LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 586
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 185
Момичета, как се оправяте с размерите за 2 годишните деца? Притеснявам се дали поръчаните дрешки за 2 годинки ще ни станат и до кога, а за съжаление за 3 няма, при почти всички детски модели размерите са 2 години и следващия е за 4  Sad Вие какво купувате-малки ли са 2-ките и много големи ли са 4-ките  newsm78

# 1 186
  • The point of no return
Кога ти беше предишната поръчка? Коя е банката? Имах тези два дни големи драми с моята банка и може и да ти помогна със съвет. При мен проблемът беше, че последните три поръчки не са още осчетоводени от моята банка. Това тя може да направи в срок от 30 дни след покупката. Дотогава се случват странни неща - внесла си достатъчно, а наличност за пазаруване няма. Иди утре на някой банкомат и виж каква наличност ще ти покаже - това е реалната наличност, която можеш да ползваш в момента. Дано ти помогнах.

Благодаря ти много - това ми е първа поръчка  - банката е ОББ и картата е кредитна с лимит 500 лв

ВечеПетя може би наистина проблемът е в картата - благодаря Hug

# 1 187
Момичета, как се оправяте с размерите за 2 годишните деца? Притеснявам се дали поръчаните дрешки за 2 годинки ще ни станат и до кога, а за съжаление за 3 няма, при почти всички детски модели размерите са 2 години и следващия е за 4  Sad Вие какво купувате-малки ли са 2-ките и много големи ли са 4-ките  newsm78

Повечето дрешки р-р 102 са добре на Виктория, която е 110 см висока. Малко започнаха да й омаляват вече, но като цяло са й ок.

# 1 188
  • Бургас
видях това в един от албумите  newsm78
може ли отзиви и размерчета, за кой сезон е

Аз го имам в размер 67. Тъничко е, но много приятно. Става за летните нощи и топли есенни дни. Размери ако има желаещи мога да дам, ама като изсъхне, че съм го сложила за пране  Wink

# 1 189
  • София
Кога ти беше предишната поръчка? Коя е банката? Имах тези два дни големи драми с моята банка и може и да ти помогна със съвет. При мен проблемът беше, че последните три поръчки не са още осчетоводени от моята банка. Това тя може да направи в срок от 30 дни след покупката. Дотогава се случват странни неща - внесла си достатъчно, а наличност за пазаруване няма. Иди утре на някой банкомат и виж каква наличност ще ти покаже - това е реалната наличност, която можеш да ползваш в момента. Дано ти помогнах.

Благодаря ти много - това ми е първа поръчка  - банката е ОББ и картата е кредитна с лимит 500 лв

ВечеПетя може би наистина проблемът е в картата - благодаря Hug
Това е и моята банка. Ако не си правила покупки скоро с нея или друг вид транзакции би трябвало да не е от картата. По принцип Master Card ти дава да ползваш целия лимит. Успех с първата покупка!  Wink

# 1 190

Повечето дрешки р-р 102 са добре на Виктория, която е 110 см висока. Малко започнаха да й омаляват вече, но като цяло са й ок.

Това означава, че са малко по-големи, така ли? 102 беше за 4 годинки, нали?

# 1 191
  • Пловдив
Ох ,най-после пуснах поръчката,с която се моткам от понеделник Whistling
New line - голям срам с панталона,но момичетата искаха снимки,че се изчерпват номерата... Blush Laughing Иначе панталонките са от детската 168 и са страхотни.Те са едни от форумските  Laughing А сега видях,че от тези и от трите разцветки има и 168 и ще се изям Embarassed Много си ги харесвам и ми вършат идеална работа  Wink
И аз много си ги харесвам тези форумските Simple Smile Поръчах си и  от новите и сега се чудя дали да си поръчам и трети цвят,ама докато дойдат то ще мине лятото Simple Smile А не се знае другото какво ще ми е в главата и както казва моя мъж в корема.......ей така много ме е яд още,преди да забременея си накупих сумата му и панталони и 3 якета и седат вече цяла година в гарироба,едва ли  и тази зима ще ги облека.......много бързо ми омръзват нещо Simple Smile

Добре де момичета, я кажете за тея къси гащи. Точа им се от 1-2 седмици /като по някое време номерацията беше кът/, та на въпроса.....никога не съм си взимала от детската номерация нещо за надолу. Тениски и потничета съм взимала, но за на долу не. По принцип съм 38ми номер за панталон, 168 ли да си взема  newsm78...или пък 162  newsm78 , споделете вашия опит  Hug
Ами аз да кажа за панталонките.....моите са 162 (тези които са един цвят и сега са 4 Е) ,сега не мога да ги меря че да не влизам при малкия и да го събудя,но имам копирани размери,които ми дадоха преди да си поръчам мойте:
р-р162 талия-39,ханш-47,дължина отпред 20-21,отзад - 30
р-р 168 талия 40,ханш нямам(ако те интересува питай mamaB-тя ги има) дължина отпред-24,отзад-34.
И друго ако ти помогне аз съм с талия 72-73 и ханш 88.Пъхам се в размер 36 и 162 ,тези са с ниска талия и поне на мен ми пасват страхотно Simple Smile

# 1 192
  • София

Поръчах номер 42, но според мен е умалено, защото не мога да закопчея копчето  Rolling Eyes

Ето снимки -

http://family.webshots.com/photo/2788361000102855453zcdBVL
Пак си на моя диван? Joy Joy Joy
Якето е уникално. Peace

И аз го чакам и се радвам също като Чоколина (нея трябва да я черпим всичките, че ни го намери това сако newsm20), че поръчах плюс едно. Значи трябва да ми ОК newsm19

# 1 193
а някой има ли размери в см на блузи или връхни дрехи No168:)

# 1 194
  • София
Amelly, размерите на сакото са: рамене - 39 см, под мишниците - 47 см, талия - 44 см, дължина - 64 см, дължина на ръкава по външния ръб - 61 см, дължина на ръкава по вътрешния ръб - 46 см.
Etna беше ме питала за него и тогава ги дадох, но пропуснах да й кажа моите размери: талия - 72 см, бюст - 94 см, ръст - 170 см.

Sun,сърдечно благодаря  bouquet!Снимките,размерите и твоите мерки ме ориентираха идеално  Simple Smile.
Да похваля тази блузка - http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt.aspx?productid=324094907&a … tegoryid=32408040 -имам я повече от година,обличам я често и не е мръднала след толкова пранета, трикото си е все така стегнато .Дантелката около деколтето на мен лично хич не ми хареса,та съм я махнала.Отдолу е минато на оверлог и дори без допълнителни манипулации след махането не стои грозно.

# 1 195
Искам да попитам за колко време горе-долу идват последните ви поръчки.Моята нещо се бави,а е за пощата-вече 17-18 дена,дали покрай намаленията идват по-бавно..?

# 1 196

Поръчах номер 42, но според мен е умалено, защото не мога да закопчея копчето  Rolling Eyes

Ето снимки -

http://family.webshots.com/photo/2788361000102855453zcdBVL
Пак си на моя диван? Joy Joy Joy
Якето е уникално. Peace

И аз го чакам и се радвам също като Чоколина (нея трябва да я черпим всичките, че ни го намери това сако newsm20), че поръчах плюс едно. Значи трябва да ми ОК newsm19
аууу,много е красиво,може ли линк,моля.

сега видях,че се е изчерпало,много жалко. Crossing Arms

Последна редакция: сб, 02 авг 2008, 00:52 от silvi@

# 1 197
получих си поръчката от 2.07-всичко е коментирано,но искам да похваля това-невероятно е
http://www.laredoute.fr/vente-veste-la-boutique-style-couture.as … tegoryid=23110494

kaloqnis2007 найстина изглежда страхотно това сако! А има ли подплата отвътре? Ти кой номер си взе?Ако е 38 или 40 ще те помоля за размери. Praynig

с подплата е 38 взех,силно вталено е късичко-супер,утре ще дам р-ри

# 1 198
  • София
silvi@ , няма линк вече. Бяха го пуснали за половин ден на 10 юли и който е успял да поръча тогава, успял Peace
А струваше 25 евро тази красота Sunglasses

# 1 199
тц,тц,тц,каде сьм спала значи...язьк,само това мога да кажа  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт