® E-bay - тема 13

• 50 358
  • 863
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Страхотна! Истинска или копие? Мноого го харесвам този модел, но за истинска не съм дорасла Mr. Green

# 136
  • Бургас
Аз си бях набелязала същото чанте, само че в сребристо.  Heart Eyes Но ми го отмъкнаха под носа  #Cussing out

# 137
за 40лв копие е. Laughing..не ми се дават над 100лв за оригинал използван Thinkingтова поне нови4ко Wink

# 138
  • София
Че за 40лв и за копие е екстра. Аз гледах копия за 70-80 и като не съм видяла ни кожа, ни изработка, реших,че не си струва. А твоето попадение е страхотно,честито!

А ние защо толкова жени сме я загледали тая чанта?! Thinking

# 139

Имаше на аглийския един продавач със всякакви цветове от тоя модел, наддаването почваше от 0.99 лири.

# 140
  • на пистата

Имаше на аглийския един продавач със всякакви цветове от тоя модел, наддаването почваше от 0.99 лири.
дай го тоя продавач

# 141
Трябва да се разтърсиш, аз не го помня, но съм го виждала.

# 142
Вместо запис - случвало ли ви се да комуникирате с германец, който мисли че България е някъде в далечна Америка  Flutter?

# 143
Сигурно затова цените за доставка са им главоломни.  ooooh!
Случвало ми се е английските пощи да ми пратят пакета в Боливия вместо в България, явно и там не са наясно къде се намираме.

# 144
  • някъде там
http://www.auctiva.com/hostedimages/showimage.aspx?gid=82553& … ts=0&format=0
Това дали е китайско? newsm78 Спечелих го и се чудя,що съм станала недоверчива незнам Blush
http://search.ebay.com/_W0QQsassZrugmagic това е продавача

# 145
Вместо запис - случвало ли ви се да комуникирате с германец, който мисли че България е някъде в далечна Америка  Flutter?
случвало ми се е да ме питат БГ  континент ли е #Crazy

# 146
  • Sofia
случвало ми се е да ме питат БГ  континент ли е #Crazy
ooooh!

# 147
  • На черешата
 Повишиха ни в цял континент вече. Mr. Green

# 148
  • някъде там
Когато се ескалира диспут към Пей Пали,Пей Пал винаги ли взема решение?
Ескалирах го още оная вечер пък още няма резултат Confused

# 149
Илонитка
10 или 20 дена беше

Общи условия

Активация на акаунт