Септемврийчето моретата преплува и се връща вече да празнува

• 21 762
  • 293
  •   1
Отговори
# 135
ЧЕСТИТО НА АЛФИ   bouquet ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ-ГОЛЯМ МЪЖ  Hug НЕКА БОГОРОДИЦА БДИ НАД ЦЯЛОТО ИМ СЕМЕЙСТВО   bouquet

Здравйте момичета   bouquet
При нас всичко е наред, но да ви кажа че Сисо е мноооогоооо инат  ooooh! Като не стане на неговото, директно ляга на земята и почва да вика и рита и простоооо  ooooh! Незнам какво да го правя, чувствам се безсилна. Едно време преди да забременея, като виждах такива деца и съм се чудила как може да са такива инатчета, а то какво стана  Joy Joy Joy Моето е най-голямо, чак някой път срам ме хваща  hahaha Как ще го израстнем този инат нямам идея  Thinking

Другото ново е че ще ставам шаферка на моята приятелка  Hug Сватбата ще е другото лято, тъй като сега са в Англия и не могат да я организират от там. Тя ме помоли да потърся сватбен агент на когото да повери организацията на всичко, но се оказа, че в нашия град естествено таково чудо няма  Thinking Което пък ми вкара една муха в главата  ooooh! Тъй като с една приятелка мислим да започнем нещо наше и сега мислим за точно такава агенция  Thinking Единствения курс който издирихме за сватбени агенти е в София на агенция Приказен ден, за 4 дена 540лв е цената  Confused Но незнам дали си струва, някой има ли отзиви от тази агенция? Няколко дена се ровя из интернет, но нищо друго не откривам. Все още се чудя, дали да се захванем с това начинание и колкото повече го мисля, толкова повече се обърквам  Thinking Трябва да има голяма организация, идеи, отговорност, защото ако объркаме нещо, проваляме един прекрасен за много хора ден  Confused Ще съм ви благодарна за каквато и да е информация, ако имате  Hug
И искам да попитам, тези от вас които са били шаферки, тъй като аз не съм била досега и не съм била на такава сватба, роклите на шаферките е добре да бъдат в цвят, който присъства като акцент при булката, нали  Rolling Eyes И изобщо какво правят шаферките  Rolling Eyes Предполагам, че ще сме около булката, ще помагаме с подаръците и всичко останало. Ние ли организираме моминското парти? И за тази информация ще съм ви благодарна, ако имате такава  Hug

Ами това е от нас   bouquet
Целувки на всички хубави мами, сладки дечица и бременни коремчета   bouquet Heart Eyes Hug

п.с. Цвети, моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose Нека баща ти почива в мир.

# 136
Ето ни и нас:

# 137
ехааааа
каква страхотна новинаааа... Алфи, честит юнак и от мене, здравичък и палъвичък да расте Стефчо, да му се радвате и много игри с бате Ваньо   bouquet

Пууу тази Ави... Аз да кажа за тортата, тортата не е кой знае какво, но поне ще ни излезе евтинка и прясна щото сме с връзки (майка ми работи там  Mr. Green ) така че за мен не е никакъв проблем да я накатуря, само казвайте... Да допълня само, за 20 парчета само с картинка е 23лв.
2. Ами помня, че отхвърлихте миналата година подаръците... все пак е важен купон, и е малко объркващо и за децата на едни РД е минал отдавна, на други предстои... според мен няма нужда... с Дядо Коледа е друго...
3. За фотографа съм За, въпреки че така и не видях предишните снимки, но чух добри отзиви от вас....

Мегиии, да се оправя бързо Лаци  Peace А за паричките, абе не пречи да ги пусна, ама що не вземем да се видим пък и ей така, на ръка да ти ги дам  Laughing Хайде мацки, от кога не сме се виждали...

ЦветиБ, моите съболезнования за татко ти... тежки са тези моменти... Хайде от тук насетне и бременността да ти минава леко  Peace

Йоана, големи сладурчета си имате  Hug Хайде Ради бързо да се оправя, стига с тези болести  Hug

ive1ina, ината се лекува като не му обръщаш внимание или просто го грабваш и отнасяш... в такива моменти и да говориш и да крещиш и пяна да ти излезе на устата нищо не помага... За сватбите подозирам, че Ирини е малка енциклопедия на тази тема и ще се включи с интересни идеи... но според мен всичко е въпрос на организация, за шаферките няма правила, у нас нямаме и традиция...

П.П. лелеее Авиии страхотни сте, Сашко така ли го превозвате  Laughing ... хайде мацки да се видим, тоз Дани расте като гъбка, а още не съм го виждала  Confused

# 138
 Айларипи, въпреки, че е още лято....
 Лаци спря да повръща още вчера, т.е гадното беше само през ноща, два пъти имаше прояви на разстйство и днес също се отчете, давам му солети и сухари, бисквити и общо взето се чакам да му ммине.. иначе казва "би кема" и "би пето", което значи че го боли ту корема, ту дупето.. ама ще мине нали все така се успокояваме, иначе е свеж и весел, днес вече мисля да го заведа на плажа, каквото и да му струва това, тука ще откачи..
 Ави, мерси за подкрепата, много сте пораснали и много сладки.. този Дани какъв мъж е станал, а за Сашето какво повече да кажа мнооогооо е сладък
Рени, нямаш грижи и на ръка и на крак да ги дадеш все става, ние по последни данни се прибираме в четвъртък и то за последно, направо незнам как мина това лято, кога зпочна... а сме тук вече толкова време, ама като не спряхме дъ путуваме така се става.
 Ивелина, аз пък ще съм кума и също малко се чувствам като в небрно лозе, ама пък булката е така ентусиазирана, че ще подреди всичко, тя прави нейните шаферки да са в езнакви рокли и последната идуя беше да са в различни рокли , но от еднакъв плат, цвета естестнено е близък до цвета на нейната рокля, която е нещо като шампанско, та аз мисля как аз да се наглася, хем да съм в тон с общия вид на празника, хем да съм ексклузивна като кума... за ти кажа тя си организира сватбата сама за 2 седмици почти от А - Я като останаха малки подробности, така, че не шашкай имате цяла година да го обмислите така, че да стане незабравимо. И аз мисля, че Ирини би ти била най- полезна по тази тема..
 Ирини, позрави.. и галки на балеринката... Чочи и на теббб... и на Яни , ще ни липсваш на партито да знаеш
 Реприка от последните 15 мин - аде тимаме паааажааа... икам, ей! адеее - на нон стоп, две вечери имаме сух памперс макар и със стомашни проблеми, иска ми се да не изпусна момента и с неговото махане, ама ще почакам още малко..
 Та за фотографа казах ДА, за подаръците също съм да не взимаме..
 Айде, че ще напече много и ще стане късно за ПААААЖЖЖЖааааа
 Хубав ден

# 139
  • София
Здравейтиииииии , голямо оживление кипи тука Simple Smile
Първо - АЛФИ, да ти е жив и здрав малкия Стефан и на теб бързо възстановяване. Ще чакаме разказ от мястото на събитието.
За РД - няма да сбъркаме с тортана, която ще донесе Рени-много е вкусна, пък и аз съм пристрастна...Само за информация - цеха на Росита е на 20м. от нас и ходих да питам - 2.60лв. на парче и от там зависи големината на тортата. В събота им пробвах Тирамисуто-не бих казала, че съм възхитена. Също съм против подаръците...
И като споменах подаръци - да ви покажа какво получи Хриси за РД от вуйчо си
Той още не го е виждал, че е в баба си. А мъж ми ме бъзика - какво ще правят тия деца дето живеят в гарсониери и няма къде да сложат такова чудо...Заело ни е половината хол Embarassed Както върви едната ни свободна стая вместо фитнес ще е детска игрална стая hahaha
Меги, топнете се и за нас, че аз вече забравих, че сме ходили на море. Да се оправя бързо Лацката и прати сметка за паричките Simple Smile
ЦветиБ, моите съболезнования. Не каза, кога ти е термина?
Ивелина, аз лично не мисля, че ще ви научат на кой знае какво на този курс. Ако ти си организирала всичко по вашата сватба(както примерно аз), мисля, че ще се справиш Simple Smile
Хайде лек ви ден от мен за сега Simple Smile

# 140
Привет момичета.
моята фурия спинка. Майка ми го върна от вилата същински Маугли - пълен с енергия, номера и безстрашие /заради което аз трябва д асъм нон стоп след него и съотвено на 30тата минута съм гроги/
Преди да се е събудил ще пиша по същество:
Ивелина, действително съм организирала много събития и много сватби. Не съм карала никакви курсове, но все пак професията ми е свързана с организацията на събития вече 10 години и най-важното нещо е рутината и контактите. А за това трябва време. На един курс могат да ти дадат принципна насока и график - какво задължително трябва да се направи и кога да се направи /резерве на ресторант, църква, рокля, цветя, торта, сценарий на събитието, DJ/, може би и как трябва да се работи с подизпълнителите. Най-важните лични качества за сватблените агенти са: фантазия, емпатия и високи критерии, които да отстояваш, т.е. да направиш сватбата максимално оригинална и близка до очакванията на младоженците, да го направиш н адобра цена, без издънки /заради което трябва да познаваш бранша - кои ди джеи са пълни кретени, кои декоратори взимат двойни суми, кои фотографи може да не дойдат в последния момент без да ти звъннат/ Мога д апиша до безкрай, но по-добре на лични да стане. като цяло агенцията, която споменаваш е една от най-популярните в БГ, имат и най-агресивна рекламна и ПР политика. Парите за този курс са много, а не мога да си представя как за 5 дни ще ви научат с кого и как да работите... Относно шаферките - за роклите има 2 варианта - еднакви рокли или рокли от еднакъв плат, но различни по кройка съобразно физическите особености на момичетата.  по правило цветът е или в гамата на булката /напр.булката е в бледорозова рокля, а шаферките в лилаво или по-наситено розово/ или в гамата на акцентите /например букетъ, цветната украса в ресторанта и на колата и общата декорация са в жълто и съответно - шаферките са в жълто/ Функции - красят и помагат н абулката, посрещат и настаняват гости в ресторанта, помагат за подаръците, действат като атракция на празненството - с танци,  речи и весели изненади. Ергенското парти се организира от кумата  Peace

Аз да не пропусна да се оплача - новата ми тревога касае стигането до болницата когато зараждам. Кръстовището на Симеоновско шосе и околовръстното е в ремонт до 15 серт.... и придвижването ми до центъра се случва през ДРагалевци в задръстване от единична колоно 4-5 километра, която няма как да бъде заобиколена... адски тъпо!

ЦветиБ, моите съболезнования, мила.  Hug
Ави, страхотни сте!

# 141
Ави, много са ти сладки мом4етата... Дани наддава добре , кърмите ли се? Кога 6те захранва6 и с какво?

Ирини, няма ли вариант да си извика6 линейка? те поне могат да си пуснат сирените и така да се придвижите. Аз и двете раждания си представях 4е тръгвам през но6та, и така и стана. В 6 4аса сутринта движение по пътя няма6е никакво и болницата ми е на 5 км от тук. Стигнахме много бързо, но самото раждане проте4е толкова бързо, 4е няма6е време за епидурал и раждах 'на живо'.  Sick
И все пак вси4ко е индивидуално - стискам палци да мине безболезнено за теб , ти в 6ейново ли пак?...  Hug Hug

