LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 600
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 260
  • Варна
Може ли да попитам - имам  една поръчка от 23.06, но още никаква вест от нея, четох някъде, че трябва да изчакам поне 6 седмици преди да се оплача, но нали по време на намаленията е още по-бавно. Та чудя се все пак, време ли е да пускам оплакване и какво точно трябва да напиша  newsm78
Самоцитирам се, моля кажете да пускам ли оплакване за неполучена стока или да изчакам още.

Само да ти кажа че и аз чакам от 29ти юни. Вече съм я отписала, но пък знае ли човек

Ето реални снимки на поръчката ми от 21-ви - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=269941&pid=6740952&lp=0 Не съм снимала шалтето де, ама то не е много за снимане...

а раираното бебешко панталонче дълго ли е или 7/8 нещо. И може ли линк

# 1 261
Може ли да попитам - имам  една поръчка от 23.06, но още никаква вест от нея, четох някъде, че трябва да изчакам поне 6 седмици преди да се оплача, но нали по време на намаленията е още по-бавно. Та чудя се все пак, време ли е да пускам оплакване и какво точно трябва да напиша  newsm78
Самоцитирам се, моля кажете да пускам ли оплакване за неполучена стока или да изчакам още.

Изчакай до понеделник,провери в поща и митница и ако я няма , пиши им

# 1 262
Привет от мен.Бихте ли ми помогнали чудя се newsm78ето това какво е ?Само олекотена завивка или чаршаф или е комплект със всичко?Благодаря ви предварително.http://www.laredoute.fr/vente-tour-de-lit-cocoon.aspx?productid= … tegoryid=47559562

# 1 263
Да попитам и още нещо някой знае ли как да да разбера кога е цял спален комплект?Рових се в заглавната страница но нищо не открих.пак ви благодъря предварително  bouquet

# 1 264
Днес получих поръчка от 19.07.  newsm44

# 1 265
Здравейте! Имам отказан артикул. Поръчката е направена на 14.07. , а отказания артикул са ми го пратили на 29.07. Това означава ли, че тогава са ми пратили и поръчката? И ваучер ще ми пратят ли или трябва да им пиша? Благодаря! Приятен ден на всички!

# 1 266
Привет от мен.Бихте ли ми помогнали чудя се newsm78ето това какво е ?Само олекотена завивка или чаршаф или е комплект със всичко?Благодаря ви предварително.http://www.laredoute.fr/vente-tour-de-lit-cocoon.aspx?productid= … tegoryid=47559562
Това е обиколник за леглото

# 1 267
Не, това е само половината обиколник-180 см
Писали сме заедно Laughing

# 1 268
  • В света на мечтите
В този ред на мисли - моята карта изтича - и колко време преди това ще мога да пазарувам?Щото явно като наближи срока на валидност, прави проблеми
май-като останат 6 месеца до изтичане на срока на картата и не може да се пазари

Май си зависи от картата. Моята е на ДСК - Виза изтича през септември, а последната ми успешна поръчка е от снощи  Peace

# 1 269
Да попитам и още нещо някой знае ли как да да разбера кога е цял спален комплект?Рових се в заглавната страница но нищо не открих.пак ви благодъря предварително  bouquet

Няма цял спален комплект.Има плик с калъфка(от размера на плика зависи тя дали ще е 1 или ще са 2): Parure couette.От страни обикновено има картинка на долен чаршаф в същия десен-поръчва се отделно: Drap  -долен чаршаф ;Drap- housse   -долен чаршаф с ластик.
Също така има и комплект долен чаршаф с калъфка:  Parure draр  ,към него можеш да поръчаш допълнително плик(1 или 2)-Housse de couette.

Дано си ме разбрала Hug.

# 1 270
  • В Голямото село
В този ред на мисли - моята карта изтича - и колко време преди това ще мога да пазарувам?Щото явно като наближи срока на валидност, прави проблеми
май-като останат 6 месеца до изтичане на срока на картата и не може да се пазари

#Shocked Ама как така 6 месеца? И кво - 6 месеца няма да можеш да поръчваш? Това е абсурд... На мен картата ми изтича май месец догодина, това значи ли че на зимната разпродажба ще съм с вързани ръце? cry

# 1 271
привет!
Днес най-накрая си получих поръчката от 02.07.След малко ще кача и снимки на нещата от двете поръчки.

Rosie-Posie-аз пазаря с карта която изтича ноември месец тази година.Картата е на ДСК.

# 1 272
  • Перник
Здравейте момичета. Вчера взех поръчка от 10.07. Все коментирани неща, но изкам специално да похваля сатенираните дънки, както и да благодаря на всички, които дадоха мнение затях. Аз си взех от варианта 7/8 http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22905185&a … documentid=299108 За ботуши са идеални. Аз не съм със завидни мерки, но мога да кажа, че в тях изглеждам доста добре. От ражаднето насам не съм имала толкова сполучлив панталон. По таблицата съм за 42, но имах опит с друг панатлон 40, в който плувах и рискувах с 38. Интуицията в случая не ме е подведе.  Peace

# 1 273
  • Някъде там...
Момичета кажете ми от  мъжката номерация кое отговаря на 30-31 номер от стандартните дънки  newsm78 Искам да пусна на мъжа ми един панталон ама незнам кой номер Thinking

Уф мислих си че днес ще си получа поръчката от 10-ти , но е няма още  Sad и за сметка на това пуснах една с хубавото кодче 69086 Simple Smile

# 1 274
ама как за спалня!!! то приста не покрива - много е малко и определено си е грозничко

Ако говорим за едно и също шалте, то е с размери 180/140 и на картинката беше показано, че не покрива до край леглото. Моята спалня е с размери на матрака 185/140 и ще я покрива почти перфектно, просто няма да виси. На мен ми хареса, че е подплатено, поне от снимките на Галадриелка останах с това впечатление. Вкусове разни Wink

Общи условия

Активация на акаунт