LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 578
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 245
  • В света на мечтите
при вас сайта нормално ли зарежда? от вчера една страница ми я отваря по 5 мин! Само с ларедута имам проблеми, а с други сайтове всичко ми е наред - значи не е проблема в моя телевизор. Страшно се изнервих вече....

Междудругото днес на митница Пловдив имаше доста колети! Аз си взех 2 бр /бях първа  Mr. Green/. Единият с чаршафите, а другия с "бенетонските" рокли /и от трите цвята, но различни номера/ и сините джапанки адидас- на живо са по-хубави, а черните не ми харесаха толкова колкото на снимката

# 1 246
  • Бургас
Току-що си взех колета от 21-ви, но този от 10-ти още го няма  Rolling Eyes Реални снимки ще кача по късно, че сега детенце спи.
Иначе, аз се оплаках в другата тема, ама да си помрънкам и тук... Поръчаната от мен червена козметична чанта я няма, а вместо нея са ми сложили онова шалте с цвят на бебешко ако  Sad Мрън...

# 1 247
Момичета, някой ползва ли Master Card  на ДСКаса?
Имам пари в картата, но картата ми е валидна до края на месец Август. На 31 Юли ходих в банката и ми обясниха, че не би трябвало да имам проблем да пазаря с тази карта до края на месец Август. Щели да ми сменят картата на 1-2 Септември. #2gunfire
Опитвам се да пусна поръчка от снощи и ми дава, че има проблем с картата:     *  Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse.
А намаленията свършват, дори някои неща вече днес са с нови, по-високи цени и се наложи да ги изтрия от кошницата си. Опитах и от двата си акаунта.
Да продължавам ли с опитите или да си прежаля парцалките и обувките, които съм си заплюла?  newsm45

romaaug,не знам дали може да пишеш валидността на картата до 09.2008 Thinking
Защото по мое мнение това е проблема,ама не съм го правила и не знам дали ще стане.
Ако някоя мама го е правила-нека сподели,да сме информирани и ние.

# 1 248
Момичета, някой ползва ли Master Card  на ДСКаса?
Имам пари в картата, но картата ми е валидна до края на месец Август. На 31 Юли ходих в банката и ми обясниха, че не би трябвало да имам проблем да пазаря с тази карта до края на месец Август. Щели да ми сменят картата на 1-2 Септември. #2gunfire
Опитвам се да пусна поръчка от снощи и ми дава, че има проблем с картата:     *  Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse.
А намаленията свършват, дори някои неща вече днес са с нови, по-високи цени и се наложи да ги изтрия от кошницата си. Опитах и от двата си акаунта.
Да продължавам ли с опитите или да си прежаля парцалките и обувките, които съм си заплюла?  newsm45

romaaug,не знам дали може да пишеш валидността на картата до 09.2008 Thinking
Защото по мое мнение това е проблема,ама не съм го правила и не знам дали ще стане.
Ако някоя мама го е правила-нека сподели,да сме информирани и ние.

Пробвах и това. Отново не стана.

# 1 249
В този ред на мисли - моята карта изтича - и колко време преди това ще мога да пазарувам?Щото явно като наближи срока на валидност, прави проблеми

# 1 250
Значи може да не е това.Направи както те е посъветвала Desi_2 и ..........успех:

Цитат
Затвори всичко.Пробвай след 10 мин пак Peace

# 1 251
Значи може да не е това.Направи както те е посъветвала Desi_2 и ..........успех:

Цитат
Затвори всичко.Пробвай след 10 мин пак Peace

Това го пробвах още снощи - не се получи. Току що пробвах пак, отново ядец.  smile3515

# 1 252
Само аз ли съм толкова обезумяла, че и на днешните цени продължавам да пълня кошницата неудържимо?!?  Crazy  Някой да ме спреееее!

# 1 253
Ей,тая въпросната мацка продължава да ми се появява.Влизам си в профила опитвам се да вляза в кошницата и тя изскача-вече тикове получавам от нея Mr. Greenи дотам и компа смених и рестартирах и какво не правих и не и не.Остава на баячка да ида Mr. Green

Знак от Всевишния да се узаптим малко с това пазаруване. А може и мъжа ти да я е подкупил Laughing
И на мен тая седмица цял един ден само тя ми беше пред очите,но не разбрах тогава знака,накрая тя се предаде и аз облекчено се простих със 100-тина евро
то ясно ,че е знам ама явно от моето съзнание,че парцалите са за мъжо  Mr. Green
Цитат
Опитай се да си почистиш Cookies и Temporary files. Вероятно ще се оправи.
ей,опорита е да знаеш не става -дане е хвърлила око на мъжо и него да чака да види  newsm78

# 1 254
  • Бургас
Ето реални снимки на поръчката ми от 21-ви - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=269941&pid=6740952&lp=0 Не съм снимала шалтето де, ама то не е много за снимане...

# 1 255
  • Варна
Сега си взех поръчката от10-ти с джапанките от 1 евро,ползвах код 20273 и очаквах да дойде синият комплект за плаж,но уви и на мен са ми пратили розовата чанта с едно чаршафче  Confused

# 1 256
Ето реални снимки на поръчката ми от 21-ви - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=269941&pid=6740952&lp=0 Не съм снимала шалтето де, ама то не е много за снимане...

Аз пък точно заради шалтето ще правя поръчка (ако още ми приема кода, де) Mr. Green, вкусове разни, а и цветът ми пасва на спалнята Wink

# 1 257
В този ред на мисли - моята карта изтича - и колко време преди това ще мога да пазарувам?Щото явно като наближи срока на валидност, прави проблеми
май-като останат 6 месеца до изтичане на срока на картата и не може да се пазари

# 1 258
  • В света на мечтите

Аз пък точно заради шалтето ще правя поръчка (ако още ми приема кода, де) Mr. Green, вкусове разни, а и цветът ми пасва на спалнята Wink

ама как за спалня!!! то приста не покрива - много е малко и определено си е грозничко

Днес си загубих половината ден да се опитвам да пусна поръчка и не става и това си е - просто сайта при мен не работи! Явно франсетата са решили да ми спестят някай лев

# 1 259
Може ли да попитам - имам  една поръчка от 23.06, но още никаква вест от нея, четох някъде, че трябва да изчакам поне 6 седмици преди да се оплача, но нали по време на намаленията е още по-бавно. Та чудя се все пак, време ли е да пускам оплакване и какво точно трябва да напиша  newsm78
Самоцитирам се, моля кажете да пускам ли оплакване за неполучена стока или да изчакам още.

Общи условия

Активация на акаунт