LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 850
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 705
И аз да пиша за детските размери....Взимала съм маратонки на Adidas и Nike,както и сандалките на Adidas № 24.На всичките стелките са им 15,5 см  Peace Ето и снимки на стелките.

iovka_74,успокои ме,благодаря  bouquet  bouquet.
Точно този модел на Адидас поръчах №24(в розово) и се притеснявах да не са малки.Вече съм доволна Hug

lucinda,за Адидас №25 имам информация,че стелката им е 16см(макар и не този модел).
Та........прецени си Peace.

# 706
Днес си получих поръчката на митница Варна от 10-ти.
Имаше около 10 колета, но не мисля че са нови.Поръчката ми беше лека-3,4 кг.Комплект от евтините чаршафи в сиво,банския с пеперудата и един панталон и блуза за майка ми.Разочаровах се малко, защото мислех че съм поръчала възглавници, а дойдоха калъфки.Но няма какво да страдам, при положение че явно съм късметлийка, че ми дойде толкова рано поръчката.

# 707
И аз да пиша за детските размери....Взимала съм маратонки на Adidas и Nike,както и сандалките на Adidas № 24.На всичките стелките са им 15,5 см  Peace Ето и снимки на стелките.

iovka_74,успокои ме,благодаря  bouquet  bouquet.
Точно този модел на Адидас поръчах №24(в розово) и се притеснявах да не са малки.Вече съм доволна Hug

lucinda,за Адидас №25 имам информация,че стелката им е 16см(макар и не този модел).
Та........прецени си Peace.
Благодаря,ще се почудя още май newsm78

# 708
  • Там....където всичко е възможно ....
kras, какво стана с онзи колет дето чакаше на митинца Свиленград и неможеше да се събере в пощенската кола  Laughing от Редута май трябва да спонсорират митницата с по-едрогабаритни коли   Laughing
Предсрави си вчера и днес ги получих и разбрах за какво става въпрос hahahaБяха 4 голеееееми кашона средно по 11кг.единия,а нали им знаеш какви са им малки пикапчетата Mr. Green(поне при нас са такива),точно четирите кашона заемаха цялото пространства на автомобилатова хората решили да ги пратят на два пъти Joy
А иначе мноооого съм доволна Laughing LaughingПовече дрехи за себе си няма да купувам Crazy,нямам място в моя гардероб  ooooh!,но днес посгастих малко работите на мъжо и наи нахално му заех половината равтове от неговия гардероб Mr. Green
За прахосмукачката ,кво да кажа Wink,абе за тези пари толкова пък и аз я взех да си чистя стаята за почивка в магазина,тъи че ще ми върши идеална работа Peace

# 709
  • София
здравейте,момичета,аз сам поръчвала много от ла редут,обаче винаги са идвали за не повече от две седмици!пуснах поръчка на 8.07.2008 и нещата все  още ги няма и няма !мислите ли, че вече е време да се притесня?много ще сам ви благодарна за отговорите  bouquet
и аз не съм си получила поръчката от 8.07 мисля че още е рано за притеснение

ааааааа стига чакам поръчка от 02.07  и още не съм се панирала или ще я получа или ще си получа парите ако някой се сеща да 3-ти вариант да сподели

# 710
здравейте,момичета,аз сам поръчвала много от ла редут,обаче винаги са идвали за не повече от две седмици!пуснах поръчка на 8.07.2008 и нещата все  още ги няма и няма !мислите ли, че вече е време да се притесня?много ще сам ви благодарна за отговорите  bouquet

ааааааа стига чакам поръчка от 02.07  и още не съм се панирала или ще я получа или ще си получа парите ако някой се сеща да 3-ти вариант да сподели

Няма трети вариант.
1. Получаваш си поръчката. Доволна и щастлива си.
2. Не си получаваш поръчката. Връщат ти парите. Пак си доволна.  Peace

# 711
kras8204, в пощата ме информираха, че колетите за Х-во минават през митница Свиленград. Ти беше писала, че си им се обаждала. Ако не те затруднявам,би ли дала телефона, на който проверяваш за пратки. Благодаря предварително.

# 712

и аз чакам от 2ри,явно има проблем с тази дата #Cussing out

# 713
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Днес си взех поръчката от 11.07., митница:
-невероятни!-също много хубав! Имам го и в черно, много съм доволна!
-поръчах ги с идеята да ги нося аз, но така като гледам ще стават на дъщеря ми догодина /сега е на 2г/, материята им е памук, което ми харесва!
-тази чанта се оказа много миниатюрна и май бързо ще избелее.

Един потник, тип балон, коментиран е, но поръчах цвят Cardinal, не бях сигурна какво представлява-оказа се странно лилаво, което не е много по мой вкус, но ще си го нося!
За мъжлето-една закачлива тениска, която не намирам-черна, с имитация на вратовръзка и джоб отпред-приятно трико.

# 714
Някой който ги получи http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5417546& … ue&ksource=-1 да каже, комплекта с калъфка ли е или трябва отделно да се поръча, защото не намирам такава калъфка

с калъфка е -то си пише,имай в предвид че са от по твърда материя,малко по груби са,иначе са хубави

Пра ли ги вече, обикновено омекват след прането.
прах,омекотител слагах,твърди са и това си е

# 715
  • София

Няма трети вариант.
1. Получаваш си поръчката. Доволна и щастлива си.
2. Не си получаваш поръчката. Връщат ти парите. Пак си доволна.  Peace

Така де при всички положения няма да си капо. Peace

# 716
  • София
И аз да похваля тези бермуди

Много ми харесаха и тъй като тогава, когато ги поръчвах имаше налични само размер 36 и 40, а аз по принцип вземам 38, реших да се пробвам на 36... Пъхнах се в тях, но едвам ги закопчавам на копчето... Доста мислих дали да ги пускам за продан, ама пусто тъй ми легнаха на сърце, че реших в крайна сметка да си ги нося, колкото и да ми стягат  Mr. Green

А така ли са си подгънати на крачолите......в смисъл зашити ли са така  Rolling Eyes

# 717
Да попитам все пак-кодове за безплатна доставка или нещо интересно като подарък останаха ли?

# 718
Да попитам все пак-кодове за безплатна доставка или нещо интересно като подарък останаха ли?

Има друга тема за кодове!

# 719
И аз да похваля тези бермуди

Много ми харесаха и тъй като тогава, когато ги поръчвах имаше налични само размер 36 и 40, а аз по принцип вземам 38, реших да се пробвам на 36... Пъхнах се в тях, но едвам ги закопчавам на копчето... Доста мислих дали да ги пускам за продан, ама пусто тъй ми легнаха на сърце, че реших в крайна сметка да си ги нося, колкото и да ми стягат  Mr. Green

А така ли са си подгънати на крачолите......в смисъл зашити ли са така  Rolling Eyes
Да, така са подгънати, но не са зашити - могат да се смъкнат, но дори и смъкнати не са с дължината на обикновен панталон  Peace

Общи условия

Активация на акаунт