Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако главоболието ми не минава с парацетамол?
Какви са методите за облекчаване на контракциите по време на бременност?
Какви са методите за облекчаване на кърменето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако главоболието ми не минава с парацетамол?
За главоболие, което не се облекчава от парацетамол, можете да опитате други методи като масаж на стъпалата, поставяне на мокра и студена кърпа на главата или легнало положение. Разходката на чист въздух, приемането на повече течности и консумацията на шоколад също могат да помогнат. Важно е обаче да се консултирате с лекар, особено ако главоболието е придружено от други симптоми.
-
Какви са методите за облекчаване на контракциите по време на бременност?
-
Какви са методите за облекчаване на кърменето?
-
Какво представляват контракциите и как се разпознават?
-
Как да разпознаем контракциите и дали са болезнени?

suny4
Данче
доня КОПРИВА
stelaruseva
tony1166
nadeto_pm
Smiling_Sisi
kali-m-g
bebka2304
Доника
за всички 

,че търпението ми се изчерпа вече.Стискайте ми палци,че съм много уплашена
Това е мацки.Май ще има нет в хотела,така,че ще ви навестявам отвреме навреме от моренцето.Цункам ви всички и да пазите тумбаците
-за съжаление не мога да пиша,че Тони е болничък и иска да съм до него.Но си намирам време да чета и ви се радвам-кой на море,кой вече мечтае в розово или синьо...Аз зарязвам докторските приказки и почвам да си пия Матерната,че оная вечер такава крампа получих на левия прасец-изкара ми въздуха.За пръв път ми се случва и вземам мерки да несе повтаря.Първата бременност ми беше рай,но тази ще ми даде всичките си очарования...Готова съм за новия,макар и нелек,опит
С вас си е удоволствие да бременея-много хубави неща да ни се случат в новата тема

в Сарафово не беше ли същата история?