Аз ще съм Януарска мама, а пупата ми вече е доста голяма

• 16 751
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Привет и от мен!
И мен много ме мързи-и-и-и...........
Вампбал-не се притеснявай излишно,всичко ще е на ред!Това с усещането на бебето е индивидуално,а и при нас които бременеем за първи път,май ще ги усетим бебчовците по-късничко.То и аз все измислям за какво да се притеснявам,ама виж теб как те успокоявам hahaha hahaha hahaha
Добре дошли на новите коремчета!Дано да идват и още мно-о-о-ого нови попълнения!И да си споделяме само хубави неща до финала!
Това със седмиците и месеците и аз нещо не мога много да го оправя и вече хич и не питам.Важното е,че бебчо расте и е добре.
Много хубав летен ден ви пожелавам! smile3525

# 91
Vampbal не се притеснявай за усещането, всички казват, че е строго индивидуално. Казват, че за първа бременност ритането обикновено се усеща чак след 20-та седмица.
Аз може да се каже, че го усещам, но не съм много сигурна. Просто като ходих при Мазнейкова на ФМ и го гледах как рита (а той яко риташе и се въртеше) разбрах, че тези гъделичкания и тупкания в корема ми са от него, тъй като и тогава ги усещах. Пък и докторката каза, че е доста големичък за мойта структура и е нормално да започна да го усещам малко по малко. Но нищо не е задължително.

А пък мен ако знаете колко ме мързи  smile3507, а пък и съм разсеяна, направо ще си забравя главата някъде  smile3516.

Espa май това за седмиците и месеците е... никой не знае кое е вярното. Дай ще си харесаме единия от сайтовете и ще си изчисляваме по него. Пък и според мен тези линийки http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php са си верни или поне на мен ми харесват  smile3503.

# 92
Здравейте, мами Simple Smile
Гледам говорите за зодии- аз нямам много познати козирогчета, ама аз и не вярвам на зодии. Имах една съученичка- родена на моята дата и моята година- и бяхме пълни противоположности Simple Smile
vampbal въобще не се шашкай- аз с първата бременност усетих бебока в 5-я месец, нормално е да не го усещаш още Peace
Сладурчеста, аз и миналия път и сега броя месеците в зависимост от термина, т.е. всеки месец на числото на термина си влизаш в следващия месец. Peace

# 93
Привет мамииииии, Simple Smile
КОй ходи на 3Д а Simple Smile Simple Smile Simple Smile аааааааааа , и кой си пусна бхс , а Grinning .а.а.а.ааа
и кое малко диваненце не се спря , но не си и показа чурката GrinningVery Happy:D aaaaaa
Много е сладко, всичко си е наред, имаме си снимки и клипчета. Но се успокоих ,
т.к. аз нямам още усещания....даже на моменти се бъзикаме, че го пристискам с много храна Grinning
Добре дошли на всички нови Simple Smile

# 94
Здравейте мами,реших и аз да пиша във форумите. На 25 януари ми е термина да родя второто си бебче:).Дайте информация за добри гинеколози в Бургас, че на повечето славата им е много лоша

# 95
Биби, добре дошла!
Вампбал, и аз да те успокоя не се притеснявай. На мен ми е за втори път, а още не може да се окаже , че усещам бебчо, само веднъж, но отдавна беше и то го разпознах, защото имах спомени отпреди.
А за броенето на седмиците, аз съм се отказала да ги броя, броя само месеците  Laughing И аз като Тонито на деня на термина знам, че си влизам в следващия месец.
Момичета, аз май ще пиша чак като се върна от морето, а то няма да е много далече, защото за кратко ще навестим моренцето.

# 96
ПРИВЕТ МИЛИ МАМЧЕТА!!!! нямаше ме два дни понеже нямах нет и едвам събрах сили да ви прочета...денс ми е толкова изморено, а това което съм правила е един час на плажа, малко пазар, боядисах си косата, изглеадих четири фанелки и правих салата...просто нямам думи...а вие мили момичета, които и работите сте си направо ГЕРОИНИ...браво за което...аз не знам как бих се справила...искам да ви пиша от няколко дни за разни неща, така че ако съм много дългаааааааааа ме извинете от сега..

пъ
рво за сънищата...сънувам САМО кошмари...дали ще е нещо свързано с бебето,че няма да го има или че нещо лошо се случва с мен....и акто се събудя ми се спи, а не ми се заспива...вие имате ли подобни терзания, защото някъде четох че във втория триместър било нормално бременните да сънуват кошмари...

второ...да ви разкажа днес за една "майка" на плажа.... дойдоха майка,татко,бебе и баба....от самото начало за сладкото момиче се грижеше само бабата...и аз мислено си викам, това дете майка няма ли си...и в тоя момент майката се изцепва, ако още веднъж се размрънкаш ще те ошлевя да се осъзнаеш...и си викам на акъла, май му е по-добре с бабата...ужасно е да се говори така на дете...ако някоя от нас си хареса чифт обувки и се окаже че няма номер ще се вкисне, а какво остава за дете, което още не разбир,а нищо и са му взели играчката...дано сред нас няма такива майки...психолога в мен крещи...много май колеги искат да се занимават с детска психология, но според мен трябва да се лекуват родителите...както и да е...всеки сам си решава...просто трябваше да споделя...
иначе съм добре..в понеделник се прибирам и ще си нагушкам прекрасния мъж...толкова съм щастлива че ще го видя....
айде стига толкова и ЛЕКА ВЕЧЕР

newsm51 newsm51 newsm51
welcome на новите мами...

# 97
Момичета,да ви се похваля-вече усещам ясно движенията на бебчо newsm76!Много е мило,а и вторник бях болна и се стреснах как ли е малчо-и хоп,той се обади.Но Тони още ми е на легло-само спи или гледа тежко...А тъкмо започна да говори с изречения.Като танго сме-2 напред,1 назад Blush
Лека вечер и пазете се здрави Hug

# 98
Тъй,тъй,и аз мисля да стискам за водолейче-радвам се ,че има и други ентусиасти за каузата Grinning

# 99
Дъщеря ми е водолей, сега най-вероятно пак ще е водолейче. Поне ще мога да сравнявам характери и да преценя дали има нещо вярно в зодиите.  Grinning

# 100
Добро утре мамки.
Аз съм водолей, съпруга -водолей,  а сега и детето. Така че нищо лошо за водолеите Laughing Laughing
Днес ми е последния работен ден и отиваме на моренце.За две седмици толкова ще изпишите ,че няма да смогна да ви изчета после. Ама пишете сега има за какво да се пише.
Прегращам ви силно. Hug Hug Hug Hug Ще ми липсвате.
Записах си час за доц. Томова. все още ми се гади сутрин , а и понякога се стига и до повръщане. Аз май ще съм от тези , които късно започнаха ама качествено Confused
Друго оплакване е болката от време на време отдолу, точно под срамната кост и аз незнма как да го обесня. Ама всички казват че е нормално.
Лек ден на всички.

# 101
Ох и аз искам за водолей. То и както ми местят термина може и да стане. Последно сме за 16.01, но се надявам бебето да се роди по след 20.01. А иначе аз още не го усещам, а така чакам. Накрая горкото ми бебе от нетърпение ще ме изрита силно, че да се усетя.  newsm45

# 102
Добро утро, Момичета!

Лорини, аз също сънувам кошмари, но според мен това е повече от притеснение. Thinking

# 103
  • София
Аз не държа да е водолей..или за конкретна зодия, но ми се ще да е в Януари ( калкулаторите в нета ми дават 30-31 Декември), защото синчето е Декември и винаги е бил най- малкият в групата в Детската градина. А все пак има дечица от групата които са Януари, февруари...то при малките деца това си е цяла година разлика.

Затова ми се ще да е Януарско- за да е от най- големите и в ДГрадина и после в училище.....но Божа работа.

Vampal, аз усещам беб4о от 14 г.с, но ми е второ , а първото почнах доста късно да го усещам- 18-20 г.с( както си е по учебник), тъка 4е не се притеснявай излишно. Скоро и теб това щастие ще те споходи...После пък ще се молим да не ни ритат толкова силно #Crazy

И аз нямам вече търпение за втората ФМ...за да видя бебо и вече на 100% да разбера пола, че почнах да се заглеждам по магазините, но още не смея нищо да купя.

# 104
Ние у дома сме все зодия близнаци!
Мъжът ми е през май, а аз и Калоян сме през юни в два съседни дни. Роди ми се подарък за РД така да се каже  Laughing

Не сме никак лесни, понякога се чудя как не сме се избили досега  Grinning
Вярвам в зодиите защото виждам отражението си в Калоян и сега разбирам какво им е било на майка ми и баба ми.
Бебка се очертава козирог. Това ми е много нелюбима зодия. Много са проклети, ще ми вземе здравенцето, но майната му, да се роди жива и здрава, а другото  каквото такова.

Аз опплаках ли ви се за болките в костите, незнам. Всичко ме боли, всички кокали и жили в областта на гениталиите просто ме скъсват. Дали защото бебето се развива по ниско заради ниската плацента, незнам, но е ужасно. С Калоян не ме  е боляло така, но с него бремеността ми беше по учебник, никакви проблеми, сега го осъзнавам чак. Иначе аз след раждането получих ставни проблеми, лекарите така и не ми поставиха единна диагноза и не се разбра какво ми е точно и защо ме боли. Основните съмнения бяха свързани с качените кг., общо 25, които се бяха отразили много зле на кокалите ми. Аз съм дребна с много тънки кости. Сега първосигнално си казах " Ето, започнах да качвам и започна да ме боли", е да де ама съм качила 2, 5 само от началото на бремеността. Едва ли е от това.... Незнам какво да правя. Струва ми се излишно ходенето на ортопед защото те винага искат актуална рентгенова снмика, а аз сега не мога да си правя такава... Ще видим, все се надявам да отшуми този проблем, въпреки че не виждам точно как ще стане това  newsm78

Добре дошли на новите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт