Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Август

• 41 183
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, някакви отзиви за шампоана и маската Tsubaki на ShiseidoCrazy
Маската незнам, но от шампоана ползвам вече втора опаковка Peace Косата става бляскава и мека, а и ароматизирана

# 436
  • София
s_lady , Dark Passion, мерси момичета, след тези отзиви ще ги чакам с нетърпение.  Crazy Hug

# 437
  • Варна
s_lady , Dark Passion, мерси момичета, след тези отзиви ще ги чакам с нетърпение.  Crazy Hug

и аз  Heart Eyes

# 438
  • София
Аз също имам подобен проблем, но при мен картата си е на мое име. Парите за поръчката ми са изтеглени още на 30.07, а от самата поръчка няма ни вест ни кост, в сайта пише, че "The sales order is processing", писах им писмо днес и се надявам да ми отговорят защо поръчката ми е в този статус след толкова време. Така че предполагам, че проблемът може и да не е в това, че картата не е на твое име.

И откъде взе номера на поръчката?
[/quote]

На последната стъпка от поръчката ти излиза номера й и те съветват да си го запишеш в случай, че не получиш може би допълнителен мейл от тях  Peace

# 439
  • София
Момичета, отдавна не съм поръчвала от Саса, има ли все още проблеми със забавянето на поръчките или вече всичко си е наред и пристигат до 2 седмици ?

# 440

На последната стъпка от поръчката ти излиза номера й и те съветват да си го запишеш в случай, че не получиш може би допълнителен мейл от тях Peace

Да ама аз не го записах, не получих и мейл Confused
Сега трябва да им пиша, а нямам номер на поръчката...

P.S.  Реших си проблема, всъщност  оказа се, че няма такъв - поръчката ми е изпратена още на 17-ти. Мейлът  с номера и статуса съм го получила, но в СПАМ-а Laughing

Последна редакция: вт, 19 авг 2008, 15:01 от stes

# 441
  • София

Ползвала съм само червената серия и не останах доволна, само хубав аромат имат Peace

# 442
  • София

Ползвала съм само червената серия и не останах доволна, само хубав аромат имат Peace

Ми точно нея май поръчах, а защо не си доволна ?

# 443

P.S.  Реших си проблема, всъщност  оказа се, че няма такъв - поръчката ми е изпратена още на 17-ти. Мейлът  с номера и статуса съм го получила, но в СПАМ-а Laughing
обикновенно там се получават писмата от Ягодка, поне при мен е така  Peace

# 444
Аз също го имам шампоана Tsubaki на Shiseido от две седмици, поръчан от Саса. Много съм доволна, косата ми става мекичка и ухае страхотно  Crazy.

Момичета, отдавна не съм поръчвала от Саса, има ли все още проблеми със забавянето на поръчките или вече всичко си е наред и пристигат до 2 седмици ?

Иля, последния път като поръчах, поръчката ми дойде за 2 седмици.

Тия Ягодовци, вярно са дигнали цените. Нали долара се дигна, много странно  Thinking.

# 445
  • София
Аз също го имам шампоана Tsubaki на Shiseido от две седмици, поръчан от Саса. Много съм доволна, косата ми става мекичка и ухае страхотно  Crazy.

Иля, последния път като поръчах, поръчката ми дойде за 2 седмици.

mimozaw, страхотни новини, мерси !  Hug

И моите писма от Ягодка идват в Спам.  Peace

# 446
  • Пловдив
И аз поръчах вчера Tsubaki червеното, за да си допълня поръчката от саса до 75$  Simple Smile

Взех и от новите сетчета на Biotherm, на много добра цена са  Peace

# 447
  • София
И аз поръчах вчера Tsubaki червеното, за да си допълня поръчката от саса до 75$  Simple Smile

Взех и от новите сетчета на Biotherm, на много добра цена са  Peace

И аз си ги поръчах и серията Tsubaki и сетчетата на Биотерм и гледам сега повечето от продуктите ги няма вече.  Whistling

# 448
И аз исках да си поръчам от сетчетата на Биотерм и по-точно синьото,но като гледам сега...го няма. ooooh!

# 449
  • Пловдив
Точно със синьото не бях аз ;-)
Сега пък на Клиник са пуснали нови сетчета

Общи условия

Активация на акаунт