Ягодка и Саса - продукти ,доставка и проблеми - м.Август

• 41 180
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
  • София
В Ягода почти всичко е увеличено от 0.5$ до2,3$ .Има някой продукти и с повече.Не стига,че долара се вдигна,ами и ягодовите цени Twisted Evil.

Долара не пада ли, преди седмици беше 1.45, а сега 1,33 ?  Rolling Eyes

Всъщоност беше 1.25  Peace

Аууу, изпуснала съм да поръчвам.  Whistling

# 421
Аз също имам подобен проблем, но при мен картата си е на мое име. Парите за поръчката ми са изтеглени още на 30.07, а от самата поръчка няма ни вест ни кост, в сайта пише, че "The sales order is processing", писах им писмо днес и се надявам да ми отговорят защо поръчката ми е в този статус след толкова време. Така че предполагам, че проблемът може и да не е в това, че картата не е на твое име.
[/quote]

А получи ли имейл от тях преди това или не? И откъде взе номера на поръчката?
В СМС-а който получих пише статус ОК и някакъв номер, който реших, че е номера на поръчката, но когато пробвам с  него в ягодката ми дава - Invalid Sales Order. newsm78

# 422
  • София
Момичета, някакви отзиви за шампоана и маската Tsubaki на ShiseidoCrazy

# 423
В СМС-а който получих пише статус ОК и някакъв номер, който реших, че е номера на поръчката, но когато пробвам с  него в ягодката ми дава - Invalid Sales Order. newsm78
Получих само майл с номер на поръчка, но не и с тракинг номер, да не би ти да си получила тракинг номер на пратката?

# 424

Иля аз от месец вече ползвам тези http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=102650405001 ( и шампоана) - очарована съм.
Страхотен блясък , мекота ми придава на косата(а тя е тънка и фина). Много приятно ухаят. Може би пак ще си взема от тях! Peace

# 425
  • София

Иля аз от месец вече ползвам тези http://web2.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=102650405001 ( и шампоана) - очарована съм.
Страхотен блясък , мекота ми придава на косата(а тя е тънка и фина). Много приятно ухаят. Може би пак ще си взема от тях! Peace

Ихаа, супер, поръчах си ги вече, 2 шампоана и маска, дано и на изрусена коса да са екстра.  Crazy
Мерси, мила !  Heart Eyes Hug

# 426
http://web1.sasa.com/SasaWeb/eng/product/viewProductDetail.jspa? … emno=103084821001
Иля нещо за този крем на Шисейдо да кажеш?

# 427
Получих само майл с номер на поръчка, но не и с тракинг номер, да не би ти да си получила тракинг номер на пратката?
Аз не съм получила никакъв мейл. А въпросният номер в СМС е само цифри -185349 и нямам идея какъв е.

# 428
  • София

Не е за твоята възраст и кожа.  Naughty

# 429

И аз така мисля, четейки това discolorations, and loss of resilience due to hormonal changes with aging.  ми се струва ,че е за зряла кожа.

# 430
  • Варна
Аз не съм получила никакъв мейл. А въпросният номер в СМС е само цифри -185349 и нямам идея какъв е.

Какви смс-и бе хора, за първи път чувам  newsm78

# 431

И аз така мисля, четейки това discolorations, and loss of resilience due to hormonal changes with aging.  ми се струва ,че е за зряла кожа.
Мерси   bouquet

# 432
СМС-ът е от банката, че са дръпнали паричките от кредитната карта.

# 433
  • Варна
Днес си получих една поръчка...това и това продавам, ако някой иска пишете ми лс Crazy...първото го продава, защото не си избрах подходящият цвят и ми е по-светло...а второто, защото ми е второ  Blush ... и двете са чисто нови

# 434

Аз съм много доволна от шампоана и балсама на Shiseido от серията MA CHERIE-розовите. Peace Косата ми става много мекичка и бляскава,като се има предвид,че е изрусена и освен това ухаят невероятно. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт