LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 698
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 930
  • Сопот
tina77 панталона е страхотен. В никакъв случай не е дълбок.Моя е размер 38 и е дълбок 26 см. Ето го

А отговаря ли си на размера? Защото аз по принцип съм 34 р-р, но най-малкият размер от този панталон е 36.
Ето точни р-ри на панталона 36 номер:
талия с връзка 38
крачол 82
дълбочина 25,5
Все пак лена се отпуска и то доста Naughty

# 931
  • Сопот
Момичета имам спешен въпрос. Praynig Тъй като ще пращам поръчката на село (за да избегна митницата ), трябва ли да пиша община и ако да как и къде?
Благодаря предварително.

Ако някой може да помогне, ще бъда благодарна.АКо може да се включат тези който си пращат поръчките на село. Praynig Praynig Praynig
Или трябва да напиша името на селото ще е достатъчно за да пристигне поръчката. newsm78
Мисля че най-важен е пощенския код

# 932
Мисля че най-важен е пощенския код
Ок, Благодаря ти.  bouquet

# 933
  • varna
tina77 панталона е страхотен. В никакъв случай не е дълбок.Моя е размер 38 и е дълбок 26 см. Ето го
  bouquet

# 934

А отговаря ли си на размера? Защото аз по принцип съм 34 р-р, но най-малкият размер от този панталон е 36.

И според мен си отговаря и ако си за 34 ,36 ще ти е голям.А вече има и размери за 36  Peace

# 935
  • София
Здравейте ,
Имам 2 поръчки от 17 -ти и 18- -ти /видях че има мами които от предните дати са получили част от поръчките си/
Питането ми е следното за чакащите мами - дръпнали ли са ви паричките за поръчките?
За моите не са си взели парите и се притеснявам Sad
Моята е от 18-ти и едва днес ги дръпнаха парите, така че не се притеснявай. Wink

# 936
  • Пловдив
Благодая на Танчето за отговора.  bouquet Май последните дни масово се появиха отказани артикули.Няма ли да е по-удобно за всички ако помолим някоя френскоговореща/пишеща/ мама да постне тук един примерен текст,с който да си искаме ваучер и номера му по e-mail,вместо чек.  Praynig Мисля,че това вълнува мнозина и ще е добре Алекс1 да го сложи и в1-вия пост./някой от нас редовно го четат!/ Peace

Пак се вкарвате в излишни приключения. От доста време вече нямат практика да изпращат чекове. И няма никакъв смисъл да им пишете.
Notre d'avoir - уведомление, че имат да ви връщат определена сума
Bon d'achat - ваучер.
А ако продължа да дописвам 1-вия пост, подозирам, че скоро ще трябва да напиша книга.  Joy

Така е Алекс,но пък кигата ти ще стане бестселър.Благодаря за разяснението. Hug

# 937
Извинявайте за въпроса, ако ви се стори глупав. Чета темата редовно, но никъде не срещнах моят казус. От 2-3 дни се каня да пусна последната си поръчка, надявам се  Crazy , но колкото пъти вляза в кошницата, всеки път различно ми показва едни обувки и едно яке. Първо ги имаше, после влизам и ги няма, отивам на продукта и пак го вкарвам в кошницата, не седи ограден в червено. Днес якенцето пак така, беше в червено, но не го махнах, после като се прибрах влязох от вкъщи, но не беше ограден вече, пишеше, че може да се купи, а в другите случаи пишеше espuse. Та се чудя дали да рискувам и да поръчам, докато не са в червено  Rolling Eyes

# 938
Момичета имам спешен въпрос. Praynig Тъй като ще пращам поръчката на село (за да избегна митницата ), трябва ли да пиша община и ако да как и къде?
Благодаря предварително.
Пощенски код и населено място пишеш. Не трябва община. Идват без проблем.

# 939
Mацки,
да ви кажа, че днес на МИТНИЦА ВАРНА има получени колети!
Аз вчера взех един от 12.07, а днес без известие един от 10.07.
Имаше един голяЯЯяям кашон от Ла Редут Wink който чака обемна пратка, там е Wink Имена не видях Sunglasses

# 940
И аз взех днес колетче от 09.07 без известие. Ходих към 2 ч и имаше 5-6 колета тогава. Имена не видях.
Този път много скромно съм го раздавала. Само чершафите и още няколко неща. Ето снимки  http://gstaykova.multiply.com/photos/album/60#37
Много съм доволна от всичко. Роклята ми е малко широка, но може да се преправи. Банският е много хубав. ПОкривката е подарък с някакъв код. Не е лоша. Ленена е.

# 941

mamaB,гледам още не е изсъхнал Wink Laughing.

И да те питам: това кой номер е,то няма вече големи де,но пък са пуснали подобни на 5Е,та умувам кой да взема.

# 942
Някой от София може ли да ми каже от кои дати получавате на пощата в момента?
Reason, никога до сега не съм следила точно кога ми дърпат парите, дърпат си ги и толкова, гратис поръчка нямам  Laughing
Delka, ти си поемаш риска, ако го няма ще ти пратят ваучер  Peace 

# 943
MamaB, специални благодарности  Hug Това панталонче го дебна още от преди, беше по-скъп.Та сега го поръчах -е исках каки, но ще се задоволя с черен.Дано пристигне.Имах 20 лв в картата - нали си заслужава парите, че ще си изям после панталончето  Mr. Green

# 944
  • София - Бургас
Някой от София може ли да ми каже от кои дати получавате на пощата в момента?
Reason, никога до сега не съм следила точно кога ми дърпат парите, дърпат си ги и толкова, гратис поръчка нямам  Laughing
Delka, ти си поемаш риска, ако го няма ще ти пратят ваучер  Peace 

Simple Smile да , ама минаха доста дни Simple Smile затова проверявам да не би да ми е отказана /макар в Мes remboursements нямамм нищо отказано./ама пусти зор Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт