LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 616
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Plovdiv
Здравейте момичета. Вчера взех поръчка от 10.07. Все коментирани неща, но изкам специално да похваля сатенираните дънки, както и да благодаря на всички, които дадоха мнение затях. Аз си взех от варианта 7/8 http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22905185&a … documentid=299108 За ботуши са идеални. Аз не съм със завидни мерки, но мога да кажа, че в тях изглеждам доста добре. От ражаднето насам не съм имала толкова сполучлив панталон. По таблицата съм за 42, но имах опит с друг панатлон 40, в който плувах и рискувах с 38. Интуицията в случая не ме е подведе.  Peace
аз съм с талия 83, ханш 99 може ли съвет кой номер от тези сатенирани дънки

# 1 276
Благодарности на всички които ми отговориха за тези потури
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4154002& … ue&ksource=-1
понеже много ме кефят си ги поръчах въпреки че мисля че ще ми са малки понеже има само 34,сега остава да се надявам че ще се пъхна в тях все пак amiiii

# 1 277
Момичета кажете ми от  мъжката номерация кое отговаря на 30-31 номер от стандартните дънки  newsm78 Искам да пусна на мъжа ми един панталон ама незнам кой номер Thinking

Уф мислих си че днес ще си получа поръчката от 10-ти , но е няма още  Sad и за сметка на това пуснах една с хубавото кодче 69086 Simple Smile

Моят мъж носи такъв размер дънки, поръчах му 40ти номер от ларедут и са му ок. ))))

Направих си последната поръчка от намаленията. )))) Край за сега, поне в следващите 2месеца. ))) Макар че има хубави кодчета за новата колекция, а и аз вече си поръчах някой неща от там. ))

# 1 278
  • Перник
Аз съм с талия 86 и ханш 102. Доста са прилепнали по мен, но аз така предпочитам, а и еластана си играе ролята. Смятам, че 38 ще са ти добре. А ако искаш по-свободни може би 40.

# 1 279
  • Бургас
В този ред на мисли - моята карта изтича - и колко време преди това ще мога да пазарувам?Щото явно като наближи срока на валидност, прави проблеми
май-като останат 6 месеца до изтичане на срока на картата и не може да се пазари

#Shocked Ама как така 6 месеца? И кво - 6 месеца няма да можеш да поръчваш? Това е абсурд... На мен картата ми изтича май месец догодина, това значи ли че на зимната разпродажба ще съм с вързани ръце? cry

И според мен не може да е вярно, макар че наистина може да си зависи и от банката. Моята е на Пощенска и ми беше валидна до юли месец, тоест до преди няколко дни, а последната поръчка я направих преди една седмица Peace

# 1 280
  • Пловдив
при вас сайта нормално ли зарежда? от вчера една страница ми я отваря по 5 мин! Само с ларедута имам проблеми, а с други сайтове всичко ми е наред - значи не е проблема в моя телевизор. Страшно се изнервих вече....

Междудругото днес на митница Пловдив имаше доста колети! Аз си взех 2 бр /бях първа  Mr. Green/. Единият с чаршафите, а другия с "бенетонските" рокли /и от трите цвята, но различни номера/ и сините джапанки адидас- на живо са по-хубави, а черните не ми харесаха толкова колкото на снимката

А, ти в колко часа отиде  newsm78
За мен нямаше нищо, а чакам толкова много  Rolling Eyes Проверих към 12 ч.

# 1 281
  • София
Здравейте, имам дрешки за Продавалника и вече пуснах една обява. Интересува ме как процедирате, когато купувача не е от града, в който живеете. Как му пращате дрехите и как си гарантирате, че ще си получите парите? Извинете, че поствам този въпрос тук, но тъй като дрешките са от La Redoute, май все пак е по темата.  Embarassed

# 1 282
Здравейте, имам дрешки за Продавалника и вече пуснах една обява. Интересува ме как процедирате, когато купувача не е от града, в който живеете. Как му пращате дрехите и как си гарантирате, че ще си получите парите? Извинете, че поствам този въпрос тук, но тъй като дрешките са от La Redoute, май все пак е по темата.  Embarassed

Гаранция................Франция Mr. Green.
А сега сериозно:
Продавалника си има форум,там можеш да си зададеш въпросите:http://www.prodavalnik.com/forum/index.php?board=3.0 .
Можеш също и тук да продадеш несполучливите си покупки: http://laredoutebg.wordpress.com

# 1 283

Момичета, много моля, ако някой има тези да ми каже дали си отговарят на номера и ако някой има размер 38 или 40 да ми каже мерки  Praynig  Praynig  Praynig

# 1 284
  • в страната на абсурдите
няма такова нещо за картите-6 месеца!аз съм с мастеркард на дск,която ми изтича м.11 2008 и през цялото време на намаленията съм пазарувала с нея

# 1 285

Момичета, много моля, ако някой има тези да ми каже дали си отговарят на номера и ако някой има размер 38 или 40 да ми каже мерки  Praynig  Praynig  Praynig

Имам ги. Има и снимки в албумчето в подписа ми. Моите са по-малък размер, но си отговарят абсолютно точно.

# 1 286
pepi7096 тези размери съм ги копирала преди време дори не зная от чий пост - дано ти свършат работа
Размер 38
Талия 39см.
Ханш - 50см
Дълбочина отпред - 24см
Дълбочина отзад - 36см (тези размери са до ръба)
Дължина по вътрешния ръб - 81см
Дължина по външния ръб- 103см
Помня че дори вътрешния и външния ръб като размери бяха разменени и nameika поправи ,но наистина не помня кого  Blush

Момичета извинявам се,че си задавам и тук въпроса,но тук май четете повече,а имам нужда от информация - някоя скоро пускала ли е прахосмукачката тоест дали кода е все още активен?
Благодаря на отговорилите предварително   bouquet

# 1 287
Алекс, понеже имаш и тези и сатенираните, кои според теб са по-хубави? И кои би препоръчала, ако трябва да се избере един от двата с оглед качество и цена

И пак да попитам за тези, че преди никой не ми отговори, има ли ги някой? Дали си отговарят и има ли някъде размери за 38 или 40

# 1 288
От тези точния номер ли се поръчваше?

# 1 289
  • Sofia
Аз съм с талия 86 и ханш 102. Доста са прилепнали по мен, но аз така предпочитам, а и еластана си играе ролята. Смятам, че 38 ще са ти добре. А ако искаш по-свободни може би 40.

Странно.  Rolling Eyes
На мен 38 р-р са ми точно по тялото при мерки 77 и 97.
nadiad79,  дали панталоните се различават в един и същ размер или са ти много опънати?

Общи условия

Активация на акаунт