LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 779
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 870
момичета съкръщението 2 p. какво означава . дали е 2 partire - 2 броя . ровя из спалното бельо . ей това оглеждам , само на споменатото вече съкращение се чудя !
означава ли , че в размер 240/220 ще получа http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4710703& … e&ksource=-12 бр. спални торби за общата сума 7евро?

# 871
  • София
Здравейте, момичета. Днес се сблъсках със странен проблем. Днес сутринта си заредих картата с парички и щом се прибрах пробвах да си пусна поръчката. Да, ама не - на последната стъпка ми изписа: "Paiement par carte refusé, veuillez contacter une hôtesse". Стана ми ясно, че плащането с картата е отказано, но не и на кого трябва да се обадя, защото значението на думата "hôtesse" нещо не ми се връзва в случая. И така, реших, че е нужно време, въпреки, че девойката в банката каза, че плащането се отразява веднага и пробвах пак след няколко часа - и пак същото. След няколко неуспешни опита да платя дори ми направи бутона Je valide mon panier неактивен. Забравих да спомена, че ползвах един код за пътни чанти, който се хвана само на този акаунт. И така, на някоя от Вас случвало ли й се е нещо такова? Дали са ми бамнали акаунта, заради кода или временно е блокиран, заради многократните опити да платя.? Вие имате ли в момента някакъв проблем със сайта - може би проблема е при тях? Помагайте, моля Ви!

# 872
  • into the blue
oska,означава,че е за 2 човека  Peace

# 873

Естествена кожа са нали?
Колко см им е стелката и в ширина, ако може? 37 нали?
От вътре текстил ли е?
Да, естесвена кожа са, отвътре е текстил, 37 номер - ширината на стелката е трудно да се измери, но са определено за тесен крак.
Ееее сега вече ме хвана яд, че не ги поръчах. То за другите също има добри отзиви, но тези ми се струват по-стабилни. Ако мъжът ми не припадне като види извлечението от картата, ще ги взема задължително, стига да останат номера и цената да е същата. Сега обаче ще чакам предните.

# 874
момичета съкръщението 2 p. какво означава . дали е 2 partire - 2 броя . ровя из спалното бельо . ей това оглеждам , само на споменатото вече съкращение се чудя !http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4710703&SizeCode=00240&Quantity=1&PersText=&ItemId=10&Mode=Update&Single=true&ksource=-1
означава ли , че в размер 240/220 ще получа 2 бр. спални торби за общата сума 7евро?

Не, не означава това, просто размер 200/200 и следващият го водят 2р, тоест за 2човека и евентуално можеш да получиш 2калъфки, а не 2торби.

# 875
lucyakar, най-вероятно банката още не ти е осчетоводила внесената сума. Най-вероятно утре ще можеш да платиш.
"hôtesse" - банката, която ти е издала картата.

# 876
oska,означава,че е за 2 човека  Peace

Embarassedвъх колко съм била наивна значи!срааам!
но ако са 2 калъфки пак има кяр Mr. Green!

# 877
Здравейте! За пръв път пиша и имам няколко въпроса. Надявам се да ми помогнете. Изчетох подробно първата страница и си направих регистрация, но имам дебитна карта  Виза Електрон на Райфайзен, някой плащал ли е с такава? и другият ми въпрос е колко често ви пращат на имейла промо оферти,  моята регистрация е от преди седмица, но нямам още такава оферта (или нахалството ми е голямо и много бързам за оферта Sunglasses)

# 878
Здравейте! За пръв път пиша и имам няколко въпроса. Надявам се да ми помогнете. Изчетох подробно първата страница и си направих регистрация, но имам дебитна карта  Виза Електрон на Райфайзен, някой плащал ли е с такава? и другият ми въпрос е колко често ви пращат на имейла промо оферти,  моята регистрация е от преди седмица, но нямам още такава оферта (или нахалството ми е голямо и много бързам за оферта Sunglasses)

Може с тази карта да се плаща.
По втория въпрос - само Ла Редут знаят... Понякога не изпращат с месеци, понякога по 2 на седмица.

# 879
  • София
Много Ви благодаря Ви - наистина ме успокоихте. Слава богу, че утре е 2-ри и има време за последна поръчка от намаленията.  Peace

# 880
  • Разпиляна във въображението
http://aslanovi.multiply.com/photos/album/28#40

това са моите неща, които получих вчера. От всичко съм доволна, най-много от форумските чаршафи, пончото за каката и космонавта за малката

# 881
Много Ви благодаря Ви - наистина ме успокоихте. Слава богу, че утре е 2-ри и има време за последна поръчка от намаленията.  Peace

Утре е 1-ви август. Днес е 31-ви юли. Имаш 2 дни още.  Wink

# 882
  • София
Права си, разбира се, от притеснение по темата май загубих представа за времето  Confused

# 883
  • into the blue
 Miriel,може ли линк за този топ   http://aslanovi.multiply.com/photos/album/28#36

# 884

Може с тази карта да се плаща.
По втория въпрос - само Ла Редут знаят... Понякога не изпращат с месеци, понякога по 2 на седмица.
Мерси много  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт