Мама пАрТи стяга - АВГУСТинчето на 2 гОдИнКи става!

• 17 790
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Нана, честита ви годишнина! Да се разбирате и обичате все така! Много да ви радва Кало!

Ето, че не помня всичко  Blush  Laughing
За колата много неприятно  Confused И на нас ни се случи да ни я чукнат пред блока newsm78 Не знам къде я кара мъжа ми, ама май беше тук в Люлин, едва ли ще ти е много удобно.
МаргоHug А това, сладкото, дето Шушето го е облякла ми прилича на рокличка, ама не съм в час с момичешките дрешки   Blush

# 91
Здравейте, започвам първо да честитя подред:
Краси, честити рожден ден на Митко, много се радвам, че се запознахме Grinning Нека бъде жив и здрав, все така енергичен, добър и общителен, да ти носи много радост и да бъде много щастлив!
Elwing, честита ти бременност, радвам се, че ще си имам хубава компания Grinning Дано розовия щъркел се отбие и при двете ни! Grinning То и момченце е хубаво.... Hug
Честит рожден ден и на всички дечица, които пропуснах през последните дни, на Шушето и на Ина, много здраве и щастие!
Честити годишнини на Нана и ВСТ, както и на Елфчето, дано не пропускам някого!

Аз бях няколко дни в почивка и се разхождахме на воля с моето момче. Срещата с Pouh беше много приятна, само дето много бързо мина времето и не можахме да се наприказваме Grinning Но се надявам скоро да се видим пак. Митко е много сладък с прекрасни сини очи и руса косица, много енергичен, самостоятелен, общителен и добричък Grinning Изследва целия двор на хотела където пиехме кафе и постоянно правеше опити да си играе с Алекс ама моето диване все "иска с мама да уови, не с Мито", засега трудно се заиграва с други деца. Но пък с такъв сладур като Миташки, който е толкова търпелив и добър сигурно би свикнал по-лесно Hug

# 92
  • София
Но пък с такъв сладур като Миташки, който е толкова търпелив и добър сигурно би свикнал по-лесно Hug

Яна  Hug ние пак ще дойдем, надявам се тази есен, че много ни хареса. Тогава със сигурност ще си играят повече и повече ще общуват.
Да ви издам номера на Алекс  Wink- съвсем спокойно и много ясно казва на сервитьора "Сметката моля"  Laughing, страхотно.   

# 93
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТАШКИ-ДА РАСТЕ ЖИВО И ЗДРАВО,УМНО И ПАЛАВО ДЕТЕ!   newsm59  bigdance2

Пух,честит празник и весело изкарване утре     bouquet
Нана,честита ви годишнина и още много години да се обичате    bouquet и дано бързо да си оправите колата,че наистина е много кофти,без кола  Peace

Да ви издам номера на Алекс  Wink- съвсем спокойно и много ясно казва на сервитьора "Сметката моля"  Laughing, страхотно.   

Ей,това много ме разсмя  hahaha hahaha
Аз чакам Даяна да стане и отиваме да пазаруваме последни покупки за морето  Grinning
Ако утре и другиден не успея да се включа,пожелавам на всички родени до 15 август,весело изкарване на рожденните дни  Peace Party,на другите рожденници ще имам възможност да им честитя  Joy Joy Joy

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 16:01 от miss_74

# 94
  • варненка от София
ЧРД, Миташки!

Желаем ти от все сърце много щастливо детство изпълнено с много усмивки и веселие, много приятели в игрите и не на последно място, мнооооого подаръци!

Нана, желая на теб и на цялото ти семейство дълги години да сте заедно, да се обичате и уважавате, много възходи ви желая и нестихваща топлина и юут в дома!

И сега искам да ви представя тортата за РД на Шушето, който ще празнуваме утре официално на два пъти, вкъщи с баби а дядовци и на сладкарница с всички дечица.

Ето тук да се почерпите от тортичката, която направих за домашната семейна сбирка

# 95

Честит Рожден Ден на Миташки от мен и Али!
Да расте здрав и все така чаровен и сладурчест!

Нанче, горчиво и наздраве злато!!!

Леле Марулка, златни са ти ръцете, каква тортичка си заформила пак...направо с Блу ме сразявате с творбите си  bouquet
И хубав празник утре ви желая  Wink

# 96
  • София
Страхотна е тортата на Шушето!  Hug Peace Браво, Силве!  Hug Телетъбисите й бяха любими, нали?  Simple Smile Аз, ако можех да правя такива чудеса, трябваше да спретна Шрек - сега той ни е фаворит. Но се казва Шек  Simple Smile А жена му - Пиома  Mr. Green Аз пък съм АнИка (с такова ударение)  bowuu Joy
Laughing Hug
Янаст,  Hug дано - за розовия щъркел! Но и пак син да е, няма да го върна  Wink Heart Eyes
Мис, и аз ще направя така като теб с поздравите  Wink ама следващата седмица. Приятно изкарване!  Hug
На Анди също!  Heart Eyes

# 97
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на МИТАШКИ! newsm59
Здраве, късмет и много усмивки!

Pouh, честит празник!  bouquet
Nana77, честита ви годишнина!  bouquet
Много здраве ви желая, любов и разбирателство, търпение и сили!
Дано да успеете да оправите колата бързо. Peace
Miss_74, приятна почивка!
Marulka_s, събра ми очите!Браво на теб!Тортата е страхотна! Peace
Blueeye, вчера се насладих на снимките на твоята торта.Много идейна.Браво! Hug

# 98
Честит РД на Шушелчето!(на патерица)
Честит РД на Миташки!! Бъдете много здрави и умни късметлийчета!
Блу-нямам думи за тортите ти  Peace   chef Peace Естествено и Марулката ни е майсторка.  bouquet  chef  bouquet А какво ще рече обсъждане на тортата в даден ден? Ние можем ли да се включваме ?
Честита годишнина на Нана....  мнооого дълги години любов ви пожелавам!!

# 99
  • у дома
marulka, тортата е върхЪ  Hug  bouquet да видим дали и аз ще се справя така добре с ниината  newsm78 Crazy
mmilena, по принцип който иска може да се включва  Simple Smile но целта е не само да се хвалим к`ви сме майсторки  Mr. Green целта е да се критикува, хвали, дават съвети, къде какво е сгрешено, за да успееш при следващият опит да поправиш грешката  Peace разни тънкости и номерца се споделят и така Simple Smile т.е. да се учим от грешките си, от грешките на другите  Peace няма гласувания, класирания и такива работа. имаш тема, хрумва ти идея и действаш, пък каквото стане.  Mr. Green
nana77, честита годишнина   bouquet това с колата е много неприятно  Confused
velmar уж тържествено обеща да присъства на среща, пък забегна в Плевен  Mr. Green то не, че и среща имаше  Mr. Green

# 100
  • гр.София

Честит Рожден ден на чаровника Миташки! Пух,да ти е жив и здрав!
 Янаст каквато реклама му е дръпнала-разбирам,че Ния мно-о-ого правилно се е насочила Simple Smile

Нана, надявам се проблемът с колата да не е помрачил празника ви. Желая ви дълго съвместно щастие с Митко!

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 22:56 от blanc

# 101
Чета ви посреднощ, но не мога да си легна без да честитя на Елфчето. Честита ви радост, чакаме да се похвалиш с едно здраво и кротко бебче в края на зимата.    bouquet Цветът на щъркела- какъвто си го пожелаете  Hug
Честито на всички августинчета, чиито РД съм пропуснала, както и за годишнините от сватбите и другите хубави събития, които съм изтървала. Напоследък съм кривогледа от работа... на това му се казвало съдебна ваканция  Crazy
Чакаме си таткото да се върне от чужбинско към 17- 18-ти, и моренце от 21. Ама дотогава...  ooooh!

# 102
  • гр.София
 Елиа, накъде ще ви е "моренцето"? Или още не знаете?

# 103
  • София
Честит рожден ден на Боян! Много късмет, здраве, усмивки и щастливо детство! Цветенце, честит празник!    bouquet Heart Eyes Hug

ЕлиаHug мерси!
Блу, страхотни неща видях в темата за тортеното предизвикателство! Браво на всички!  Hug Hug Hug Твоята тортичка е много оригинална и същевременно семпла. По-интересна идея има от останалите. Иначе всички ми харесаха  Grinning Peace  Като ви чета, все едно на далекоизточен език говорите  Joy Blush , но ми е интересно. Чакам да видя и "твоя" ден  Wink
Блан, вие кога заминавахте?

# 104
  • гр.София
Цветенце, да ти е жив и здрав Рожденикът Боян!Много да ви радва!

Елвинг,на 22 август ще отпрашваме.
 Мама Марго,драго ми е да те мерна насам (виждам те) Hug

Общи условия

Активация на акаунт