Звездни компромати - 28 част

• 51 117
  • 507
  •   1
Отговори
# 375
следи от сълзи,днес те гледах по планета с преслава

Crazy не ми казвай,че са снимали от простотията в Бургас "Пока".

# 376
  • на пистата

Crazy не ми казвай,че са снимали от простотията в Бургас "Пока".
не знам,превключвах каналите и поподнах на нея ипосле го махнах

# 377
Shocked Аз се чудя къде съм виждала това лице  Laughing

# 378
  • Варна
Аз нещо не можах да схвана, ама нали ми резнаха кабелната, не че се спирам често на Планета.  Mr. Green Моля някой да разясни.  Praynig

# 379
Току що даваха СлеДи оТ СълЗи по Планета ТВ във дневника на турнето от гр.Кърджали.
За пропусналите моля ЦЪК

# 380
Току що даваха СлеДи оТ СълЗи по Планета ТВ във дневника на турнето от гр.Кърджали.
За пропусналите моля ЦЪК
Вярно, че това е СлеДи оТ СълЗи ..... Thinking

# 381
Вие не знаете ли,че тя е най-голямата фенка на Преслава?  Simple Smile

# 382
# 383
Вие не знаете ли,че тя е най-голямата фенка на Преслава?  Simple Smile

Да бе, тя даже тема беше пуснала за това как иска да я види и да я изненада.  Grinning

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=320022.0

# 384
# 385
И аз гледах Следи от сълзи, беше сладка и притеснена  Wink

# 386
Не са реални компромати, но идеята , с която са направени ме разби.

Элисон Джексон — фотограф-папарацци, которая возвела свои работы в ранг современного искусства.

На фотографиях изображены двойники, цель снимков - показать, что происходит в воображении публики.

Ето ги.

# 387
# 388
Не знам дали питането ми е за тази тема, но бях чела някъде, че циганската драма на Софи Маринова щяла да приключи на 09.08.2008, когато с Дачо щели да се оженят (искали на 08.08.2008, ама някаква нумероложка казала, че датата не била подходяща и те отложили за 09.08.2008).
И вчера, докато обсъждахме на маса сватбения бум, се сетих за тази безкрайно полезна информация, загнездила се в моята глава, и искам да попитам някой знае ли нещо по въпроса? Батко му на Лоренцо стана ли му татко?

# 389
  • Варна
Не знам дали питането ми е за тази тема, но бях чела някъде, че циганската драма на Софи Маринова щяла да приключи на 09.08.2008, когато с Дачо щели да се оженят (искали на 08.08.2008, ама някаква нумероложка казала, че датата не била подходяща и те отложили за 09.08.2008).
И вчера, докато обсъждахме на маса сватбения бум, се сетих за тази безкрайно полезна информация, загнездила се в моята глава, и искам да попитам някой знае ли нещо по въпроса? Батко му на Лоренцо стана ли му татко?
Ами не, отново са я отложили.  Mr. Green Четох го някъде тези дни.

Общи условия

Активация на акаунт