# 142
Приветки!
Как светкавично се нижат уикендите.Водихме Арен на вилата на другите баба и дядо в планината.Падна игра,къпане и тичане на открито.Червени бузи,ядене,сън.Голямо удоволствие."Помага" за барбекюто и в сервирането,от което кучето и котката намазаха по 2-3 кюфтенца и месенца.В четвъртък очакваме окончателното прибиране на нашият пират у дома.И след празненствата заминаваме към Испанските земи и мъничко на нашето северно черноморие.От събота двамата с мъжа ми взимаме опреснителни шофъорски курсове,че...ще мислим за превозно средство скоро.Днес ми съобщиха от яслата какви изследвания изискват,ще ги подготвяме.И за моя изненада  искат само 4 хавлиени малки кърпички и лигавничета.Че ще ги учат да ядат и да се мият сами.
Ави,страхотни снимки,много свежи и цветни.И двете момчета са много сладки.Онова голото дупе ми е особено симпатично  Laughing
Ирини,основателни до някъде притеснения с тези пътища...и задръствания.Обаче беболина е много мила и ще си стои на топлично в бърлогата още.Няма къде да бърза.Чакаме я в най-добрият момент.Да знаеш,че ще пускам рейки за това.
Леле,Доника....ако имаме и такъв замък направо ще се чудя къде да живея....Могат ли да скачат вашите деца на подобни замъци.Защото моето е едно тежичко и прави какво ли не,но да скача не съм го видяла до сега.
За празника и нас ни бройте.
Цвети Б,съжалявам много за тежката загуба.Прегръдки.Вярвам,че най-трудният момент от бремеността ти е отминал и сега нещата ще са малко по-спокойни.
Меги,за Лаци  Hug
Ивелина,може би за хора който не са се занимавали с това този ориентировъчен курс би бил от полза за ориентация в обстановката,но всичко останало е това което казва и Ирини.Аз вярвам,че когато човек желае нещо силно винаги го постига.Така че обмисли за себе си за и против и ако решаваш да го правиш...дерзай...Аз лично ти пожелавам успех!
Не съм забелязала Арен да е в този бебешки пубертет.Много е разбран от месеци.Това с тръшкането го пробва няколко пъти.Изнесох го в другата стая и затворих вратата.Той сам дойде след 10 мин и започна да ме прегръщащ виновно.За сега не се е повторило.
Потеглям,че ме чака инструктора.
Лека вечер!

# 143
Привет!
АЛФИ, ЧЕСТИТО! ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО МАЛКОТО ЮНАЧЕ! ЦЕЛУВКИ И  Hug
Нашият татко замина днес за 5 дни командировка, но пък дойде свекърва ми на гости за 1 седмица, че ако нещо стане да раждам, няма на кого да оставя Яни, че и всички българи са ваканция. Та така, сега не готвя, не мия чинии, излизам за малко да свърша някоя и друга задачка. Днес бях на преглед, всичко е ок, няма изгелди в близките 10 дни да се случва нещо Simple Smile /Ирини, понеже питаш за това Wink/ тук прегледите са на 2 седмици, не правят запис на тоновете, само ги прослушват за няколко минути и до края на бременността имам още едни пълни изследвания. Уговорих се с една англоговоряща лекарка, защото полския си е голям проблем, ще раждам в голяма болница, нещо смесено между частна и държавна, но си поемаме всичките разноски, вкл "хонорар" директно на въпросната лекарка, абе като в БГ Simple Smile...Иначе е мила жена, на разположение е 24 часа, вдъхва доверие, в разцвета на кариерата си. Говорихме и за епидурална упойка. Трябва да решим и дали искам ВИП стая или да сме 2 или 3 жени заедно, а сумата за отделна стая е доста солидна. Още нищо не съм направила и за стволовите клетки, но трябва да се задействам сериозно.
Вчера накупихме някои сладки дрешки, та ми се напълни душата, почти избрахме и количка, но още мислим по въпроса. Иначе с нищо не съм готова за бебчо, но от другата седмица Яни е на ясла и ще имам време.
И моето мече го тресе пубертета, особено сега имаше 3 почивни дни, в които се събрахме мама, татко и баба и с толкова публика тотално изперка. Вчера в един мол искаше да се къпе във фонтана, дори си свали обувки, чорапи и тръгна да се съблича, съответно голям рев като не стана неговата и др в този дух. Но иначе е весело и мнооого любвеобилно човече, утре сме на сбирка с деца в един парк, а в четвъртък на т. нар. Mini music, досега не сме ходили да пеем, ще разказвам.
Хора, не мога да повярвам, че вече 5 месеца сме тук. Всъщност все едно е минала цяла вечност откакто започнахме новия живот, но в същото време и адски бързо.
Ивелина, успех с решението ти, каквото и да е то.
Ави, страшни салдурчовци са твоите мъже! А Дани расте като гъбка. 
Денис на вас весело изкарване и целувки, а ти посъвзе ли се?
ЦветиБ, дано всичко при теб е наред  Hug
МарияФ, бодро звучиш, явно добре си живуркате четиримка Grinning разкажи нещо от ежедневието ви
Доника, в БГ живеехме точно в гарсониера, и аз исках да подарим такова чудо за първия РД на Яни Laughing Той обожава и сега да подскача, вкъщи, в пясъка, от последното стъпало на стълби...
Меги, Лацо да се оправя скорострелно Heart Eyes София ще се затъжи за вас
Стес, страхотно сте планирали РД-то
Момичета, до скоро

# 144
Благодаря ви момичета за подкрепата   bouquet Ще помисля много добре   bouquet
Сватба не съм организирала, защото ние нямаме брак  Crazy Но пък съм помагала и ми харесва, не се натоварвам, приятно ми е. Връзки с dj, фотографи, декоратори имам от предишната ми работа и знам кои са сериозни, добре организирани и добри в сферата си  Grinning
За тази агенция и на мен ми стана странно как за 4 дена ще ме научат на всичко, от друга страна в интернет намерих супер много информация за всичко, което се изисква по организацията на една сватба. Има много информация за тенденциите на цветовете, традиции, забавления и игри, каквото ти потрябва. Пък и за 4 дена 540лв  ooooh! Единственото за което се чудя и не ми е ясно е как се определя цената на услугата на сватбения агент  Thinking Ирини, ти наистина си една голяма енциклопедия  Peace За сега няма да те занимавам с моите въпроси, ако все пак решим категорично да се захванем с това начинание, ще те питам за някои неща  Hug
А това с ремонтите на пътищата е наистина гадно, но не се притеснявай, сигурна съм че като тръгнете за болницата ще имате късмет и няма да има задръствания  Hug А и може като MariaF, бебката да реши през ноща да излиза  Wink
Chochy, като те чета и се сещам какви емоции бяха около избирането на нужните неща за дребчо  Heart Eyes Така ти се изпълва душата с любов  Heart Eyes

А за бебешкия пубертет, значи не сме единствени  ooooh! Аз също го оставям и гледам да не му обръщам внимание, но не става. Защото като му се карам, го правя, защото прави опасни неща, качване на високо по стълби или излизане от детския кът, право към улицата с колите и примерно ако не стана да го хвана, той си пердаши човека и даже не се обръща да види дали съм след него. А стана ли веднъж да го върна вътре, се почва нарочно излизане навън  ooooh! И като му се скарам, директно ляга на земята и започва да се върти като пумпал  #Crazy Дано бързо го преодолеем, че хич не ми се нрави това поведение  Crossing Arms

Желая ви слънчев ден и много усмивки на лицата ви   bouquet Hug

# 145
  • Sofia
АЛФИ, ЧЕСТИТО!!! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ СИН!

Момичета, и нас ни бройте за общия РД Hug
Аз съм ЗА ФОТОГРАФ и БЕЗ ПОДАРЪЦИ.

Малко снимки от лятната отпуска и от порасналата Али:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=173248&pid=7032648

Лек и усмихнат ден на всички  bouquet

# 146
Привет от нас!

Благодаря ви за комплиментите за снимките. И аз разглеждам вашите с интерес.

МарияФ, да още сме само на кърма. Ако действам като със Сашко, навърши ли Дани 5 месеца започваме със зеленчуково пюре, на следващия месец плодово и т.н.

Ивелинче, успех с новата дейност, ако се захванете!

Чочи, харесват ми разказите ти от Полша! Малко остана и за теб. Стискаме палци всичко да мине бързо и безболезнено и с нетърпение чакаме новини от вас.

Денис, приятна почивка!

Ирини, сигурна съм, че тревогите ти са напразни!  Hug

Сашко е страшно впечатлен от камиона с боклуците - миньона кукуците.  Вече му взех подаръци за РД да ми е мирна главата.

Двамата юнаци спят и очаквам всеки момент да ревнат за обяд едновременно, а съм сама с тях.

Целувки и до скоро!

# 147
  • София
Привет и от мен!

Позагубих се, но не съвсем. Море, лято, паркове, работа през останалото време. Честито на новите майки - Алфи и МарияФ! Двойно щастие и удовлетворение ви пожелавам!

На рождения ден на 20-ти сме на линия ,то се знае.

Целувки и до скоро!

# 148
Тъй като стана дума за сватби, ето тук има видеоклип, който ни е специален подарък от младоженците, на които бяхме кумове: http://www.victorpopov.com/videos-family.php?id=144
Целувки за всички

# 149
Привет, момичета!

Чета, но не намирам време за раздумка, та затова пак по късна доба...

ЦветиБ, моите искрени съболезнования! Търси опора в семейството си, защото за жалост времето не лекува!   Hug Бих искала да не можех да ти кажа тези думи, но и аз го изпитах със загубата на родител.

Chochy, на мен също са ми много приятни разказите за Полша. И страхотна веселба. Аз се омъжих в същата зала, така че ми достави още приятни емоции.  Simple Smile

Vesana, пораснало ти е момичето.  Hug

ive1ina, дерзай!   bouquet

dennis, успех с яслата, но аз съм сигурна, че Арен ще е щастлив там. Успех и с oпреснителните курсове (удоволствие е да си караш колата Wink )

irinii, стискам палци опасенията ти да се окажат напразни.  Hug

Доничка, за принц си трябва и замък, чудесен е!  Hug

mama_meggie, За теб и Лаци  Hug. Радвам се че се е оправил бързо.

Рени, питай ме мен за липсата на телевизор.  Mr. Green

За всички момичета, които не споменах -  Hug

И с разрешението на Ави и вече големите й момчета пускам линк към снимки на Мими и Сашко. Моля да имате предвид, че Мими се опитва да го прегръща и гали, а не - да го набие. На мен ми се струва, че от снимките изглежда като че Сашко се дърпа, но всъщност не беше така  hahaha. И Мими е много щастлива, когато някой мъж се опитва да й събува чорапите.

А за нас какво - все така. Детският пубертет взе да се изчеква в посока "Мимииииииииииииииииииии", демек всичко иска да прави сама. Щом вече не мога и да се облека без тя да ми подаде блузата... ooooh! Ужас е понякога, особено когато иска да направи нещо, а още не може.  Но и това ще мине. Иначе си е все същото любопитно дете, станала е още по-любвеобвилна, направо да я изям - раздава целувки на всеки срещнат (черни, бели... малко съм притеснена  Sunglasses ). Другият петък ще правим преход през щатите, ще ходим на гости за 2-3 дни при наши приятели в Индиана. Запланували сме разходка в Меката на кънтрито - Нешвил, а на връщане - Mammoth Cave, но ми се струва, че можем и да пропуснем. Мисля, че специално за тази пещера ни трябва самостоятелна огранизация - това е най-дългата пещерна система в света - 365 мили   #Crazy Ще разказвам де, дано.

А сега ви желая крепко здраве и много усмивки!  Hug

Последна редакция: нд, 24 авг 2008, 04:40 от Марлела

Общи условия

Активация на акаунт