LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 911
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 945
Момичета, моля тези, които са поръчали и получили момчешки детски тениска с къс ръкав, блузка с дълъг ръкав и/или панталон дълъг - да ми дадете размери - без значение дали за 6-7-8 години - просто като ориентир...

Досега не съм поръчвала дрехи от тук и не мога да сравня дали в действителност размерите (дължина, ширина) отговарят на тези, дадени на 1-ва страница.

А дължината на ръкавите на това яке ?
Чудя се дали размер 114 ще стане за дъщеря ми - 3г.9м., за зимата, де...

Благодаря Ви предварително!   bouquet

# 946
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Някой може ли да ми каже какъв размер са тези чаршафи?http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5417546& … ue&ksource=-1И ако някой ги има да даде отзиви?
Четох по предна страница за чаршафи с животни ,и че са хубави ,ама дали за тези иде дума ?  newsm78
Малко тъпо да се самоцитирам ,но искам а поръчам тази вечер или утре сутрин най -късно  Tired.Леглата ни са стандартни 190*90 ,обаче не виждам да са им дадени размери на пустите чаршафи. ooooh!
Много ще съм благодарна ако някой може да ме ориентира. Hug

# 947
Малко съм притеснена, защото направих регистрация на приятелка и тя си пусна 2 поръчки, но после видях, че съм написала пощенски код на Плевен 58000 вместо 5800. Дали ще стане проблем според вас?

# 948
Малко съм притеснена, защото направих регистрация на приятелка и тя си пусна 2 поръчки, но после видях, че съм написала пощенски код на Плевен 58000 вместо 5800. Дали ще стане проблем според вас?

Никакъв проблем не е - формата за регистрацция иска пет цифри в кода и аз например съм писала не 1113, а 01113, и си ги получавам  Hug

# 949
argun, благодаря ти  Hug
А в моя адрес ПК е с 4 цифри. За това се притесних.

# 950
пухчо, това е детски чаршаф, предполагам за стандартно детско легло.

# 951
  • Варна
Получих поръчка от 9-ти юли, за митница беше /Варна/. И аз видях големия кашон най-отпред  Wink
Ето някои от нещата:
страхотна жилетка 102
много готини дънки размер 102
блузки с дълъг ръкав размер 102
клинчета размер 102
едно много сладко гащеризонче за бебето на Cocoon, не го намирам, размер 71

# 952
Ето и моите първи 2 поръчки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=269150

Ако някой има въпроси, насреща съм.  Hug

Moже ли размери на дънките Aktive Wear
Мерси предварително   bouquet

И аз искам и на мъжкия панталон от тънък деним La Redoute Creation.
....................

contesa, на дънките Active Wear съм ги дала размерите снощи. А ето и на мъжкия панталон от тънък деним La Redoute Creation, размер 44: талия - 45 см, ханш - 60 см, дълбочина отпред - 30 см, дълбочина отзад - 35 см, дължина по външния ръб - 111 см, дължина по вътрешния ръб - 85 см, ширина на бедрото - 34 см, ширина на крачола долу - 22 см. Открих и линка (в кръглите цени били вече  Crazy ): http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-denim-longueur-34-si-vous … tegoryid=48583639

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 21:08 от Sun

# 953
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
пухчо, това е детски чаршаф, предполагам за стандартно детско легло.
Благодаря за отговора ,но какво значи стандартно детско легло. newsm78
Кошарата ни  бше 130/45 ,или нещо подобно .Леглата в детската сега са ни 190*90.Мога ли да гадая тея франсета каква големина  са им чаршафите.Много тъпо да не сложат размера. Rolling Eyes
Все пак ще почакам ,ако някой ги е поръчал да ме ориентира за какво легло стават. Peace

Majceto и Desi 2 много ви благодаря за отговорите.  bouquet
(редактирам тук ,да не трупам пост ,през пост и да товаря темата) Peace

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 20:41 от пухчо

# 954
Момичета нали ви бях писала че няколко дни не мога да си вляза в акаунта.....Ами кореспондирах си с франсетата и накрая те ми обясниха че тъй като имам направени няколко регистрации са ми слели акаунтите и всъшност сега влизам с акаунт от който не съм правила поръчки, но в суивито му са прехвърлили всички поръчки от другите акаунти и сега мога да влизам и правя поръчки само от един обаче продължават да ми пращат оферти на всички имейли....... Mr. Green

# 955
пухчо - имам ги тия чаршафи. размерите са като за стандартно легло 1 персон - 90 х 190; долният е с ластик, а пликът за възглавница е квадратен - мисля 60 на 60 беше

# 956
  • София-Лагера
пухчо - имам ги тия чаршафи. размерите са като за стандартно легло 1 персон - 90 х 190; долният е с ластик, а пликът за възглавница е квадратен - мисля 60 на 60 беше
И аз вчера ги получих.
Стандартни са не се притеснявай Peace

# 957
  • Пловдив
При мен сайтът се промени, а при вас? На заглавната страница изчезна секторът SOLDES и на негово място пише -50% и изглежда както беше преди да започнат намаленията. Където и да кликна обаче се появвява страницата с жената с питанките.
Сигурно е някакво временно бъгване.

# 958
При мен сайтът се промени, а при вас? На заглавната страница изчезна секторът SOLDES и на негово място пише -50% и изглежда както беше преди да започнат намаленията. Където и да кликна обаче се появвява страницата със жената с питанките.

Да, и при мен е така.  Thinking

# 959
При мен сайтът се промени, а при вас? На заглавната страница изчезна секторът SOLDES и на негово място пише -50% и изглежда както беше преди да започнат намаленията. Където и да кликна обаче се появвява страницата със жената с питанките.

Да, и при мен е така.  Thinking

А може би ще ни изненадат с финално центово намаление  smile3530

Общи условия

Активация на акаунт