Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако главоболието ми не минава с парацетамол?
Какви са методите за облекчаване на контракциите по време на бременност?
Какви са методите за облекчаване на кърменето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако главоболието ми не минава с парацетамол?
За главоболие, което не се облекчава от парацетамол, можете да опитате други методи като масаж на стъпалата, поставяне на мокра и студена кърпа на главата или легнало положение. Разходката на чист въздух, приемането на повече течности и консумацията на шоколад също могат да помогнат. Важно е обаче да се консултирате с лекар, особено ако главоболието е придружено от други симптоми.
-
Какви са методите за облекчаване на контракциите по време на бременност?
-
Какви са методите за облекчаване на кърменето?
-
Какво представляват контракциите и как се разпознават?
-
Как да разпознаем контракциите и дали са болезнени?

) 
така,че мойто щъркелче все още е с неясен цвят...(незнам защо ,но аз съм уверена ,че ще е мома)
...инак по важното да се роди живо и здраво бебе...
само мога да се моля всичко да е наред.
ще ми се разхлади душичката,че тук страшна жега...

Значи усеща се като стягане на коремчето, все едно се свива като топка и става твърдо мястото. Определено като преядеш може да се сбърка, че са контракции, но всъщност незнам от преяждане да се получават
Тогава ти е тежко като цяло на корема, а не на определено място. Незнам дали го обясних добре. Но аз чак сега взех да ги различавам що годе, ей преди малко ме стегна и се сетих, че питаше
В неделята пък започна голямото разчистване на тавана. Напълнихме трите казана до нас и остана още толкова за изхвърляне, но друг път, че накаря вече не ме държаха краката от катерене на пет етажа.
С дунде и корсет 
), но пък киселини колкото искаш. Първият път не беше така, но това да ми е дерта 
!