала съм че до сега колкото и пъти да пиша във форума файдата е никаква,явно защото съм от провинцията знам ли.Както и да е пожелавам ви успех на всички.
Нито въпрос си ни задавала ,нито си имала питане към някого за да не ти се обърне внимание.Ние не се изреждаме всеки ден да се обясняваме по имена Laughing,или по никове!
Бъди по конкретна ,повечето сме от провинцията  Joy Joy

# 206
кво ти стана бе майче какви са тея изблици, не сме те обидили с нищо, а пьк за провинцията не си права то повечето сме от там, не мисля че има някакво деление, не сьм усетила. ние неможем по именно да се изброяваме ежедневно, а пьк и повечето не са от най-активните, като гледам май ти си една от тях Peace така че не виждам какьв е проблема. каква файда какви 5 лева, тук да не сме се сьбрали пари да вадим, аз мисля че който и да е потьрсил помощ винаги е имало кой да му откликне Naughty на мен тези момичета тук са ми помагали повече от лекарите ми, само трябва да си настроен позитивно и да искаш помощ ако ти е нужно....................
ох стига че се сгорещих

# 207
е цял ден стоя тук , проверявам като луда и чакам новини от Каприс и няма. дано всичко да е наред с нея и с бебо, в което сьм убедена че е така Praynig

# 208
buba_85, не съм съгласна тук да се делим  Crossing Arms
Спамвай по-често.

Видях много готино заглавие на темичка от августинките от миналата година:
Понадути сладурани са АВГУСТовските мами или нещо в този дух. И ми стана много смешно.

Аз още съм бракувана. Докторът каза по-добре да извадя халката, ама като не мога, да дойде той да се пробва.

Малкабуби, май хич не е зле да те види лекар, дори и да ти поразмине.

# 209
  • Все на втория етаж
Още ли няма смс- че от Каприс? Дано наистина всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт