LaRedoute.fr - 73 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост преди да питаш!

• 104 586
  • 1 428
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Перник

Странно.  Rolling Eyes
На мен 38 р-р са ми точно по тялото при мерки 77 и 97.
nadiad79,  дали панталоните се различават в един и същ размер или са ти много опънати?
Доста са ми опънати, но не са ми малки. Не ми стоят грозно опънати.

# 1 291
Алекс, понеже имаш и тези и сатенираните, кои според теб са по-хубави? И кои би препоръчала, ако трябва да се избере един от двата с оглед качество и цена

Пепи, тези вторите ги виждам за първи път. И те ми харесват...  Laughing

# 1 292
  • Sofia
В този ред на мисли - моята карта изтича - и колко време преди това ще мога да пазарувам?Щото явно като наближи срока на валидност, прави проблеми
май-като останат 6 месеца до изтичане на срока на картата и не може да се пазари

#Shocked Ама как така 6 месеца? И кво - 6 месеца няма да можеш да поръчваш? Това е абсурд... На мен картата ми изтича май месец догодина, това значи ли че на зимната разпродажба ще съм с вързани ръце? cry
кви са тези свободни съчинения бре хора ooooh! Докогато ти е валидан картата,дотогава можеш да пазаруваш

# 1 293
Някой имали ги снимани в албума си на живо да пусне  линк  Praynig, че мисля да ги купувам от една мама но не съм ги виждала -сребристи с бели камъчета

# 1 294
Да се оплача и аз, че да ми олекне малко Cry, то друго не ми остава така или иначе-заредих си вчера специално картата, пари има, още преди обяд, да пусна едни бански за баща ми и едни къси панталонки, уж да дойдат преди морето, вчера цял ден не успях да пусна поръчката, сутринта вече цените на банските от 5 евро бяха на 15 евро, преглътнах и това, но и днес не мога да пусна поръчка-просто ми идва да се гръмна, най-много да съм блокирала картата от толкова опити, а утре вече цените ще са променени и ми идва #Cussing out #Cussing out!
Влизах, излизах, кво ли не правих-все ми дава да се свържа с банката, ама в понеделник какво ще ги правя като се свържа аз с тях, да ги видя какво ще замажат пак, че е станало и не съм могла да си ползвам парите!

# 1 295
pepi7096, дънките за 5евро си отговарят на номера, имам 40ти ако те интересува. Всичко взимам 40ти номер и тези са ми ок.

# 1 296
Ако ми дадеш размери за 40 ще съм ти много благодарна. А ако ми кажеш и мерките си, още повече  Hug

# 1 297
  • в страната на абсурдите
и аз вече приключих с последната си поръчка!трябваше да махна някои неща от кошницата,защото бяха с нови цени!

# 1 298
  • София
Да се оплача и аз, че да ми олекне малко Cry, то друго не ми остава така или иначе-заредих си вчера специално картата, пари има, още преди обяд, да пусна едни бански за баща ми и едни къси панталонки, уж да дойдат преди морето, вчера цял ден не успях да пусна поръчката, сутринта вече цените на банските от 5 евро бяха на 15 евро, преглътнах и това, но и днес не мога да пусна поръчка-просто ми идва да се гръмна, най-много да съм блокирала картата от толкова опити, а утре вече цените ще са променени и ми идва #Cussing out #Cussing out!
Влизах, излизах, кво ли не правих-все ми дава да се свържа с банката, ама в понеделник какво ще ги правя като се свържа аз с тях, да ги видя какво ще замажат пак, че е станало и не съм могла да си ползвам парите!

Кога ти беше предишната поръчка? Коя е банката? Имах тези два дни големи драми с моята банка и може и да ти помогна със съвет. При мен проблемът беше, че последните три поръчки не са още осчетоводени от моята банка. Това тя може да направи в срок от 30 дни след покупката. Дотогава се случват странни неща - внесла си достатъчно, а наличност за пазаруване няма. Иди утре на някой банкомат и виж каква наличност ще ти покаже - това е реалната наличност, която можеш да ползваш в момента. Дано ти помогнах.

Това е мой пост от вчера. Често обвиняват в тази тема французите, че не си дърпат парите, но поне аз нямам такива наблюдения - дърпат си ги веднага. Нашите банки правят проблем с тези късни осчетоводявания. Аз внесох повече от 700 лв. за 2 дни, за да мога да направя покупка за 350 лв., заради гореописаното. За съжаление е събота и е последен ден от разпродажбата.  Sad

# 1 299
  • Пловдив
Persia  благодаря!

# 1 300
Искрено ви се възхищавам кога успявате да прочетете всичко и да отговорите!
Да дам и аз отзиви за няколко неща, някои от които получих отдавна, но сега ми остана повечко време.  Party
http://www.laredoute.fr/vente-le-slip.aspx?productid=324097921&a … tegoryid=47074349
не ми харесват. Поръчах два чифта, едни на майка ми, едни на мен, но нито цвета е същия тюркоаз като други, които имам, а и са доооста изрязани за моя вкус. и трикото не е много хубаво. Но за тези пари  Laughing
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=45551656&a … documentid=321408
също разочарование

Здравей, този бански кой номер ти е? Евентуално бих могла да преглътна разочарованието ти, ако е мой номер! Mr. Green

# 1 301
mamaB,как ви стоят Тези ?Питам,защото по принцип сега носим №23,за есента се ориентирам към 24.........Притеснява ме само,че на №24 стелката е 16 см.-много ми се струва Thinking.Колко е вашето краче в момента?

# 1 302
Пуснах (надявам се) последната поръчка.

# 1 303
Горката

# 1 304
Горката

Whistling

Общи условия

Активация на акаунт