ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ-ГОЛЯМ МЪЖ
НЕКА БОГОРОДИЦА БДИ НАД ЦЯЛОТО ИМ СЕМЕЙСТВО 
Здравйте момичета

При нас всичко е наред, но да ви кажа че Сисо е мноооогоооо инат
Като не стане на неговото, директно ляга на земята и почва да вика и рита и простоооо
Незнам какво да го правя, чувствам се безсилна. Едно време преди да забременея, като виждах такива деца и съм се чудила как може да са такива инатчета, а то какво стана
Моето е най-голямо, чак някой път срам ме хваща
Как ще го израстнем този инат нямам идея 
Другото ново е че ще ставам шаферка на моята приятелка
Сватбата ще е другото лято, тъй като сега са в Англия и не могат да я организират от там. Тя ме помоли да потърся сватбен агент на когото да повери организацията на всичко, но се оказа, че в нашия град естествено таково чудо няма
Което пък ми вкара една муха в главата
Тъй като с една приятелка мислим да започнем нещо наше и сега мислим за точно такава агенция
Единствения курс който издирихме за сватбени агенти е в София на агенция Приказен ден, за 4 дена 540лв е цената
Трябва да има голяма организация, идеи, отговорност, защото ако объркаме нещо, проваляме един прекрасен за много хора ден 
И искам да попитам, тези от вас които са били шаферки, тъй като аз не съм била досега и не съм била на такава сватба, роклите на шаферките е добре да бъдат в цвят, който присъства като акцент при булката, нали

Ами това е от нас

Целувки на всички хубави мами, сладки дечица и бременни коремчета

п.с. Цвети, моите съболезнования
Нека баща ти почива в мир. 

А за паричките, абе не пречи да ги пусна, ама що не вземем да се видим пък и ей така, на ръка да ти ги дам 
Той още не го е виждал, че е в баба си. А мъж ми ме бъзика - какво ще правят тия деца дето живеят в гарсониери и няма къде да сложат такова чудо...Заело ни е половината хол 
/ тук прегледите са на 2 седмици, не правят запис на тоновете, само ги прослушват за няколко минути и до края на бременността имам още едни пълни изследвания. Уговорих се с една англоговоряща лекарка, защото полския си е голям проблем, ще раждам в голяма болница, нещо смесено между частна и държавна, но си поемаме всичките разноски, вкл "хонорар" директно на въпросната лекарка, абе като в БГ
разкажи нещо от ежедневието ви
Но пък съм помагала и ми харесва, не се натоварвам, приятно ми е. Връзки с dj, фотографи, декоратори имам от предишната ми работа и знам кои са сериозни, добре организирани и добри в сферата си
Дано бързо го преодолеем, че хич не ми се нрави това поведение 
). Другият петък ще правим преход през щатите, ще ходим на гости за 2-3 дни при наши приятели в Индиана. Запланували сме разходка в Меката на кънтрито - Нешвил, а на връщане - Mammoth Cave, но ми се струва, че можем и да пропуснем. Мисля, че специално за тази пещера ни трябва самостоятелна огранизация - това е най-дългата пещерна система в света - 365 мили