Аз ще съм Януарска мама, а пупата ми вече е доста голяма

• 16 745
  • 299
  •   1
Отговори
# 60
  • София

П.С. Леле аз днес съм много досадна - само на тая страница съм се разписала 3 пъти!
Е ти и заради мене-аз ви чета най-редовно, ама мнооого ме мързи да пиша. По принцип един мързел ме е хванал, че чак ме е срам Embarassed
За контракциите-бяха ми на 5 мин. вече, когато аз аджаба се светнах, че може би и това да са контракции-добре, че бях по-отрано в болницата, та да питам акушерката...И сега не знам дали ще ги усетя.е, свива ме от време на време корема, но го отдавам, на евентуални сраствания от секциото. Нищо не пия засега-устисквам.
Айде, че ще ходим с Бати на разходка Simple Smile
Лелее, забравих да честитя РД-то на Танитка  bouquet

# 61
 tanitka ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

Една свещичка повече гори,
една сълза в очите ти блести.
Не си с година остаряла,
ти просто повече си помъдряла!

# 62
Момичета стискайте палци,днес съм на лекар и много ми е притеснено.От месец не съм виждала бебо и се моля всичко да е наред Praynig.Страхувам се защото още не мога да кажа че го усещам а мисля че вече трябва. Thinking

мим радвам се за теб, само така ,за напред никакви проблеми вече  newsm10

данче благодаря за изчерпателното обяснение за контракциите, но все пак не мога да преценя . Heart Eyes

Vampal чудесни снимки, пожелавам  ви много семейно щастие ,любов и здраво бебче да радва и изпълва дните ви.

Внимавайте с тези ремонти и домашни задължения, не се претоварвайте,почивайте по-често и се пазете. newsm51  love001

Хайде за сега чао от мен ,ще пиша след прегледа.При вас вече ще бъде утре smile3534 newsm62

# 63
Момичета, благодаря ви за пожеланията !  Hug На всички да ви се връща многократно Simple Smile
Vampbal, от снимките ви личи щастието ви . Дано не ви остави цял живот!
Suny4, имаш стиснати палци от мен .

# 64
Здравейте мацки  Laughing
tanitka  newsm59 Честит Рожден Ден , пожелавам ти много щастие, любов, успех и една лека и безпроблемнна бременност  Hug
Да се отчета взех си резултатите от БХС и отидох при док, каза че риска ми е много нисък и повече няма да правя БХС  Simple Smile направо ми олекна  Praynig Вече може да се отдам на сватбени приготовления, че време не остана, а аз нищо не съм гледала  #Crazy, утре се каня да отскоча до Пловдив да разгледам един сватбен салон  Simple Smile
Момичета май и на др места са почнали да правят БХС, защото моето го дадох в една лаборатория тук в Ст.Загора тук ми взеха кръв и сега като го получих на листа пише Името, което го е правило и името на лабораторията, която не е тази в София  #Crazy  newsm78 и ми взеха 40 лв.
suny4 стискам палци
Аз по някога усещам нещо като боцкане в ляво или в дясно ниско долу  newsm78 и все си мисля може ли да са контракции, но така като Ви чета май ще е нещо друго, док каза само че е нормално  newsm78
Усещам и понякога нещо като леко къркорене ама не точно и не в целия корем и се чудя бебо ли е не е ли, но пък толкова рано май не може да е той, така че общо взето добре че сте Вие които сте минали по този път за да казвате иначе ще съм само в чуденки  hahaha
Лека вечер от мен  Hug

# 65
Здравейте, девойки Simple Smile
tanitka, Честит рожден ден! Бъди винаги усмихната, весела и да бъдеш най-щастливата майка януари Hug
Vampbal- супер снимки- все едно не са правени в България- направо са си за някое списание за сватби Simple Smile Пожелавам ти много семейно щастие и безгрижни дни!
Аз днес бях на преглед- бебо върви с 1 седмица напред и е 180 гр- има-няма 1 чаша с кола- без  чашата Laughing Всичко е О.К. Още не си знам щъркелчето- май док видя нещо, ама сигурно не е била сигурна 100 % и само ме попита първото какво беше? Аз веднага я питах вижда ли сега какво е, но тя каза, че още не- другия път.
Иначе аз не знам какво представляват контракциите- миналия път ги изпреварихме със секциото, а сега нищо не усещам като втвърдяване, придърпване и т.н. Вече всяка вечер усещам бебока- поритва си ме здраво и като си сложа ръката и го усещам как се намества вътре Simple Smile
Хайде лека вечер и умната Hug

# 66
  • софия
Честит рорден ден Танитка!!!
 С пожелания за много здраве.щастие и късмет и януари да гушкаш най-кроткото бебе!

# 67
tanitka, Честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, усмихната и само положителни емоции да те съпътстват!  newsm59

Данче  благодаря за обясненията за контракциите, но и аз не съм сигурна все пак дали съм имала такива. Така като гледам, то явно накрая чак ще разбера кое какво е било, ама май по-добре така. Само си втълпявам разни глупости.

Отоносно БХС - със сигурност не трябва да е на гладно, аз изрично попитах. Освен ако не се налагат и други изследвания с едно взимане на кръв.

# 68
Здравейте от мен на всички  бъдещи мами bouquetи аз като вас ще бъда януарска мама newsm44

# 69
девойки, моята лекарка нищо не ми е казвала за бхс (нали това е за аномалии и нежелани ...) ; пуснах си кръв и урина , и взехме мерки за занижените стойности; имам преглед чак 18 г.с. - тогава дали ще мога да си пусна бхс ? / или да звънна да питам ?
Ходи ми се на 3Д, но с това гласене за сватбата - сили нямам Sad

Таниткааааа- честит рожден ден много щастие ти желая... Heart Eyes

# 70
Здравейте момичета,благодаря за подкрепата и за стиснатите палци , newsm51прегледа мина,всичко е наред,мога да кажа само че бебо е жив и расте усилено newsm44.Днес не ме гледаха на ултрасаунд само чухме сърчицето как бие ,примериха ми корема ,взеха ми кръв и урина.Доктора каза да отида пак след две седмици/тогава ще бъда в 20г.с./ и ще ми направят обстоен преглед на ултрасаунд,ще проверят всичко и ще ми кажат пола.Предполагам че това е фетална морфология,но понеже тук всичко си движи моя доктор и си ходя само на едно и също място за прегледи и изследвания не ти казват много какво ти правят точно.Само ти съобщават какви са резултатите от рода на :всичко е ок, няма за какво да се притесняваш,само се грижи за себе си и си почивай останалото е моя работа".Разбира се ако има нещо нередно също ти го съобщават.Искам да кажа че не се налага аз да ходя да си записвам допълнителни часове за изследвания или други прегледи, доктора се грижи за всичко и той преценя какво да ми направят,което за мен е идеално.
Дотук добре но също така днес разбрах че съм качила цели 6кг. не мислите ли че са много.Всички ми казват че последните 3 месеца се качва най много,какво ли ще стана до тогава ако продължавам така да раста?

Добре дошли на новите мами,лека и безпроблемна бременност,и здрави бебчета през януари  newsm30

лек ден на всички от мен   love001 Two Hearts smile3504

# 71
Здравейте и от мен, мамчета сладуранчета   Hug

Tanitka, ЧРД, желая ти достатъчно от всичко: щастие, любов,пари,благополучие и едно гушкаво бебче януарче smile3510  bouquet

Suny4, радваме се за теб и нека и ти всички имаме само добри резултати до края. Относно прегледите и тук е така, дори доки каза че по принцип,ако резултатите са ОК, не ти го съобщават,но аз все си се обаждам да си питам,да не са ме забравили   #Crazy
До лекар - специалист е трудно да се добереш, освен на частно. Първата ми ЖК е на 21.08,а първия редовен УЗ-16.09. Добре че ходих на платени УЗ, та си видяхме акробатчето baby_neutral

Добре дошли на lubobitka i desisladka и леко бременеене!

цунки

# 72
Tanitka, да си жива и здрава. Всичко най-най, та по
Амелия, Катрин е Телец, не че има голяма разлика от овена. 

# 73
Добро утро,  мили момичета!
  bouquet  bouquet  bouquetПрекрасен ден ви желая!  bouquet  bouquet  bouquet

# 74
  • София
Добро утро и от мен на всички тумбачета!   bouquet

Evjeni все рогати са ни децата, а и вторите няма да отстъпват  та ни чака   newsm48   smile3515

Приятен ден на всички желая! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт